~10 💀❤

2.1K 41 10
                                    

- Begin Flashback -

Ik stond op en keek naar beneden. Ik zag geen enkele Vals'..
Gelukkig.. Ik was doodmoe..
Ik wou in slaap vallen.. Maar ik kon het niet.. Ik hoorde het liedje langzaam weggaan.. Opeens hoorde ik geluiden.. Geluiden van zware voetstappen..

Wat zou dat zijn??

- Einde Flashback -

Ik wou gaan kijken wat het was, maar toen bedacht ik me dat ik dat beter niet kon doen. Volgens de regels mocht ik niet meezingen met muziek, als je zware voetstappen hoorde, mocht je niet kijken wie het was. En de derde regel was ik vergeten.. Als je die dingen wel doet, kan ik je garanderen dat je niet meer terugkeert naar je huis.

Ik wachtte nog even tot die zware voetstappen wegwaren. Mijn geduld raakte snel op.. Ik moest echt weten wat het was. Maar ik deed niet zo dom als die mensen in horror- films. Damn, die willen zeker dood ofzo.
Na 2 minuten, hoorde ik geen voetstappen meer.
Ik ging kijken naar beneden, en zag gelukkig niks. Behalve 2 ratten die zaten te rennen maar jha..

Ik keek op mijn horloge, en het was inmiddels 04:49.. De zon komt op om 06:33 dus dan ben ik veilig. Tenminste dat hoop ik dan.. Het park gaat open om 09:00.. Dat word lang wachten. Ik ben echt moe.. Het is gewoon niet te omschrijven hoe moe ik ben.
Ik sloot mijn ogen, en ze vlogen meteen open nadat ik een kreet hoorde. Daarna volgde er een gemene, gruwelijke lach. Ik keek overal om me heen, naar beneden, naast me, achter me. Ik zag niks.. En toen keek ik boven me en ik zag twee Vals'.. Ik pakte snel mijn spiegel en mijn mes, en richtte op hun. En ze verdwenen. Oke.. ik heb zeker weten een trauma hieraan.
Maar ik weet nu eindelijk hoe mijn moeder is vermoord..
Maar hoe ga ik het vertellen aan de politie? :
Ja ik ging naar Disneyland, ik voerde een ritueel uit. En 'overnachte' daar zonder dat de bewakers het wisten, ik werd bijna vermoord door Disney-figuren. Uhm, ik ging tegen een man in een spiegel praten, en hij heeft me de waarheid vertelt. Ja dus.. Mijn vader is een psychopaat. Pak hem op alsjeblieft.

De politie zal mij naar een plaatselijke gekkenhuis sturen. Of ze zouden me in de gevangenis gooien omdat ik heb ingebroken bij Disney..
Maar weet ik zeker dat die spiegel de waarheid vertelt? Wat als dit een groot leugen is. Als ik thuis ben zal ik wel alles onderzoeken. Tenminste als ik hier levend uit kom.

Het is 05:06 en ik sta hier nog steeds rond te lopen, no way dat ik nu nog ergens ga zitten. Oke, ik sta nu ergens in de toren, waar ze altijd optreden enzo. En ik kijk nu voor me uit naar de attracties. Ik zie letterlijk een Donald Duck Vals staan op het hoogste punt van een rad. En heb oogcontact gemaakt met hem. Hoe dan?! Ik staar nog steeds naar hem. En opeens valt hij naar beneden. What the heck. Damn. Dit park is echt raar. Ik keek achter me en zag een Vals arm slingeren in de boom. Ok zit ik hallucinaties te krijgen of wat? Ik ben ook moe dus het kan wel..

Ik zit nog verder te kijken naar het park, en ik denk eraan om helemaal naar boven te klimmen want misschien kan ik beter overleven? I don't know. Ik ben wel van plan om naar 3 hoog te klimmen want dan kan ik alles beter zien enzo.

Okeh ik ben nu op 3 hoog. En ik ben dus echt niet van plan om naar 4 hoog te gaan want het is echt smal daar, en het heeft ronde vormen waar je niet eens normaal op kan staan. Dus no way.

Ik heb nu een beter uitzicht op het park.
En ik heb een knuppel gepakt, van hier want hij slingerde hier gewoon rond?

Oke, ik probeer weer mijn ogen dicht te doen. En dan word ik weer wakker door het geluid van een bel, en disneymuziek samen. Damn. Niemand kan me met rust laten hé?
Boos sta ik op en kijk ernaar. En wat zie ik? Vals'. Wow wat een verassing. En dit keer waren het er niet 4 of 8 ofzo. Het waren ergens rond de 20. En ze zaten via de poort van Disney hier naar toe te lopen, en sommige zongen. En sommige zaten dom te lachen. Ik hou van mijn leven :)

..

Het DisneySpiegel Ritueel.. (GESTOPT!!)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu