POMPEUFARRA (3 i 4)

100 2 0
                                    

Octubre de 2020.

Pel campus s'ha estés la notícia que aquell proper dijous se celebraria la primera Pompeufarra del curs. En Harry surt de l'aula amb dues amigues i van a dinar. El bar està ple, l'únic lloc lliure és al costat dels de 4t: els del SEPC i.... en Louis.

Les seves amigues ja estan asseient-se i acomodant les coses, però en veure a en Louis deixa anar un: "Anem a la plaça millor, a l'aire lliure" i marxa ràpidament d'allà, procurant que no l'hagi vist. En Louis, efectivament, no només l'havia vist sinó que també l'havia escoltat. Agafa el seu mòbil de la motxilla i el desbloqueja.

Cerca en Harry a l'Instagram i tafaneja la seva última story: és una foto de la plaça amb la cançó de Calma del FlaviOT. Hi ha un minut apuntat i pensa que pot ser una indirecta, però suda i ho deixa estar. Sospira i entra a Twitter per deixar de pensar amb en Harry, però de sobte, veu un tweet que li regira la panxa: en Harry anirà a la Pompeufarra. Hauria d'anar-hi ell també?

 Hauria d'anar-hi ell també?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En Harry torna a casa i li comenta als seus pares que anirà a la festa de dijous

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En Harry torna a casa i li comenta als seus pares que anirà a la festa de dijous. Realment, no en té gaire ganes, però les seves noves amigues hi van i vol conèixer gent nova. La seva mare, l'Anna, s'hi nega, però la Gemma, la seva germana gran, insisteix i aconsegueix el seu permís.

En Louis, paral·lelament, es passa tota la classe intentant convèncer al seu grup d'amigues que vagin a la Pompeufarra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En Louis, paral·lelament, es passa tota la classe intentant convèncer al seu grup d'amigues que vagin a la Pompeufarra. "Louis tiu, ja saps com són aquestes farres, només hi van novatos, quin pal". Les noies afegeixen que l'entrada és massa cara i que no els ve de gust. En Louis, però, no es resigna. "Va xiques, que vos fai lo meu plat estrella: chicken stuffed with mozarella wrapped in parma ham i poso lo pis per a fer-hi la pre. Us cunde?" A més, les convenç al·legant que és el seu últim any a la uni i l'han d'aprofitar. Elles, després de tot, accepten el plan. En Louis ha aconseguit el que volia, però aquesta no era la veritable raó que s'amagava rere la insistència.

CAMP DE GIRA-SOLSOn viuen les histories. Descobreix ara