Del 5

702 28 6
                                    

Neste dag

Isac og jeg så en super morsom komedie igår. Jeg husker ikke helt hva den het. Idag skal jeg,Isac og Lasse på et storsenter. Jeg lå i senga. Jeg reiste meg opp og fant noen klær i skapet mitt. Jeg gikk på badet mitt. Jeg bruker sminke, men ikke sånn flere tonn hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg kledde på meg og gikk ned på kjøkkenet. Jeg tok bare et eple. Jeg hentet ipaden og satte meg i sofaen. Jeg skjekket sosiale medier. Jeg fikk en snapchat. Det var fra Isac.Jeg åpnet den. Omg jeg tror jeg dør! Det var et bilde av Isac i bar overkropp. Det stod " Våknet nettopp😚 kan ikke vente til senere!" Jeg tok et svart bilde og sendte " Damn😍" Det tok bare noen sekunder før jeg fikk svar. "Send bilde av deg da😚 Jeg savner å se på det nydelige ansiktet ditt😍" Jeg tok et selfie å skrev " fornøyd?😘" Til svar fikk jeg "W😍W. Komme over nå?❤️" Jeg løp opp på rommet mitt og hentet min nydelige iPhone 6. Jeg gikk inn på kontakter og ringte til Isac. Mens det ringte, tok eg lommeboka og løpet ned trappa. Jeg tok på meg Canada goose jakka mi og de brune uggsene. Hvis du lurer på om jeg er bortskjemt, så NEI jeg er ikke det. Før pappa døde vant mamma i Lotto. Da kjøpte hun tonnevis med dyre merke klær å sminke til meg. Jeg hadde aldri spurt om det, men mamma bare kjøpte det til meg.

*samtale*

DN: hei Isac jeg er på vei nå.
Isac: Ok du kan bare komme rett inn. Bare jeg og Ava som er hjemme. Jeg er nok på badet når du kommer. Hadet

*samtale slutt*

Jeg var kommet frem til Isac sitt hus. Heg gikk inn og tok av meg jakka og skoene. I stuen satt Ava og en venn av henne. "Åh, hei DN. Isac er oppe du kan bare gå opp til han." sa Ava med et stort og søtt smil om munnen. Jeg smilte til Ava og gikk opp trappa og inn på badet. Der stod Isac og fønte håret sitt. Han stod i bar overkropp med håndkle rundt livet. Han snudde seg mot meg og kom løpende mot meg. Han klemte meg og snurret meg rundt samtidig. Han satt meg ned igjen. Han så på meg og jeg så på han. Jeg holdt rundt midjen min og jeg holdt rundt halsen hans. Han tok bort noen hårstrå fra ansiktet mitt. Han bøyde seg ned og noen perfekte, myke lepper traff mine. Vi stod lenge å kysset helt til vi hørte Ava og en annen jente le og en sånn lyd når noen tar bilde. Jeg gikk fra Isac og snudde meg. Jepp vi hørte rett. Der stod Ava og venninnen å lo og holdt opp mobilen. "Se hva jeg tok Isac." sa Ava mens hun viste telefonen sin mot oss. Der var bilde av meg og Isac som kysset. Isac med bare håndkle rundt livet. "Ava, ikke legg det ut noen plass, jeg og DN er ikke klar for å fortelle til fansen og ellioteerene at vi er sammen." sa Isac med baby stemme. Ava så på meg med et ErDereSammen blikk. Jeg nikket og smilte. Ava viste at hun slettet bildet og hun og venninnen gikk på rommet til Ava. Isac lukket døren og låste. Han smilte et pedo-smil. " Så, hvor var vi?" Spurte Isac. jeg smilte og gikk bort til han.

10 votes og 5 kommentarer (
blir også glad for flere)= ny del, men jeg kommer IKKE til å legge ut en del idag. Heller ikke morgenen på dagen tror jeg for jeg og en venninne skal på et "lekeland" bare at det er for litt eldre.

Your game, your rulesWhere stories live. Discover now