~NS: MĚSTO PADLÝCH ANDĚLŮ~

8 5 0
                                    


Cassandra Clare
• City of Fallen Angels (The Mortal Instruments)
• 384 stran

~~~
👉🏼 Válka skončila, Clary se snaží stát dobrou lovkyní stínů. Nic ale není bez kazu. Někdo lovce stínů vraždí, a to by mohlo vyvolat další krvavou válku. Simon má stále větší potíže, nemluvě o tom, že chodí se dvěma krásnými a nebezpečnými dívkami, které jedna o druhé nevědí. A na Clary s Jacem číhá nejhorší noční můra. Clary totiž uvedla do pohybu události, které by mohly vést ke ztrátě všeho, co miluje. Dokonce i Jace.

* Tenhle díl byl takový průměrný. Spíše se zaměřoval na vztahy postav a celkově jejich život, ale přesto jste měli potřebu číst dál.
I když jsem se tímhle dílem fakt louskala, tak jsem to měla celkem brzy přečtené☺️.
Samozřejmě mě nejvíce bavily části s Clary a Jacem, ale více jsem se tentokrát přikláněla i k triu Simon, Jordan a Jace😁😍. Jakmile byli spolu v jedné místnosti, tak to fakt stálo za to😂.
Nejvíce mě asi rozhodil ten konec, který mě opravdu zaskočil a nečekala jsem ho. Vzhledem k tomu, že v seriálu to bylo trošku jinak, tak jsem byla z toho fakt hotová. Tím pádem jsem si myslela, že Jonathan "unese" Clary a ne Jace😂.
Ughh, bože.. byla jsem z toho opravdu vedle, ale ve finále to bylo ještě více zajímavější, než kdyby unesl Clary.. ❤️
A strašně moc shipuju Sizzy😍😍.. love them!!

3,5/5⭐️

blue 🦋

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


blue 🦋

ALL ABOUT MY BOOKS* [POZASTAVENO]Where stories live. Discover now