~23 ☠️🖤

60 3 0
                                    

Gegroet kindertjes, eindigt met cliffhanger
Ik schrijf t verhaal ni verder btw
Laatste deel

Heyy, ik heb niks te doen dus ik dacht van ik ga wel dit verhaal verder afmaken. Ookal is dit echt een van de slechtste verhalen die ik ooit heb gelezen💀💀 (spelfouten en gewoon het verhaal is saai ofzo vind ik) maar ja ik ga wel gewoon verder. Kijken wat er uit komt enzo

•Trouwens, ik ben de datum van het verhaal vergeten dus ik ga gewoon doen alsof het nu 20 oktober 2019 is.
Trouwens doe alsof je het gewoon meemaakt ofzo, laat die beelden tot leven komen in je hoofd, dan word het pas leuk.

-Disclaimer, het verhaal word op het einde uhm erg? Er komt bloed en moord voor. Dus als je er niet tegenkan skip dat gedeelte maar

~20 oktober 2019

Heel de nacht heb ik wakker gelegen, lekker dan. Elke x wanneer ik mijn ogen sloot kreeg ik rare visioenen, en beelden te zien. Ze leken echt gewoon.
Ik hoorde random krijsen uit alle kanten komen, en ik zag een heel vaag beeld van een prachtige vrouw gekleed in een wit jurkje.
Ik denk, nee ik weet zeker dat het mijn moeder was. De vrouw die ik zag had een ketting om die mijn moeder vrijwel elke dag aanhad. Tot zover ik me kon herinneren..

Want ze stierf zogenaamd in een auto-ongeluk toen ik 6 was.
Dus mijn moeder (in die visioen) zag ik op een plekje staan midden in het moeras.
Ik zag tranen in haar ogen. En uit het niets veranderden die tranen in bloed. Langzamerhand zat haar hele lichaam onder het bloed en zag ik wonden die steeds meer open gingen en ik kon het echt niet meer aanzien. Dus ik deed mijn ogen open.

En nadat ik een beetje gekalmeerd was, sloot ik weer mijn ogen. Ik zag weer een visioen voor me, het leek zo echt..
Ik zat in een donker kamertje en er zat een stoel middenin de kamer. Ik wist gelijk dat dit uit de hand zou lopen, mensen vertrouw nooit kamertjes met een stoel middenin de kamer. Trust me. Don't trust them.

Het kamertje zag er ongeveer zo uit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het kamertje zag er ongeveer zo uit.

Ik keek om me heen, er was maar een miezerig gloeilampje aan t hangen. Maar dat ding hielp niet echt. Ik kon alleen de muren zien waarvan sommige bakstenen heel erg scheef zaten. Bruh nee die hele muur zat scheef.
Het gloeilampje flikkerde steeds, het ging steeds aan en uit. Op een gegeven moment ging het gewoon uit. Ik stond in complete darkness voor 3 minuten. Ik bewoog niet. Want waarom zou je dat doen, opeens zo'n random psycho staat voor je smh.

-Begin "erge" stukje-

Het gloeilampje flikkerde weer. Tot het helemaal aan ging. Ik keek om mijn heen en ik schrok me dood. Ik zag opeens handafdrukken met bloed op de muur? Ik zag wapens op de grond liggen en de stoel was kapot gegaan. Ik keek om me heen en zag een vrouw daar liggen. Mijn moeder..
Ik ging naar haar toe. And i regret this. Ik moest dit echt niet doen.. Ik zag mijn moeder en haar hele gezicht zat letterlijk vol met bloed. Letterlijk. Ik keek naar haar lichaam en ik zag een groot gat in haar buik, echt een groot gat. En ook eentje in haar borstkas. Haar hart zat naast haar op de grond.
Ik wilde wegkijken maar ik moest weten wat er met haar was gebeurd. Want deze visioenen zou ik toch niet zomaar zien? Er zit hier een reden achter. Ik hoop echt dat dit niet is gebeurd met haar, ik hoop het. Maar aan de andere kant denk ik wel dat dit de waarheid is..
Ik pakte een random stok die op de grond lag en ik probeerde haar om te draaien, zodat ze zeg maar op haar rug lag snap je.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Feb 10, 2023 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Het DisneySpiegel Ritueel.. (GESTOPT!!)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu