~11 💀❤

1.7K 49 2
                                    

-Begin Flashback

ik probeer weer mijn ogen dicht te doen. En dan word ik weer wakker door het geluid van een bel, en disneymuziek samen. Damn. Niemand kan me met rust laten hé?
Boos sta ik op en kijk ernaar. En wat zie ik? Vals'. Wow wat een verassing. En dit keer waren het er niet 4 of 8 ofzo. Het waren ergens rond de 20. En ze zaten via de poort van Disney hier naar toe te lopen, en sommige zongen. En sommige zaten dom te lachen. Ik hou van mijn leven :)

..

-Einde Flashback-

Ik draai me met mijn rug naar hun toe, precies wanneer ik mijn spiegel kijk, Komt er een pijl met vuur op me af, net op tijd ontwijk ik hem. Ik kijk naar de Vals' en ik zie een of andere mf met pijl en boog. What the hellll. Sinds wanneer mogen zij wapens gebruiken, niemand had dit verteld. Ik draai me om, pak de spiegel en steek ze neer. Met het mes. Er zijn nog 5 over, een daarvan was die ene Donald Duck op het rad die naar beneden viel. Opeens hoor ik een geluid. Ik zie een Vals' arm in achter de pilaar. Hij komt tevoorschijn, en ik sla hem met een knuppel, ik hoor weer een gekrijs. En hij verdwijnt. Ik wil die 5 Vals' nog doden maar ze zijn spoorloos verdwenen?

Ik hoor weer een luide Disney-muziek afspelen. Echt creepy tho. Ik kijk achter me en zie 5 Vals'. Hoe kunnen ze zo snel lopen?
Ik mik het mes op hun via de spiegel, en ze verdwijnen allemaal, en ook de Disney muziek hoor ik niet meer.

Oke, ik ging bijna dood.
Ik kijk op mijn horloge en zie dat het 05:37 is. Oke nog een paar uur volhouden met deze idioten..

Het DisneySpiegel Ritueel.. (GESTOPT!!)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu