El viatge a Bilbao (21)

49 3 0
                                    

Divendres, 5:00.

Tenen 5 hores de viatge fins a Bilbao i els nois van decidir llevar-se molt d'hora per poder aprofitar millor el dia. Ara que es lleven, però, no estan segurs que fos una bona idea.

Louis és el primer en aixecar-se i desperta suaument en Harry que dorm plàcidament al seu costat. En Harry obre els ulls, en Louis li dóna un petó al front i marxa a preparar l'esmorzar.

A l'altra habitació, en Niall, en Liam i en Zayn han dormit junts. Niall està dormint al terra i s'aixeca queixant-se del mal d'esquena. Tot seguit, s'apropa al Liam, qui encara dorm i li pega fort al braç. El seu crit ressona per tota la casa i desperta de cop a en Zayn.

Li: BRO QUÈ FAS?

N: Això per tirar-me del llit aquesta nit, no he pogut dormir casi.

Z: Bfff... jo tampoc he dormit gens... Niall tio, com ronques.

Li: Això a la Liv no li agradarà eh...

Just quan en Niall anava a respondre, entra en Louis per la porta.

L: Bros, que collons feu. Que els meus pares dormen, us han sentit inclús a La Ràpita.

Li: Però M'HA PEGAT!

L: No m'importa Payno, veniu que tinc una sorpresa per vosaltres.

Els nois, juntament amb en Harry qui estava a la cuina fent els bocates, segueixen a Louis fins al parking. Un cop allà, Louis obre la llum i tots esclaten amb emoció.

N: TETE COM T'HO CURRES!

Li: UNA CARAVANA TIO COM MOLA

Z: T'HAS CORONAT LOUIS

Louis no pot estar més content. La caravana era del seu avi i feia molt que ningú la feia servir. En Harry s'apropa i l'abraçada per darrere, deixant un petó a la seva galta.

H: M'encanta Lou... condueixes tu?

L: Sí, però Liam a partir de la meitat del camí.

Els nois tornen a les seves habitacions per agafar les maletes i posar-les a la caravana. Agafen els bocates que havien preparat en Louis i en Harry per mig camí i es posen en marxa.

El viatge va anar molt bé. A mig camí van decidir parar a un lloc de picnic per esmorzar, on en Zayn va sortir corrents perquè hi havia una abella i tots van esclatar a riure amb la situació.

Un cop van acabar, en Liam va canviar-se pel Louis per conduir, i van seguir cantant a ple pulmó. En res, arribaven a Bilbao, però pels nois era com si només una hora hagués passat.

...

Quan van arribar a l'airbnb, el primer que van fer Harry i Louis va ser agafar-se l'habitació gran amb llit de matrimoni, mentre la resta es queixaven.

N: Tu, per què vosaltres la gran?

H: Per què som parella Nialler

N: Però hi ha una altra amb llit de matrimoni...

L: Ups, ja hi he deixat les maletes -diu somrient sarcasticament.

Z: Tet, suda, ells tenen necessitats.

N: Bueno, vale, però com us senti fer algo em traumaré -riu-.

En Zayn el pega i Louis es porta la mà al front. En Liam segueix jugant al Among Us al sofà i no ha escoltat res de la conversa. En Harry, tot i haver-se quedat callat en sentir aquest comentari, sap que ho ha dit totalment en conya, així que fa que no amb el cap i segueix desfent la seva maleta.

CAMP DE GIRA-SOLSOn viuen les histories. Descobreix ara