-2. Bölüm-

3.8K 349 528
                                    

Şeytan, Deku'nun minik suratını tuttu ve sağa sola çevirdi. Deku korktuğu için hiçbir şey söyleyemezken, şeytan sırıttı:

"neden ağlıyorsun?"

"ben... Kralımdan ilgi görmüyorum.. Beni sevmiyor.. Ben onu çok seviyorum ama.. Beni sevmiyor.." Deku'nun gözleri tekrar dolmaya başlarken, şeytan onun göz altlarını sildi:

"e.. Madem sana ilgi göstermiyor. Sende ona ilgi göstermeyi bırak.."

"nasıl yaparım.. Kralım çok üzülür"

"hıh.. Melek kralını tanıyorsam o adamdan bir bok olmaz.."

"ne..Sen kralımızı nereden tanıyorsun?"

"ben şeytan kralıyım..." Deku ağzı açık karşısındaki şeytanın ne dediğini anlamaya çalışırken, şeytan yavaşça Deku'nun kolundan tutarak onu kaldırdı:

"adın ne minik?"

"İzuku Midoriya.."

"hm..biraz saf ve salak olduğun için sana Deku diyeceğim.." Deku biraz sinirlense de karşısındakinin şeytan kral olduğunu kendine hatırlattı:

"sizin adınız.."

"katsuki Bakugou"

"Katsuki... O zaman bende size Kacchan diyeceğim"

"o ne be?! Saçma salak.."

"az önce salak olduğunu söylemediniz mi zaten..?" bakugou susarak karşısındaki küçük meleğe baktı:

"eğer kralından gereken ilgiyi görmüyorsan ben sana bakarım"

"ne.. Nasıl..?"

"benim ol yeter.. Sana herkesten daha çok ilgi göstereceğim.. Benim çöplüğümde benimle beraber yaşa" Deku, Bakugou'nun ciddi olduğunu fark edip dediği şeyi düşünmeye başladı. Gerçekten değer verildiğini hissediyordu. Bakugou gökyüzüne baktı:

"artık gideyim.. Sende kararını verirsin.." diyerek oradan uzaklaştı. Deku'da melekler diyarına gitti. Bir melek yanına geldi:

"kral seni çağırıyor Midori-san.." Deku biraz korkarak kralın yanına geldi:

"buyrun kra-"

"sizi görmediğimi mi sanıyorsun? NASIL BİR ŞEYTANLA KONUŞURSUN! HEMDE ŞEYTAN KRALLA" Deku irkilerek bir adım geri gitti:

"kralım.. Bana hak ettiğim değeri vermiyorsunuz.."

"sende ümidi şeytan kralda mı buldun?!"

"bana değer vereceğini söyledi"

"öyle mi? Tamam. Madem istediğin bu.." kral yaptığı bir hareketle Deku'nun kanatlarını sırtından aldı. Sırtı yavaş yavaş kanlanmaya başlarken Deku yere çöktü:

"k.. Kralım"

"şimdi git. Bakalım o medet umduğun şeytan sana ilgi gösterecek mi? Sana orada köle gibi davranacak! Sürünerek buraya geri geleceksin! Bu sana ceza olsun"

"kralım! Bunu nasıl yaparsınız! Kanatlarım.." eline bulaşan kana baktı:

"atın şunu dışarı!!" birkaç kişi Deku'yu alarak melekler diyarından dışarı attılar. Kendisinden çıkan fazla kan sebebiyle Deku ayağa kalkamayarak öylece orada durdu. Yapabildiği tek şey yardım istemekti. Önüne gelen ayaklarla yavaşça başını kaldırdı. Karşısında Bakugou'yu görünce paçasını tuttu:

"y.. Yardım et.. Acıyor.." bakugou yavaşça eğildi:

"acın geçecek tatlı meleğim... Biraz daha dayan.. Acın son bulacak.." Bakugou yerde uzanan Deku'yu kaldırıp ayakları üzerinde durdurdu ve ellerini Deku'nun sırtına koydu. Deku, sırtı yanmaya başlayınca Bakugou'ya baktı. Bakugou'da aynı şekilde Deku'ya baktı ve hafif gülümsedi:

" bundan sonra yaşamına.. Şeytan olarak devam edeceksin"

Evet. Bölüm bitti. Biraz etrekşınlı. Ama eğlenceli. Neyse. Keyifli okumalar~

My Devil King ~BakuDeku~Donde viven las historias. Descúbrelo ahora