"Jorden kaller!"

64 2 1
                                    

_________________________________________________________________________
Tilbakeblikk:
"Vi jenter, ble invitert på fest av tre GUTTER." Jeg la trykk på gutter og jeg kunne se jentene giret seg opp. Plutselig ble vi stående skrikende hoppende rundt i sirkel på gulvet. Vi stoppet brått da vi hørte noen komme gående opp trappa.
"Har dere besøk?" Nå var jeg piss redd. Begge jentene nikket et nei. Ååå faen.
_________________________________________________________________________

Vi ble helt stille. Den eneste lyden var vår egen pust.
"Det var sikkert ingenting." Amanda viftet litt med hånda så begynte vi å snakke litt om hva vi kunne ha på på festen og når den var.
"Helt ærlig, så vet jeg ikke n..." Jeg skrek av full hals. Inn døra kom noen skrikende gutter som hoppa over oss. Det var Samuel og kompisene hans.
"Jævla... Dere skremte oss sinnsykt." Alle sammen pustet lettet inn og ut.
"Men jenter, dere må bli klare festen, starter om tre timer." En av vennene til Samuel snakket. Han hadde blondt kort hår til litt ned på nakken. Nå lå det litt flatt, men i og med at han bærer på en bag, skal han sikkert stelle seg her. Han hadde også brune øyne, med et Glimt i øye. De glittret.
Han andre var ginger. Altså, han hadde oransj hår. Øynene hans var også brune. Takk og lov ikke blå.. En ginger med blå øyne er ikke så fint. Etter min mening da.
Samuel var den samme kjekke karen, som jeg møtte her om dagen. Kanskje enda kjekkere tilogmed? Jeg var i dype tanker da jeg sto og studerte dem alle og merket ikke mye rundt meg før folk begynte å rope.
"Ebba, jorden kaller!" En eller annen viftet hånden sin foran ansiktet mitt.
"Høø?" De andre begynte å flire. Jeg rødmet litt.
"Hva er det som er så morsomt?" Sa jeg mens jeg lo litt.
Samuel snakket rett ut. "Du har liksom stått å sett på oss i ti min. Vi har alle hilst, men når gutta skulle hilse på deg sto du bare der å så på dem."
Kinnene mine brente bokstavelig talt nå. Jeg er såå flau! Hvem er det som står å studerer på noen i ti min liksom.

Vi ble enige om at vi skulle dele oss opp.
Gingern som tydeligvis het Jack ble med Celine.
Han andre som het Lucas ble med Amanda.
Og selvfølgelig ble Samuel med meg.

Det hadde gått to timer. Alle var klare. Unntatt meg! Jeg har selvfølgelig ikke funnet klærne mine enda. Etter litt fant jeg endelig det jeg skulle ha. En shorts som hadde naggler på lommene i rumpa. Den viste formene mine godt og satt som stuck på meg. Og en svart crop top som det sto swag på med neon rosa skrift. Hvite vans sko og vips, tre timer var godt og alle var ute av døra.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 10, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

REAL LIFEWhere stories live. Discover now