Bölüm 2: Halktan Bir Grup

7 3 0
                                    

Cumhurbaşkanı Do Ki Won'un kaçırılmasından bu yana bir hafta geçmişti. Genç başbakan Park So Bin bu durumdan kimsenin haberdar olmasını istemiyordu.
Eğer cumhurbaşkanının kaybolduğunu diğer devletler öğrenirse, bundan faydalanabileceklerinden korkuyordu. Bu yüzden halk arasından, fazla tanınmayan, yetenekli ve zeki kişiler seçip onlardan bir grup oluşturmaya karar vermişti.

06.30

Sabahın erken saatlerinde, So Bin yardımcıları ve meclisteki bazı başkanlarla küçük bir odadaki fazlaca büyük bilgisayara bakıyordu. Beyaz gömleğinin birkaç düğmesini darlandığı açmıştı.Gömleğinin kollarını sıvamış, eliyle çenesini ovuyordu. Genç ve yakışıklı bir adamdı So Bin. Otuz bir yaşına yeni basmış, 1.80 boylarında, zeki ve başarılı bir başbakandı. Siyah renginde hafif dalgalı saçları, siyah büyük gözleri, düzgün burnu, parlak cildi ve güzel gülümsemesiyle Kore'nin yıldızlarıyla yarışacak bir yüzü vardı. Üstelik çok güvenilir ve sadık bir adamdı. Tıpkı cumhurbaşkanına büyük bir bağ ile bağlı olması gibi. Ona zarar gelmesine izin veremezdi.

"Park Soo Min, 16 yaşında. Üstün zekalı bir kızmış, birçok şeyi çabucak çözebiliyormuş-"

Yardımcılarından biri buldukları kişilerden sonuncusunu tanıtırken, sözünü dalgınlıkla kesti So Bin, "Olmaz. O bir çocuk."

"Başka bahsettiğiniz özelliklerde birini bulamadık, efendim."

So Bin gerginlikle yaslandığı sandalyede dikleşti, dirseklerini masaya koyup çenesini birbirine kenetlediği ellerine dayadı ve gözlerini kısarak bilgisayar ekranına baktı.

"Daha fazla kişiye bakmamız gerekiyor. Oluşturacağımız takımın 4-5 kişilik olmasını istiyorum, ancak eğitim vereceğimiz kişiler 10 kişi olacaklar. Diğer kişiler yedek olacak. Bu akşam 10 kişi bulmak zorundayız, başka çaremiz yok." dedi sakince. Daha sonra kafasını yardımcılarına çevirdi, "Bugün bana en az 20 kişi bulun lütfen, içlerinden 10 kişiyi ben seçeceğim."

Bunu dedikten sonra yavaşça yerinden kalktı, sandalyenin sırtına astığı siyah ceketini alıp odadan çıktı. Aracına binip şoföründen kendisini eve götürmesini istediğinde, kafası hala doluydu.

23.45

Akşam vakti gelip çattığında, So Bin yardımcılarına güvenerek heyecanla meclis binasına gitti. Yine aynı ekip, aynı odada toplanmıştı.

"Eee?" dedi So Bin siyah ceketini çıkarıp tekrar sandalyenin arkasına asarken.

Yardımcılardan biri gülümseyerek, "Tam istediğiniz gibi, harika bir liste çıkardık efendim." dediğinde So Bin hemen oturup sandalyesini bilgisayara çevirdi.

So Bin, "Harika! Önce erkeklerle başlayalım.Park Jae Hwa, 24 yaşında bir atlet. Çok çevik ve hızlı demek, ha? Bu oğlan olur." dedi keskin bir şekilde ekrana bakarak.

"Bu oğlanı da istiyorum. Jung Min Woo...Ah! Bu oğlanı da yaz, Min Seung Ju... Kang Do Hyuk, bu çocuğu da yaz lütfen," So Bin heyecanla bilgisayardaki gençlere göz gezdiriyordu. "Ve son, işte bu! Choi Byung Soo."

Yardımcılar genç kadınların profillerini açar açmaz So Bin tekrardan ekrana gömüldü.

So Bin," Hmm, bir bakalım... Choi Sun Hee, fena değil gibi, ha? Bu kızı yazın lütfen." dedikten sonra gördüğü biyografilerden biri fazlaca dikkatini çekti. Bilgisayar ekranına bakmaktan kızarmış gözlerini iyice ekrana yaklaştırdı.

"Park...Roseanne? 24 yaşında. Yenilemeyen bir dövüş sanatları ustası mı? İnanılmaz! Bunu kesinlikle yazın. Bakalım..."
So Bin heyecanla biyografilere bakmaya devam ediyordu.
"Kim Jennie, 25 yaşında. Bir silah uzmanı, aman tanrım! Demek asla ıskalamıyor, ha? Bu kızı da yazın hemen. Lalisa Manoban? Bu kız yabancı mı? Ah, Taylandlıymış! 24 yaşında. Başa çıkılamayan bir zeka... Yazın! Ve son... Kim Jisoo! Teknolojide bir dahi olan 26 yaşında genç bir kadın, harika! Tamam, bitti!"

So Bin mutlulukla arkasına yaslandı.

"Hepsini bana yarın getirin lütfen. Ama... özellikle de bu son baktığımız dört kızı görmek istiyorum. Biyografileri inanılmaz, "
Pencereden dışarı baktı.
"Park Roseanne, Kim Jennie, Lalisa Manoban, Kim Jisoo..."

Genç başbakanın yüzündeki gergin ifade yerini keskin bir gülümseyişe bıraktı.

"Hatta sanırım oluşturacağımız ana grup bile belli olmuş olabilir."

Bölümü sevdiyseniz, lütfen oy vermeyi ve düşüncelerinizi benimle paylaşmayı unutmayın. Teşekkürler 💗

Together | blackpinkWhere stories live. Discover now