Amsterdam (14)

46 2 0
                                    

05:30.

Sona el despertador al pis de la Leonor, que pega un bot del llit de l'ensurt que s'ha emportat, però a ell, no el sorprèn, l'alarma: no ha dormit en tota la nit.

Le: Bon dia amor! Ai, ja ha arribat l'hora! Marxem de viatge juntets!
L: Bon dia... uf, venga no ens podem empanar que sinó no ens donarà temps d'esmorzar algo del Burger abans d'agafar l'avió, i tinc capritx d'això.
Le: Seeeeeempre pensant en menjar, tu!

Quan arriben a l'aeroport van directes a saciar l'ànsia de la Doble Cheese Bacon XXL que tenia en Louis, i mentre esperen a la cua per embarcar, comparteixen auriculars i escolten música.

Quan arriben a l'aeroport van directes a saciar l'ànsia de la Doble Cheese Bacon XXL que tenia en Louis, i mentre esperen a la cua per embarcar, comparteixen auriculars i escolten música

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En Louis està nerviós, i no sap si és pel vol, per les ganes de descobrir la ciutat, o per un altre tema

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En Louis està nerviós, i no sap si és pel vol, per les ganes de descobrir la ciutat, o per un altre tema... però l'hamburguesa no li senta ni la meitat de bé del que desitjava. "Quina merda" - pensa.

"PASSATGERS DEL VOL A AMSTERDAM, PODEU DIRIGIR-VOS A LA PORTA 'R', EN UNS MINUTS PROCEDIRAN A EMBARCAR".

Els dos s'aixequen i es situen a la cua. "Tu, podries alegrar la cara, no? Que sembles un estaquirot", li diu la Leonor amb un to molt lleig. Aquest comentari lluny de fer-lo canviar l'actitud, fa que se senti més incòmode i estrany. "Potser hauria preferit una abraçada o un 'estàs bé?', però bah", pensa per si mateix, i fingeix una rialla, que li torna la Leonor.

Sobrevolen França, ja faltava poc per arribar, i en L'ouis escolta música mentre la Leonor mira els capítols d'Skam que te pendents i se'ls havia descarregat pel tragecte.

"Would you let me down for something i've been holding deep inside?" comencen a sonar els primers versos de Find a Rainbow, de la Sandra Hunter i a en Louis li fa un salt el cor. Recorda la tarda de la mani, ja que just escoltant aquesta cançó va trucar-lo en H per demanar-li ajuda. I aquí és quan entra en raó, i creu que ha d'escriure-li un missatge de disculpa per la situació d'ahir. Se sent molt malament pel que va passar, i no entén com van sortir aquelles paraules horribles de la seva boca, quan en H'arry s'havia convertit en una persona important al seu cercle i no es mereixia gens el tracte que li va donar. Sent que l'ha cagat molt, i té por de no poder-ho arreglar, perquè des que en H'arry va entrar a la seva vida, s'havia sentit molt millor amb els amics i amb ell mateix.

CAMP DE GIRA-SOLSOn viuen les histories. Descobreix ara