-13. Bölüm-

3.7K 292 135
                                    

Dediğim şeyden yavaş yavaş pişman olmaya başlarken, karşımda sinirden köpüren Kacchan'a baktım:

"ne.. Seni zorladı mı?!"

"hayır.."

"kendi isteğinle yaptın?!"

"evet.." sinirle kafasını "ooh anladım" der gibi salladı sonra kolumu tutup eve sürükledi:

"aç kapıyı"

"ne.. Neden?"

"AÇ KAPIYI DEKU!!" yavaşça kapıyı açtım. Kapıyı açmamla beni içeri soktu ve kapıyı kapatıp beni duvara dayadı ve öpmeye başladı. Zaten yürüdüğüm için zor nefes alıyordum. Birde şimdi dudağıma yapışınca hepten nefesim kesildi. Omuzlarından tutup onu itmeye çalışsam da çekilmedi.
Ayrıldıktan sonra derin bir nefes alıp verdim. Çenemi tuttu:

"ağzını aç.."

"k.. Kacchan-"

"ağzını aç Deku.." gerçekten çok sinirli görünüyordu. Ne yaptım ki ben..
Yavaşça ağzımı açınca dilini ağzıma sokup tekrar beni öpmeye başladı. Bir yandan da bacağıyla, bacak arama bastırıyordu. O bastırdığından dolayı öpüşmenin arasından boğuk boğuk inliyordum.

***

*Bakugou'dan*

En son Deku'yu zorla yatağa fırlatıp sikmeye kalkışacakken altımda yavru kedi gibi titreyen Deku'ya baktım. Bu ben değilim.. Neden, neye bu kadar tepki verdim? Anlayamıyorum..
Yavaşça geri çekildim ve ayağa kalkıp pantolonumu giydim. Hala yatakta titremeye devam eden Deku'ya baktım. Yavaşça yatağa oturdum ve başını okşadım:

"bunların hiçbiri sana zarar vermek için değildi.. Aksine.. Seni korumak istediğim için bunları yapıyorum Deku.." yastığa gömdüğü kafasını bana doğru çevirdi. Ağlamaktan gözleri kızarmıştı. Siktir.. Kendimi bok gibi hissediyorum..
Yavaşça gözlerinin altını okşadım:

" hiç biri senin kötülüğünü istediğim için değil Deku.. Hepsi sana çok değer verdiğimden.. " burnunu çekti ve gözlerini başka tarafa çevirdi. Dediklerimi düşünüyor gibiydi.
Gözlerinde olan ellerimi yanaklarına indirdim ve yanaklarını okşadım:

"... Özür dilerim Deku.. " ciddi miyim diye anlamak için gözlerime baktı. Ama ben gerçekten ciddiydim:

" bir an.. Çok sinirlendim. Evet doğru.. Katsu benim bedenim olabilir.. Ama tamamen farklı biri.."

"onu benimle seks yapmak istediğin için oluşturmadın mı zaten..?"

"... Ben oluşturmadım kendileri oluştu. İstemeden.."

"yapmayı ne kadar çok istediysen.." hafifçe gülerken yerinden doğruldu ve bana baktı. O kızaran gözlerine baktıkça kafamı duvara vurasım geliyordu. Elini yanağıma koydu ve okşadı. Elleri çok yumuşak.. :

"yani.. Beni seviyor musun?"

"ne?! Ya.. Yani.. Öyle değil!" suratı tekrar düşmeye başlarken kendime sövdüm.
Aptal gerizekalı. Seviyorsun ya mal. Daha neyine saklıyorsun. Bariz seviyorsun çocuğu. Evet seviyorum sen benim kadınımsın desene! Beyinsiz!! Sırf egondan dolayı hiç mutlu olamican mı sen?! Sikerim belanı:

"..Kacchan..?" Deku birşey dememi bekler gibi bana bakıyordu. Omuzlarından tuttum:

"evet Deku. Seni ölesiye seviyorum. Sonsuza kadar benim ol! E... Eğer benden soğursan seni döverim! A.. Aptal Deku.." Deku'nun gülümsemesi yavaşça derinleşmeye başlarken bana sarıldı:

"n..ne?! Ne yapıyors-"

"bende seni seviyorum Kacchan! Çok seviyorum. Beni sevdiğin için teşekkür ederim" b.. Bu kalbimden gelen küt küt sesi de ne?! S.. Sussana. Deku duyacak! Yavaşça Deku'dan ayrılıp yüzüne baktım. Gerçekten çok mutlu görünüyordu. Ama şöyle bir şeyde var... Bende.. Çok mutluyum

Wihuu. Sonunda! Şimdi sevgili sevgili takılabilirler. Nese. Beğenen ve yorum yapan herkese teşekkür ederim. Keyifli okumalar~

My Smallness Love ~BakuDeku~Where stories live. Discover now