~TÍHA VESMÍRU~

8 4 0
                                    

Všem přeju krásný Nový rok a snad do něj vkročíme správnou nohou☺️❤️..

Jennifer Nivenová
• Holding Up the Universe
• 408 stran

~~~
👉🏼 Okouzlující love story, která vás dostane!Každý si myslí, že dobře zná Libby Stroutovou – tuhle odvážnou dívku s úctyhodnou váhou, jejíž fotku s titulkem „nejtlustší teenagerka Ameriky" otiskly před dvěma roky snad všechny noviny v USA. Libby se ale od té doby změnila – a nejen co se váhy týče.Stejně tak si každý myslí, že dobře zná i Jacka Masselina. Mezi spolužáky je oblíbený, randí s nejkrásnější holkou ze školy a na první pohled to může vypadat, že má všechno, co si může přát. Až na to, že trpí prosopagnosií – není schopný rozeznávat lidské tváře a svůj handicap samo sebou skrývá.Když tedy na sebe Stroutová a Masselin rázem narazí ve škole, svět se obrátí vzhůru nohama – minimálně Van Burenova střední. A malér je na světě!

* Tak tohle mě fakt dostalo🥺. Pro mě to byl opravdu silný příběh, plný emocí a hezkých momentů❤️. I když jsem se bála, že mě to nebude bavit a měla jsem ze začátku problém začíst se, tak mě to neskutečně bavilo☺️.
Libby je naprosto skvělá postava. Hned si jí zamilujete. Nedokážu si představit čím si prošla a procházela, ale jsem ráda tak jak to dopadlo❤️. A zbožňuju tu její drsnou a sarkastickou stránku😁.
Jack je kapitola sama o sobě. Mně padnul do oka hned po jeho první "kapitole". To jak se vyjadřoval a choval a celkově ta jeho osobnost... Ano, někdy se choval jako idiot a měla jsem chuť ho praštit po hlavě, ale jinak je prostě skvělý!
A ta jeho nemoc? Nedokážu si to představit! Všichni co trpí touhle nemocí mají můj velký obdiv a držím Vám palce! ❤️
A co se týče ostatních postav: Caroline je prostě klasická mrcha. Seth je idiot a mnohokrát jsem ho chtěla zabít. Kam je v pohodě, rozhodně se choval lépe, než Seth. Jayvee, Bailey a Iris, zlatíčka!
Kniha je plná humoru, lásky a emocí, takže přímo dělaný pro mě! 😁❤️

5/5⭐️

blue 🦋

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


blue 🦋

ALL ABOUT MY BOOKS* [POZASTAVENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat