part 4

20 3 0
                                    

𝟙𝟠+𝕁𝕦𝕟𝕘𝕜𝕠𝕠𝕜 𝕡𝕠𝕧

-Kérlek - sírta el magát Youra, amikor elesett a rántásomtól. Betoltam magam előtt az ajtómon és magunkra zártam, hogy ha valamelyik barom visszajönne, ne tudjanak ránk nyitni. 
-Térdelj le - mondtam higgadtan és a hajába markoltam. - Térdelj le Youra, mert nem akarlak megütni - ültem le az ágyamra és megvártam, míg leereszkedik a lány. - Leszopsz magadtól is, vagy meg kell, hogy dugjam a szádat? - tettem fel neki a gyorsan eldöntendő kérdést. 
-Egyiket se, te szadista pöcs - próbált meg elmenekülni, de pechére a haja a kezembe volt, ezért visszaesett egyenesen az ölembe. 
-Rossz ötlet Cicám - cirógattam meg puha arcát, amin folytak a könnycseppek. - Még választhatsz - mondtam neki és apró kezét a nadrágomon lévő dudorra raktam. Nagyon hezitált, láttam, hogy pörögnek a gondolatok a fejében, ezért kicsit felgyorsítottam a folyamatot. Elengedtem a kezét és levettem a nadrágomat, majd a boxeremből előkaptam a farkamat. 

Youra elnyílt szájjal bámult, amitől nem tagadom, rohadtul zavarba jöttem. Nem átlagos méretekkel lettem megáldva, és hiába minden férfi nagy farokra vágyik, rohadtul nem szerencsés az ilyen. 
-Fogd meg - mondtam neki. Nem csinált semmit, csak nézett, úgyhogy megfogtam a kacsóját és rásimítottam, miközben próbáltam nem felsóhajtani, nehogy azt érezze, gyengülök. Automatikusan marokra zárta a kezét, nekem már csak mozgatni kellett, mert azt nem merte még. - Ne szoríts hahhh - nyögtem fel, mert egyre jobban összeszorult a keze. 
-Nem, nekem ez nem megy - engedett el és kihasználta, hogy nem fogom semmilyét, megindult az ajtó felé. Idegesen felálltam és a vállamra vettem, hogy utána az ágyra dobhassam. Kezeit maga elé húzta védekezés szempontjából és lehunyta könny áztatta szemeit. 
-Youra, ez most kurvára a te hibád. A hallgatózás az egyik legundorítóbb dolog, az meg, hogy titkolózol is rohadtul nem imponál nekem. És - nevettem fel hitetlenül. - nemhogy, ezek után meghúznád magad, és szépen leszopnál, még rendetlenkedsz is, hogy most kénytelen legyek nagyon csúnyán megdugni téged - vettem el előle kezeit és a feje mellé szorítottam őket. 
-Kérlek ne - nézett könyörögve a szemembe. Ugyanaz a megtört tekintet nézett rám, ami 9 évvel ezelőtt az ablakon keresztül. - Azt mondtad, hogy nem vagy ugyanolyan, mint az apám - szipogta. 
-De azt is mondtam, hogy jobb se - vigyorodtam el, mivel ezzel magabiztosságot öntöttem magamra. - A szex még várhat, viszont eléggé kellemetlen nekem ott lent - mondtam, majd azzal a lendülettel fordítottam  a helyzeten és a vállánál fogva lejjebb toltam. Arcát elfordította, hogy véletlenül se szemezzen az egyszeművel. Megfogtam a fejét és a farkamat, majd szépen beletömtem magam a szájába. Félig tudott csak befogadni, tovább nem mertem tolni magam, mert így is elég mélyen volt, és az érzést megadta. 

Lassan kezdtem el mozgatni a fejét, nehogy már azzal örömet szerezzek neki, hogy hamar elmegyek. Lightosan belekezdek és majd mikor azt hinné vége, rágyorsítok. Hirtelen megpaskolta a combomat, úgyhogy egy kicsit felengedtem a fejét. 
-Ugye... ugye nem kell lenyelnem? - kérdezte kisírt szemekkel.
-Ha nem akarod akkor nem - tűrtem füle mögé az egyik kilógó tincset. Bólintott egyet és visszahajolt álló falloszomra. Meglepődtem automatikusságán, de nem tudtam ezzel foglalkozni, mert nekikezdett egyre gyorsabban mozogni, ami miatt az orgazmus a szemem előtt kezdett el lebegni. Fejemet hátra vetettem és pillanatokon belül beleresztettem magam a lány szájába. Testem teljesen megremegett, majd megfeszült és levert a víz. Miután visszanyertem az eszméletem feltűnt, hogy Youra kiment. Felkaptam a boxeremet és elindultam utána. A fürdőjébe volt, a mosdókagyló előtt ült össze kuporodva. Leguggoltam elé és óvatosan megpróbáltam kibontani a kezeit.
-Nézz rám kérlek - tettem ujjamat álla alá, hogy megemelhessem azt. 
-Nem kell ez - motyogta és elfordította a fejét. 
-Micsoda? 
-Nem kell nyalnod.. Apa is ezt csinálta mindig. Bántott utána meg jött bocsánatot kérni - törölte meg a szemét. - Ez a sorsom, elfogadtam. 
-Youra, én nem bocsánatot kérni jöttem. Nem bánom amit tettem - mosolyodtam el. - Gyere velem - nyúltam karja alá, hogy fel tudjam emelni. Meglepetésemre, amint elszakadt a földtől, úgy kapaszkodott belém, mintha sose akarna elveszíteni. Apró kezeivel kétségbeesetten markolta a pólómat, ezért én is olyan szorosan öleltem, amennyire csak tudtam. Pár percig így maradtunk, utána viszont elindultam, hogy visszavigyem a szobámba. Letettem az ajtóban és elindultam az ágynemű tartóhoz. Későre járt már, és nem akartam, hogy egyedül aludjon, abban a komor szobában. 
-Had aludjak a sajátomba, kérlek - szólalt meg halkan, mikor látta, hogy elővettem még egy párnát és takarót. 
-Nem szeretnél ott aludni - léptem oda mellé. - Tudom. 
-Ott szeretnék. Kérlek - nézett rám nyuszi szemekkel. 
-Velem nem akarsz aludni, vagy ebben a szobában? - kérdeztem mielőtt megengedtem volna neki. 
-Kicsit mindkettő - felelte félve. 
-Jó, akkor ezeket átvisszük a te szobádba, jó? - emeltem meg a párnát és takarót. Bólintott és megindult a sajátja felé. - Itt maradhatok, amíg elalszol? - néztem rá, miután beágyaztam neki. Harapdálni kezdte a száját, de végül megvonta a vállát, jelezve, hogy nem bánja. 

-Nem baj, ha ma nem fürdök? - kérdezte félve. 
-Hát arra gondoltam, hogy majd együtt zuhanyozhatnánk gyorsan. Vagy fáradt vagy az egészhez? - vakartam meg a fejemet. 
-Ühüm - ült le az ágyára. Bebújt a takarója alá és a fal felé fordult. Elmentem a lámpához, hogy le tudjam kapcsolni és amint sötét lett, elhelyezkedtem a lány ágya mellett. Egyik kezemet a takarója alá vezettem és hátát kezdtem simogatni, addig míg egyenletes nem lett a légzése. 
-Jó éjszakát hercegnő - húztam ki a kezem és kisétáltam a szobából. Kulcsra zártam az ajtaját, mert nem merek még megbízni benne. Az még egy nagyon hosszú és bonyolult folyamat lesz. 

𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕖𝕪𝕖𝕤 𝕥𝕖𝕝𝕝 𝕞𝕖 - 𝕛𝕦𝕟𝕘𝕜𝕠𝕠𝕜Where stories live. Discover now