14 🍷

23.6K 414 149
                                    

"KİRLİ SIR"

"Yani siz şimdi bana düşmanınla evlen ve dost ol mu diyorsunuz?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Yani siz şimdi bana düşmanınla evlen ve dost ol mu diyorsunuz?"

Aras hafifçe gülümsedi ve mırıldandı. "Bilmiyormuş numarası yapmayacağım senin aksine." dedi. "Beni hafife almaman gerektiğini anlamış oldun."

"Sandığım kadar aptal çıkmadın."

"Sana bir soru sordum, şimdi cevap ver bana."

Cevap vermeden kapıya doğru ilerledi ve açtı.

"Çık. Sonra konuşacağız, git üstünü giy.

"Hem soyuyorsun hem de giyinmemi istiyorsun. Artık dengeli ol!"

"Ha, sen devam etmemi istiyorsan bana uyar. Ama dediğim gibi artık oyun yok Derin, bir çocukla da kendimi tatmin edecek değilim."

Kapıyı kendi elimle sertçe açıp Aras çıkacakken yüzüne kapattım. Çocuk demişti bana. On dokuz yaşında bir kadındım oysa ki ben. Aras'ın bir şey demesine izin vermeden odama doğru koştum. Odam? Benim değildi ama burada kaldığım sürece benim odam olacaktı, mecburen. İçeri girdim ve iç çamaşırlarımı kirli sepetine atmayı unutup banyoya girdim. Sıcak suyu açıp her yerimi yıkadım, Aras'ın teninin nüfuz ettiği her yerimi arındırdım ondan. Saçımı da duruladıktan sonra banyodan çıktım ve vücuduma havlu sarıp, ıslak ve su damlayan saçlarımla banyodam dışarı çıktım. O sırada yatakta sırt üstü yatan ve elinde sütyenime bakan Aras'ı gördüm. Yanına gittim ve sinirlice sütyenimi almak için eğilmiştim ki gülümseyerek sütyeni bir köşeye attı.

"Hiç çıkmayacaksın sandım." dedi mızıkçı bir çocuk gibi. "Çıktım işte, neden buradasın?" Biraz uyumak istiyordum. Son zamanlarda sürekli uyuyordum çünkü hep yorgun hissediyordum, gerçi uyumaktan başka yapacak bit şeyim de yoktu. "Konuşmak için Derin." diye yanıtladı. "Aşağıya in geliyorum."

"Bana emir verme!"

"Öf bağırma kulağıma, giyineyim
konuşacağız zaten. Senden daha çok
istiyorum."

Aras ayağa kalktığında kapıya gideceğini sanıyordum fakat kolumdan tutup bir amda arkasını döndü ve dudağıma sert küçük bir buse kondurdu.

"Ne yapıyorsun?"

"Öpüyorum, sen de karşılık veriyorsun."

"Çektim ya kendimi, tutuyordun beni üstelik."

"Seni sert falan tutmadım üstelik bana karşılık verdin."

SESİMDEKİ ESARET (+18) Where stories live. Discover now