~Úvod~

25 5 0
                                    

Olé💕,
podle názvu tušíte o čem kapitola bude. Chtěla jsem ještě všechno sepsat jsem aby jste věděli.
Doufám, že Vás kniha bude bavit a doporučím Vám (nebo Vy mně) nějaké knihy. ❤️

Tradičně tu napíšu, že tuhle knihu naleznete na mém starém profilu (badliar_id), který už není aktivní.
Vzhledem k tomu, že jsem se teď dostala zase do čtecí nálady, jsem chtěla přidávat recenze a hlavně Vám doporučit nějaké knihy!!
Rozhodla jsem se, že knihu trochu poupravím. V první knize jsem doporučovala jak klasické knihy, tak i tady z wattpadu. A tentokrát tu najdete jen klasické papírové knihy nebo e-knihy (občas si přečtu e-knihu, když nemám zrovna možnost si přečíst klasickou)..
Určitě je třeba zmínit, že nejsem nějaký extra velký čtenář. Ve své "knihovně" jich mám pár, ale pořád se označuju za milovníka knih. ❤️

Takže zde najdete moje knihy, které jsem přečetla, mou recenzi, anotaci ke knize, kolik má stran, originální název a autor knihy. A samozřejmě přidám fotku dané knihy (pokud na to nezapomenu 😂).
Přišlo mi i jako skvělý nápad jsem zařadit ~Kapitolu na přání~. Uvidíme jestli to bude mít nějaký smysl, každopádně si o kapitolu na přání můžete napsat.

Co se týče těch wattpad knih, přišlo mi to zbytečné sem přidávat ještě knihy z wattpadu, když je můžete vidět u mě na profilu.
Snad to někomu nebude vadit☺️.

Myslím si, že většinu knih budete znát, ale aspoň si přečtete můj názor na ně.
Kapitoly budou každý čtvrtek. Dopředu upozorňuju, že občas kapitolu nestihnu zveřejnit, takže bude většinou další den nebo pak dvě najednou v den zveřejnění.. ❤️

Také mě můžete sledovat na Goodreads (pokud aplikaci máte a kdo ne, tak si jí určitě stáhněte!), jsem tam jako badliar_id ☺️❤️.
Máte tam veškerý přehled co čtu, bych si chtěla přečíst atd.. ☺️❤️

První kapitola bude 5.11.2020 ✨
Jako vždy přidám kapitolu hned ráno, pokud se něco změní datum zveřejnění, tak Vám dám vědět.

blue 🦋

ALL ABOUT MY BOOKS* [POZASTAVENO]Where stories live. Discover now