2. rész

151 10 14
                                    

*Tweek szemszöge*

Már eltelt két hét és mi Craiggel eldöntöttük, hogy nem foglalkozunk ezzel a dologgal. Legjobb barátok vagyunk és nem tehetünk róla, hogy előállt ezt a szituáció de attól még nem vagyunk melegek baszki! Örülök, hogy Craig nem dobott el. Nagyon hiányozna nekem. Az a kedves mosolya, a viccei, az érintései.. Maga Craig.

-Hé min gondolkodsz ennyire? - kérdezte az imént említett kékszemű. Éppen nála vagyunk. Én, Clyde, Token illetve Craig. Videójáték maratont tartunk egy kis extrákkal..

-Van még vodka? - nyöszörgött Clyde. - Ha fel emeled a dagadt segged és le mész a konyhába majd bele nézel a hűtőbe lehet találsz ott. - válaszolt neki Craig miközben elfeküdt az ágyon.
- Kösz Fucker.. Hé Tokeeen~..- kezdte el bökdösni a mellette ülő fiút.
- Clyde hagyj már! - morrant rá a fiú.
- Naaaa..~ Clyde próbált hízelegni Tokennek de ő erre fejbe vágta a konzolával.

-Jól van már. - puffoggott Clyde majd duzzogva lement piáért. Én csak mosolyogva fogtam a fejem. Tipikus. Csak egy átlagos társalgás közöttünk. Clyde nyafog, Craig bunkó, Token próbálja nem kicsinálni Clyde-ot én meg.. Csak úgy vagyok.

-TWEEK! - bökdösött Craig.
- Mi? Mi van? - eszméltem fel. Körbe néztem a szóban majd láttam, hogy már Token sincs itt.
- Token merre van? - néztem Craig re.
- Látom köztünk vagy.. Clyde-al elmentek boltba még piáért szóval ketten maradtunk. - mondta majd egy kaján vigyort villantott felém. Én csak mosolyogva megforgattam a szemem.
-Mikor mentek el?
-Olyan 5 perce szóval sokáig ketten vagyunk.. Remélem nem baj.
-Dehogy. - mosolyogtam rá.
-Akkor jó. - mosolygott vissza rám majd nyújtózkodott egyet, felült és az egyik kezét a combomra tette. Éreztem, hogy az arcomat elönti egy enyhe pír.

-Craig..
-Igen? - a szemeimbe nézett és elkezdte simogatni a combom.
-E-ezt n-nem kellene Craig.
-Miért?
-Craig.. Mennyit ittál?
-Csak annyit, hogy legyen ehhez elég bátorságom. - mélyen a szemeimbe nézett és elkezdett közeledni felém.
-Craig ezt kérlek ne. - a szemeim össze szorítottam és a fejem hátra hajtottam majd nem sokkal később megéreztem a nyakamon Craig puha ajkait. Ne, ne, ne... Ezt nem teheti velem. Hol meg is nyalta a nyakam az én számat egy jóleső sóhaj hagyta el. Nagyon kellemetlenül érzem magam. Az egész testem remeg. Craig megfogta az állam és kicsit visszább húzta majd az ajkaimra tapadt. Megnyalta az ajkaim ezzel bejutást kérve a számba amit akaratlanul is meg adtam neki majd nyelvével az enyémet simogatta. Iszonyat jó érzés volt.

-Meg jöttünk fasz arcok! - kiáltott fel Clyde mire Craig villám gyorsasággal pattant le rólam.
-Hallottuk basszameg! - ordított Craig. Felkelt majd oda jött hozzám és a fülembe súgta.
-Még folytatjuk. - mondta majd megnyalta a fülem.
-Ha?? - én felé fordultam mire ő perverzen rám mosolygott majd le ment Clyde-ékhoz. Én sokkoltan ültem és próbáltam feldolgozni a történteket. Craig megcsókolt. Na és ha Clyde-ék nem jönnek? Lehet tovább is megy? De én nem akarok lefeküdni vele! Tényleg nem vagyok meleg! Még ha Craig iszonyúan szexi is. Gyönyörű fekete haja van, magas, jóképű, gyönyörűszép szemei vannak és.. Kockás a hasa.

-AH! - a fejem egy párnába nyomtam és eldöltem az ágyon.
-Haver minden oké? - hallottam még Clyde hangját. Én csak nyöszörögtem neki.
-Tweek mi a baj? Szerelmi bánat? - ült le mellém.
-Valami olyasmi. - dugtam ki a fejem a párnából.
-Na mesélj. - dőlt le mellém a barna hajú. Én csak sóhajtottam.
-Majd máskor. - ő csaj megértően rám mosolygott és mutatott egy like jelet.
-Mi ez a depressziózás itt? - állított be Token Craiggel az oldalán.
-Tweeket kérdezd. - mutatott rám Clyde. Én csak meg forgattam a zöld szemeim.
-Na most játszunk vagy mi lesz? - kérdeztem mire egymásra néztek.
-Csapassuk! - válaszoltak egyszerre mire elnevettem magam.

Fogalmam sincs mennyit utunk de mindegyikünkben elkezdett dolgozni a pia. Miközben Craig elment mosdóba Clyde is kidőlt. Token már sokkal előbb kifeküdt de mi Craiggel elég jól bírtuk. A játékot lestoppoltam és végig néztem a szóban. Mindenhol rendetlenség van. Bár ez olyan Craiges..

Craig vissza jött majd mikor megláttam a két egymáson fekvő fiút elnevette magát. Imádom.
-Pszt! Még a végén felébreszted őket. - suttogtam neki egy mosoly kereteiben. Ő csak mosolyogva sóhajtott egyet majd ide jött hozzám és mélyen a szemembe nézett. Éreztem, hogy az arcom egyre vörösebb. Közelebb jött hozzám.

-Hol is hagytuk abba? - még közelebb jött majd az ajkaimat kezdte el mohón falni. Legszivesebben felpofoztam volna de.. Nem így történt. Helyette átkaroltam a nyakánál és a hajába túrtam mire ő egyet bele nyögött a csókunkba. Na szép volt Tweek te vadbarom! Ezzel nem segítesz a helyzeteden!

Craig kezét lassan a nadrágomhoz vitte amit ki akart gombolni de a kezét időben megfogtam.
-Craig ezt nem. - váltam el tőle.
-Miért? Tudom hogy te is annyira akarod mint én. - jött volna közelebb de mielőtt ajkaink össze értek volna el löktem magamtól.
-Nem! Én nem akarom sehogy! - morrantam rá majd könnyes szemekkel a mosdóba siettem.
-Tweek! - szólt utánam de nem érdekelt. Kulcsra zártam az ajtót majd a földre rogytam és a könnyeim végre utat törtek maguknak.

*Craig szemszöge *

A fejemet fogva ülök az ágyon. A kurva életbe! Hogy tehettem ezt?! Így minden esélyem elvesztettem nála! Bazd meg Tucker! Egy faszkalap vagy! Most biztos megbántottam Tweeket. Istenem..

Elindultam utána de mikor az ajtóhoz értem elkezdtem figyelni és még hallottam ahogy szipog és néha köhög. Tweek sír. Tweek sír és miattam. Remegő kezem az ajtóra tettem.
-Tweek... - suttogtam neki majd az ajtónak dőlve lecsúsztam a földre és a könnyeim szinte Niagaraként folytak. Ezt jól elrontottam..


*Tweek szemszöge *

Fogalmam sincs hány óra van de el aludtam. Fel tápázkodtam és bele néztem a tükörbe. Piros, kisírt szemek kócos haj (bár nekem mindig kócos a hajam de most jobban).
-Úgy nézek ki mint akit megerőszakoltak. Egy roncs vagy Tweak Tweek. - mondtam magamnak majd sóhajtottam egyet, meg mostam az arcom majd indultam volna kifel~ mikor is egy alvó Craiget találtam az ajtó előtt aki keresztbe feküdt.

-Baszki! - kiáltottam fel ijedtemben. Majdnem rá léptem. De mit keres itt? Egész éjjel itt volt velem? A szívem össze szorul ha csak rá nézek de még mindig mérges vagyok rá egy kicsit. Sóhajtottam egyet majd az egyik kezét vállamra raktam és úgy kaptam fel és be segítettem a szobájába majd az ágyra fektettem. Olyan békésen alszik. Szemeire épp hogy ránehezednek a szempillái, arca kicsit ki van pirul a, néhány fekete hajszála az arcába lóg, a szája pedig résnyire nyitva van. Olyan békésen szuszog. Megbabonáz. Legszivesebben hozzá bújnék.

Hirtelen zajt hallottam lentről majd feltűnt, hogy Token és Clyde nincs itt. Vajon ok vannak lent?
-A KURVA ÉLETBE! - kiáltott Clyde.
-KUSS MÁR BASZKI! - ordított rá Token. Igen határozottan ok vannak lent.
Kiosontam Craig szobájából és halkan becsuktam az ajtót nehogy felébresszem Craiget bár lehet ezek a pöcsök már fel keltették. Elindultam lefelé a lépcsőn.

-Mi folyik itt? - kérdeztem a két jó madarat.
-Szokásosan Clyde balfasz! - forgatta a szemeit barna barátunk.
-Nem is igaz.. - szomorodott el Clyde.
-Na ne szomorkoodj. - gügyögtem neki miközben szét tártam a karjaimat. Ő csak puffogva beférkőzött a karjaimba és szorosan megölelt.
-Mi ez a meleg összejövetel? - jelrnz meg Craig.
-Maradj már! - szólt oda neki Clyde.
-Én is akarok ölelést Tweektől.. - szomorkodott Token mire neki is adtam egy ölelést.
-Várjunk.. Szabad a fürdő! - kiáltott Clyde majd mindd a két fiú szaladt fel az emeletre. Én csak elnevettem magam és a kék szemű csak meg forgatta szemeit. Így kettesben maradtunk Craiggel.. Megint.

-Te is kérsz egy ölelést? - tártam szét mosolyogva a karjaim ő pedig mosolyogva elindult felém. Átölelte a derekam és jó szorosan ölelt, mintha el se akarna engedni. Mélyen a szemembe nézett és éreztem, hogy a szívem egyre hevesebben ver. Ne..
-Figyelj Tweek.. Beszélni akartam veled a tegnapról. - a gyomrom görcsbe rándult..
-A-azt.. Felejtsük el. - vágtam rá. Ő csak némán bólogatott.
-Remélem azért nincs harag.
-Mindd a ketten sokat ittunk. - válaszoltam neki. - Ne rágódj rajta. - rá mosolyogtam és ő is rám. Megszakad a szívem és nem értem miért.. Beszélnem kell Clyde-al ez már biztos..

Könyörgöm istenem segíts..

Tweek X Craig [Creek~] Where stories live. Discover now