Bölüm 1

332 32 19
                                    

Merhaba, ben Şimal Gürbüz.

Size kendimi biraz tanıtacak olursam ; yaşıtlarından biraz uzun , siyah, uzun ve düz saçlı , ela gözlü , bana göre orta derece güzel bir kızım. Sevdiğim şeyler ; yemek yemek ,enerji içeceği (içtiğim tek asitli içecek o sanırım), maç izlemek, kavga etmek ,eline çiğdem alıp kavga izlemek , basketbol oynamak veee en sevdiğim küçüklüğümden beri canım kankam Aylin. Aylin ile anaokulundan beri arkadaşız.(Şu an lise sonum bu arada.)Aylin ile arkadaşlığımız onun bana oyun hamurundan yaptığı kalbi vermesiyle başlamıştı. O günden sonra iç ayrılmamıştık.-ki zaten evlerimiz de yan yanaydı🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️-

Arada ufak tefek küslükler olsa da bu günlere kadar gelebilmiştik. Hatta bikeresinde bu salak benim kuzenime aşık olmuştu. Bi arkadaşımızın ablasının düğününde sırf kuzenim beni dansa kaldırdı diye bir hafta konuşmamıştı benimle.-Galiba en uzun küslüğümüz bu olmuştu--yok ya bu değidi-Heh evet şimdi hatırladım.

Ben başka bir arkadaşımla konuşacaktım. Aylin de bana" yanıma gel sana çok önemli bişey söylicem" demişti. Bende ona arkadaşımla konuşacağımı söylemiştim .Bu salak bana şaka yapacakmış. Neden gelmedin diye kızdığından benle  1 ay 2 gün 16 saat ve 12 dakika konuşmamıştı.Sonra bu gerizekalı yanıma gelip "kanka özür dilerim ,o zaman regldim ,biliyon agresif oluyom .Naptımı bilemedim."dedi ve özür diledi. Ben de tabi ki " Lan kafasını siktiğimin malı reglin 1 ay 2 gün 16 saat ve 12 dakika mı sürdü ? " dedim. Bu mal da bana " ya kanka senle konuşmadan bir kere daha olup sakince konuşmak istedim." dedi. Her neyse ileride tüm bunları çocuklarıma anlatacağım.

iç sesim (daha kolay olsun diye iç sesine 🔔diyelim): Çocuklarım mı? Nasıl ya ? Hangi allahın malıyla yapçan acaba çocuklarını ?

"Sen bi sussana ya! Hem ben daha bunları düşünecek yaşta değilim .Hem sanane benim çocuklarımdan ? Kimle yaparsam yaparım. Kalbim ne derse o olur . Kıçımın kenarı!". Galiba bu söylediklerimi biraz sesli söylemişim , lafımı bitirir bitirmez annem elinde bok rengi köpüklü eldivenleri, önünde önlük, ayağında evin içinde tıkıdık tıkıdık gezdiği topuklu terlikleriyle odamın içine dalıverdi. "Kızım yine mi kendi kendine konuşuyon?Yakında seni bir doktora götürüceğim. Git Aylinle konuş kızım." demesinin üstüne bende "of anne ya . İç sesimle küççücük bir münakaşaya girmiştik de. Ama sen merak etme sorunu çözdük.Hem ayrıca sadece ben mi kendi kendime konuşuyorum? Geçen sen mutfaktayken duydum:"Acaba bu gün ne yapsam? Fasulye yap fasulye .Yok yaa Kuzey fasulye yemiyo en iyisi pırasa yap. Amam canım sende sanki Ufuk pırasa yiyo. Off Sündüz of .Yine kaldın köfte patatese." diyodun."dememede kalmadı tam karnıma annemin o yüksek mantar topuklu terliği yedim. Ve bunun üstüne benim canım anam o  iğrenç espriyi yaptı."Fazla elektriğini alır mantar topuklar " dedi ve terliğini geri istedi .Tüm bunlar olduktan ve ders çalıştıktan sonra yarın için çantamı hazırlamaya başladım. Bu işimi de hallettikten sonra tam yatağıma uzanacaktım ki  telefonumdan gelen bildirim sesiyle irkildim.



Evet Arkadaşlar Bu ilk kitabım bu yüzden yazım yanlışlarım olabilir bu yüzden kusura bakmayın ve beni uyarın lütfen. Bir sonraki bölümde görüşürüz. Sizi seviyoree.

 Sizi seviyoree

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
PardonTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang