~2 💀❤

4.9K 73 20
                                    

Het ritueel dat je nu gaat uitvoeren is de zogenaamde Spiegel Ritueel :

Als je bent aangekomen in DisneyLand.. Voer je het grootste gedeelte van het ritueel uit in het midden van het park.
Het nachtgedeelte MOET tussen 02:00 s'nachts en 04:00 s'nachts gebeuren.

Om het ritueel uit te voeren heb je 3 voorwerpen nodit :

-Een stuk stoepkrijt
-Het bovenkant van een mes waarvan de handvat gebroken is
-Een gebroken stuk van een spiegel

Het ritueel begint overdag in het middelpunt van het park.
Gedurende dag moet je de 3 voorwerpen op verschillende plekken in het park verstoppen.
Maar pas wel op dat je de voorwerpen goed verstopt.
Als je klaar bent met het verstoppen van alle 3 de voorwerpen ga je verstoppen ergens in het park waar niemand je kan zien. Blijf daar tot ongeveer 02:00 s'nachts. Er is dan nog steeds beveiliging, maar een stuk minder. Je moet vooral goed blijven oppassen. Het ritueel moet voor 04:00 s'nachts gedaan zijn, dus wees snel.
Nadat je weg bent van je verstopplek, ga je de voorwerpen ophalen van hun plek. Het spiegel haal je als laatste op. Nadat je het spiegelstuk hebt gepakt, kan niemand je meer zien. Denk bv aan de camera's en de bewaking. Dat komt door een soort zwarte magie.. En dan begint ook nog is het gevaar..
Als je al de 3 voorwerpen hebt gepakt. Ga dan direct terug naar het Disney kasteel. Maar pas onderweg wel op voor de Vals'.. Vals' zijn creepy disneyfiguren die er heel vies uit zien.. Ze kunnen je aanvallen. En als dat gebeurt is het over met jou..
Gebruik het spiegelstuk zodat je om de hoek, achter je kan kijken voor de Vals'. Pak het mes vast met de arm waar je het sterkst mee bent.
Als je een Vals' ziet achter je, richt het mes dan op de spiegel waar je hem ziet. Dat zorgt ervoor dat de Vals' de andere kant op loopt.

Vals' kunnen ook opeens verschijnen tegenover je. Doe je ogen dan dicht en pakt het mes vast. Richt daarna op de vals. En als je goed richt dan hoor je een gekreis van de Vals' (door de pijn). Vervolgens hoor je hem langzaam aan weglopen..

Als je eenmaal bij het kasteel bent aangekomen. Doe je weer een ritueel : Draai 3x in het rond en zeg tegelijk : Mirror, Mirror.

Als je dat hebt gedaan zal er bij een muur een spiegel tevoorschijn komen. Daarin zie je een vage omlijning van een gezicht. Nu heb je het laatste stadium van het ritueel bereikt.

Het gezicht in de spiegel zal vragen : Verleden, Heden of Toekomst.
Je moet knikken als je 'ja' wilt zeggen. Kies je het verleden, zal het gezicht een van je brandende vraag beantwoorden. Bv iets persoonlijks of hoe is Micheal Jackson nou echt overleden?
Kies je het heden, zal het gezicht de oplossing hebben voor iets waarmee jij of de wereld mee zit. Kies je de toekomst, zal hij een gebeurtenis zeggen die nog plaats gaat vinden..
Als je je antwoord hebt gekregen, draai je weer 3x rondjes en zeg je : Mirror, Mirror. De spiegel zal dan verdwijnen. Verlaat nu het kasteel en ga terug naar je verstopplek, blijf verstopt todat mensen het park binnen komen. Verlaat je plek niet! Reageer op niks, bv : voetstappen, stemmen, en liedjes van Disney. Hoe dichtbij ze ook komen. Verlaat je plek niet en wees stil. Zo ben je veilig voor de Vals'.
Wanneer het park weer opengaat ga je zo snel mogelijk naar de uitgang en verlaat je het park. Kom dan NOOIT meer terug..

Het DisneySpiegel Ritueel.. (GESTOPT!!)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu