KOMME SEG VIDERE del 2

77 0 0
                                    

Etter hendelsen med Oline har jeg ligget hjemme i sengen min og bare tenkt. Jeg gråter hver dag. Jeg har skulka skolen i en hel uke nå. Mamma kjefter på meg og sier at jeg må komme meg videre i livet. Men det er ikke så enkelt når det var jeg som fikk henne til å løpe over veien, og at det var jeg som kom på hele ideen med å skremme henne.
"Hennes død er min skyld!" Jeg kløyp meg selv i en av blodårene til jeg fikk veldig vondt. *kanskje det å ta livet av seg vil være enklere? Da slipper jeg jo denne smerten.*
Jeg reiste meg og åpnet døra for å gå ned til kjøkkenet. Når jeg kom ned satt mamma og snakket med Amanda og Celine. *Hva gjorde de her?*
Jeg gikk ut og mot kjøleskapet. Ignorerte dem fullt ut. Latet som dem var luft. Hvorfor? Jo fordi jeg ikke orket å snakke med dem.
Alle tre så bort på meg. Jeg klarte ikke å la være å se på dem. Jeg så at Amanda og Celine hadde tårer i øynene. Jeg klarte det ikke mer. Jeg løp bort til dem, dem reiste seg og løp bort til meg. Vi dro hverandre inn i en lang klem, mens alle gråt. Sa at vi var glade i hverandre og at vi skulle klare dette sammen.
Jeg MÅ komme meg videre.

3 MÅNEDER SENERE. SOMMERFERIE ☀️
Jeg pakket det siste ned i baggen min og lukket bagasjen. Jeg tok med de andre bagasjene og gikk ned med dem. Satte dem ved døra og løp opp igjen. Jeg var ferdig pakket og var helt klar for å dra imorgen. Jeg, Amanda og Celine skal dra til Florida imorgen for å studere. Når jeg kom opp til rommet pakket jeg tingene jeg skulle ha på flyet ned i vesken min. Den var svart og hvit og hadde mønster. Det var dritfin og jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Klærne jeg skulle ha på imorgen la jeg på komoden min. Vi hadde ikke med møbler, for vi skal kjøpe inn der nede. Det eneste som er der nå er senger. Jeg gikk inn på badet og pusset tenner. Jeg gledet meg veldig nå. Jeg gikk inn på rommet og la meg under dyna. Jeg gleder meg helt sykt til imorgen!

FORFATTEREN:
Jeg skal prøve å skrive lengre deler 👌
Unnskyld at det var en litt kjedelig del 😶

REAL LIFETempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang