part 3

19 3 0
                                    

𝕪𝕠𝕦𝕣𝕒  ℙ𝕆𝕍

Miután Jungkook elment, sokáig csak ültem az ágyon és a szavain gondolkoztam. Hogy értette, hogy nem jobb apámtól, de nem is ugyanolyan. A csendet egyszer csak megszakította az ajtón lévő zárak nyitódása. Felpattantam az ágyról, hogy bocsánatot kérjek a fiútól, de legnagyobb meglepetésemre más fogadott az ajtóban. Egy magas, barna, hosszó hajú srác állt előttem, majd egy pillanattal később egy pisztoly volt  fejemhez szegezve általa.
-Te meg ki a fasz vagy? - kérdezte mérgesen és beljebb tolt, hogy be tudja maga mögött zárni az ajtót.
-Y.. Youra - dadogtam, mert féltem, ha nem szólalok meg, akkor lelő.
-Pontosabban? - biztosította ki a fegyvert.
-Seong Youra - motyogtam és lehunytam a szemem, hogy ne lássam az eltökélt arcát, ahogy lelő. 

-KIM TAEHYUNG!!! - hallottam meg Jungkookot az ajtóból. - Te mégis mi a telibevert hétpecsétes mocskos batyufaszt művelsz a házamba?! - kérdezte idegesen. 
-Köszönöm a bókot, viszont találtam egy betolakodót - mutatott rám a fegyverrel vigyorogva. 
-Nem betolakodó - vakarta meg az orrnyergét, én pedig végre fellélegezhettem, mert ez már biztonságot adott nekem.  - Taehyung ő itt Youra, a lány akit mondtam, hogy hazahozok. Youra, ő itt Tae, az eléggé elbaszott legjobb barátom - forgatta meg a szemét. 
-Eddig arról volt szó, hogy valami Opheliát hozol el - értetlenkedett a magasabbik fiú. - Most viszont le kell lőnöm valakit, mivel kibiztosítottam a fegyverem - hadonászott vele. 
-Ne tettesd a hülyét. Vissza tudod csinálni - mordult rá Jungkook és a karomra simított. - Jól vagy, ugye? 
-Ühüm - sütöttem le a szemem és lesepertem magamról a kezét. 
-Szereted a palacsintát? - terelte el a témát. Bólintottam egyet ő pedig elindult Taehyunggal együtt a konyhába. 

Vissza mentem a szobámba, hogy átöltözhessek. Tényleg nem volt sok ruhám, úgyhogy válogatni se nagyon tudtam. Mivel a házban meleg volt, egy rövidnadrágot és egy oversized pólót vettem fel. A hajamat hátul copfba kötöttem, hogy ne legyen útba, majd kislattyogtam mezítláb a fiúkhoz. 
-És fizettél is érte? Haver ez olyan, mintha egy kurvát hoztál volna a házhoz - hallottam Taehyung hangját. 
-Azért fizettem, hogy ideadják nekem, mert amúgy nem tették volna. Nem csak kúrni hoztam magamhoz.. - mondta halkan Jungkook.
-Nem csak? Tehát dugni is fogtok - szinte láttam magam előtt, ahogy a magas fiú vigyorog ezen a kijelentésen. 
-Sziasztok - motyogtam az orrom alatt, mikor beléptem a konyhába. A két fiú zavarban nézett össze majd rám. 
-Szió - intett Taehyung. - Kérsz palit? Van kettő is, de én a helyedben a a szexibbet, azaz jómagamat, választanám - hajolt meg. Elnevettem magam az ajánlatán, de amint megláttam Jungkook rosszalló tekintetét, elkomorodtam. 
-Hogy szereted a palacsintát? - kérdezte a fiú és elővette a palacsinta tornyot. 
-Mindegy, mindenhogy megeszem - vontam vállat és leültem a bárpult melletti székre, mivel a két fiú is ott tevékenykedett. 
-Van kakaó, nutella és lekvár is hozzá - tette ki a töltelékeket elém, majd mellém ült. Kicsit feszengtem és megpróbáltam odébb húzódni, mert zavart a közelsége. 
-Ember, te félsz Kooktól? Mondjuk megértem, ilyen ostorom lenne alul, én is félnék - röhögött Taehyung. Elkerekedett a szemem a ténytől, és próbáltam nem arra gondolni, hogy az előbb beszélték, hogy lesz intim kapcsolat is kettőnk között. 
-Kim Taehyung, ha kurvagyorsan nem tömöd tele a szád palacsintával, akkor én magam foglak megfojtani - közölte vele Jungkook komoran. Nem értettem, hogy miért nem nevet ezen a poénnak szánt valamin. A gyerekotthonba a fiúk mindig röhögtek egymás méretén. 
-Oh, úgy látom megint jókor jöttem. Kit kell megfojtani? - hallottam meg egy férfi hangját mögülem. - Hát ő meg kicsoda? 
-Jimin, Ő itt Youra - állt fel Jungkook és kezet fogott a most érkező férfival. Alaposan megnéztem, hiszen nagyon jól nézett ki. Szinte vonzotta a tekintetem. - Youra, ez itt Jimin, az elbaszott baráti társaságom második tagja. Ő nem akar majd megölni téged, előre szólok. 
-Szia Drágám - vigyorgott rám Jimin. Elmosolyodtam a becenevet meghallva. - Mi az, hogy én nem? Tae, te le akartad lőni, ezt a szépséget? - lökte oldalba barátját. 
-Mentségemre szóljon, hogy nem tett ellene semmit - tette fel kezeit védekezően és mindhárman elnevették magukat. 
-Rád fér egy alapos tréning - mondta Jungkook két harapás között. 
-Akkor ő már marad? Végleg? - csillant fel egyszerre a két másik srác szeme. 
-Úgy gondolom - kacsintott rám Kook.
-Üdv a familiában Kedves - hajolt meg Jimin előttem. Mostmár én is elnevettem magam a bohóckodásukon. Csak maradjanak mindig ilyenek és nem lesz baj. 

Már egy ideje ettük a palacsintákat, de nem tűnt úgy, mintha fogynának. Közben rengeteg új dolgot megtudtam. Példaul, hogy hárman, már gyerekkoruk óta barátok, viszont a "familiában" még 4 másik fiú is van, Namjoon, Seokjin, Hoseok és Yoongi. 
-Na Youra, mostmár hogy mi kibeszéltük magunkat, most te jössz - mosolygott rám Jimin. - Mesélj a gyerekkorodról. - hirtelen elment minden kedvem. Ez lett volna az utolsó téma, amire gondoltam, hogy beszélnem kéne. 
-Ezt inkább ne - mondta Jungkook halkan és megtörölte a száját. 
-De érdekel minket és téged is Kook, mert ez az egy érdekel azóta, hogy elsőnek láttad - forgatta meg a szemét a kisebbik. 
-Elraboltak.. - kezdtem bele, mielőtt veszekedni kezdenének. - Ahogy megszülettem, elraboltak. Az anyám az elején nagyon kedves volt velem, apámmal nem nagyon találkoztam. Körülbelül 3 éves lehettem, amikor elsőnek megvertek. Nem volt indok, apám bejött hozzám és addig vert, ameddig már nem visítottam. Aztán bejött az anyám, és ő is adot két pofont, mert a szomszédok meghallottak. Apám 5 évesen erőszakolt meg először. Minden alkalmommal fojtogatott, és mindenhol lilára harapdált. Napi szintűvé vált a verés, és a szex apámmal. Aztán egyszer este épp hazafelé mentünk anyámmal, és egy rendőr megállított minket, közúti ellenőrzés céljából, anyám pedig lebukott. A rendőr ezután minden héten bejött meglátogatni a gyerekotthonba. Vett nekem ruhákat, játékokat. Ő volt az első ember akire számíthattam - fejeztem be könnyes szemekkel. 
-Youra, rám is számíthatsz innentől kezdve - fogta meg a kezemet Jungkook, de én kihúztam apró kacsómat az övéből. 
-Már hogy számthatnék rád? - szipogtam. - Az előbb mondtad, hogy te is ezt akarod - buktattam le magam. 
-Hallotta - motyogta halkan Jungkook. - Kurvára hallotta - csapott rá idegesen az asztalra. - Menjetek el fiúk. Most - állt fel és várta, hogy a két srác távozzon. 
-Kook, ne csinálj hülyeséget - nézett rá komolyan Jimin. 
-Azt mondtam, hogy menjetek - nézett rájuk. A tekintete zavarodott volt, szinte szikrázott. Jimin és Taehyug eltűntek, Jungkook pedig a kezemre fogott és lerángatott a székről. 

-Rohadtul megpróbáltam veled kedves lenni, de neked hallgatóznod kell. Nem vagy itt egy napja, de már bajt csinálsz magadnak - húzott maga után. A szobájába mentünk.
-Kérlek ne - fékeztem le a lábaimmal.
-Szarom én le, hogy mit kérsz - rántott meg, amitől elestem, de ennek ellenére a fiú tovább húzott. 


𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕖𝕪𝕖𝕤 𝕥𝕖𝕝𝕝 𝕞𝕖 - 𝕛𝕦𝕟𝕘𝕜𝕠𝕠𝕜Donde viven las historias. Descúbrelo ahora