Chapter 14

1.5K 179 20
                                    

„Ja... neviem, Lena. Stále si nemyslím, že je to dobrý nápad,“ brblala som. Lena len pretočila očami.

„Máš pravdu, on to nie je dobrý nápad, je to geniálny nápad! A prečo? Lebo je môj. Tak sa konečne vzchop a padaj za ním!“ Skríkla na mňa a postrčila ma vpred. A ja som bola v takom šoku, že som nedokázala udržať svoje nohy pod kontrolou, preto sa blížili ku parku, kde som si s Chrisom (dobrovoľne-nedobrovoľne) dohodla stretnutie, lebo Lena verí v moje sny. Teda ona si myslí, že moje podvedomie si spomína. Ja dúfam v presný opak. Teda... asi v to dúfam.

Rozklepane som si sadla na lavičku a čakala. Čože mi to Lena hovorila? Čo sa ho mám spýtať?

„Ahoj, Abby,“ oslovil ma Chrisov hlas a ja som až nadskočila. „Prepáč, nechcel som.“ Zaškeril sa a posadil sa vedľa mňa. Bolo by nezdvorilé v tejto chvíli jednoducho zdrhnúť?

„To je v pohode.“ Zamumlala som a zatínala klepúce sa ruky v päsť.

„Fajn, takže čo si chce...“

„Bol si triezvy, však?“ vypadlo zo mňa skôr, než som stihla premýšľať. V duchu som sa za to sfackala. Chris na mňa iba nechápavo hľadel. „Čože?“

„Pýtam sa, či si bol na tej párty triezvy?“ opýtala som sa už hlasnejšie.

„Abby, bola to párty, nik tam nebol triezvy. Mám dokonca pocit, že ani tvoj obdivovateľ nebol úplne pri sebe.“ Zahováral Chris. Povzdychla som si.

„Dobre, tak teda nie triezvy, ale aspoň pri zmysloch?“

„Čo tým myslíš?“

„Myslím tým, či si tú párty pamätáš a či si bol vtedy schopný racionálnych rozhodnutí.“ Hovorila som čoraz razantnejšie. Chris sa na mňa pozrel spod obočia. „Čo chceš, aby som ti povedal, Abby?“ Naprázdno som preglgla. Myslela som si, že to hneď poprie, lenže toto neznie, ako popieranie. Toto znie, ako priznanie.

„Pravdu.“ Vydralo sa zo mňa rozklepanejšie, než som plánovala.

„Neviem, či to bolo práve racionálne uvažovanie, ale áno. Istým spôsobom som bol pri zmysloch. A než sa spýtaš, tak áno. Spali sme spolu.“

Hope U like it. ♥-M

What happened that nightWhere stories live. Discover now