~

52 32 5
                                    

Neden yanlızım ?

Yanlız olmaktan sıkıldım galiba. Burayı bile kendime içimi dökme yeri olarak belirledim.

Halbuki etrafım da birçok insan var. Onlara kendimi anlatamıyorum sanırım. Ya da aileme.

Hayır hayır, on beşinde ki bir ergen gibi " Siz nasıl bir anne babasınız ? Herkesin bir iphonesi var ama benim yok ! " kafasına girmeyecegim ya da " Bir derdim yok ( aslın da gerçekten yok ) beni salsanıza ya yah ( ilgi çekmeye çalışıyorum,beni salma ) ruh haline de bürünmeyeceğim.

Sanırım gerçekten sorun bende. Çok mu soğuk biriyim ? Ondan mı insanlar " Nasılsın ? " yerine gelip sanki anlımda " Dert dinlenir be anam " yazıyorda hep dert anlatıyor bana. Gerçi bunun soğuklukla bi alakası yok bence.

Çok yazamak istiyorum buraya. Rahatım, kimse görmeyecek biliyorum o yüzden devam edebilir miyim ? Tabiki de edebilirim.

Şuan önümde felsefe konuları var ama şimdi biraz yazı yazmak istiyorum.

İçimi kimseye dökemiyorum çünkü arkadaşlarıma göre bi saçmalık her dediğim. Mesela onlara " Kanka,aslında biliyormusun resim çizmeyi seviyorum. Kendimi geliştire bilirim . Sence de öyle değil mi ? " ya da " Kanka şey,aslında bi internet sitesinde yazılar yazıyorum ( hayır burası değil) okumak istermisin ? " diyemiyorum. Neden ? Onlara göre benim resim çizmem bi saçmalık. Peki neden ? Çünkü geçerli bir sebebleri yok,onlara göre öyle. Herkese göre herşey öyle böyle.

Aferin Gezegen,saçma saçma yazıp dur burda


Belki ilerde bu yazıyı silmeliyim,ama şimdilik kalabilir.

🌔

🌔

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
BitirenlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin