Chapter 3

1.5K 153 5
                                    

Rozhliadli sme sa po chodbe a hľadali akékoľvek známky života. Nikde však nebolo ani živej duše. Mierne mi odľahlo. Možno nakoniec nebudú existovať žiadny svedkovia tej... katastrofy. V mŕtvom tichu sme prešli ku schodom. Po tých ale niekto kráčal práve ku nám. Zaostrila som, aby som zistila, kto je tá približujúca sa blondína. Tona roztečeného make-upu a drahé šaty mi prezradili, že je to Hannah Parkerová, alebo namyslená tupá blondie, ako ju nazývam ja. V momente, keď nás zbadala, presnejšie keď zbadala Chrisa, rozlial sa jej po tvári široký úsmev. Zarazene sme zastali.

„Ahoj!“ vyhŕkla nadšene. Chris a ja sme vypleštili oči. Hannah o niečo svižnejšie vybehla po schodoch a hodila sa Chrisovi okolo krku. Na perách mi zaihral škodoradostný úškrn, keď som uvidela Chrisov zdesený pohľad. Hannah sa od neho konečne odtiahla.

„Bolo to skvelé, Chris! Od teba by som to nikdy nečakala!“ vypískla a žmurkla. Chris vykúzlil kostrbatý úsmev. Musela som sa riadne držať, aby som nevybuchla do smiechu. Hannah sa ešte koketne zachichotala a odskackala do kúpeľne. Vyprskla som do hurónskeho smiechu. Chris na mňa škaredo zazrel.

„Ty si mal teda...riadne divokú noc!“ rehotala som sa ďalej. Nechuť voči Hannah bola totiž jediná vec, na ktorej sme sa zhodli.

„Len dúfaj, že nebola spoločná.“ Odvrkol a mne úsmev na zamrzol na perách, čo ho nesmierne pobavilo.

„Ako to myslíš?“ hlesla som.

„O niečom ako trojka si už počula, nie?“ ozrejmil mi s úškrnom.

Doriti! Tak to ma fakt nenapadlo! Čo keď... som sa neocitla v posteli len s jednou sprostou osobou, ale rovno s dvoma? Na druhú stranu, je tu pre mňa aj drobná šanca, že som sa tam ocitla náhodou a nespala som s nikým. Oh, kiežby to tak bolo!

„Musíme prísť na to, čo sa stalo.“

Hello! :) Nová časť pokusu a zauzľovanie deja! :D Ak máte nejaké nápady, ako to naozaj bolo, alebo ako by ste chceli, aby to pokračovalo, pokojne sa ozvite. ;) Samozrejme, ak sa vám to páči také, aké to je, aj v takom prípade sa ozvite. Jednoducho mi dajte vedieť, že to čítate, nech viem, či pokračovať. Hope U like it. ♥-M

What happened that nightWhere stories live. Discover now