~SELEKCE~

9 3 0
                                    

Olé💕,
sérii Nástrojů smrti máme za sebou a pokračujeme dále😁. Dneska tu mám sérii Selekce, jen tedy jsem nečtla zatím další díly ze série, takže tu máte zatím jen první díl.. ☺️❤️

Kiera Cassová
• The Selection
• 288 stran

~~~
👉🏼 Pro dívky je Selekce životní šancí. Příležitostí k útěku od života, který jim byl stanoven od narození. Být obklopena světem třpytivých šatů a drahocenných šperků. Žít v paláci a soutěžit o srdce krásného prince Maxona. Ale pro Americu to znamená otočit se zády ke své tajné lásce Aspenovi, který je o kastu níž než ona. Nechce se jí odejít z domova a vstoupit do nelítostné soutěže o korunku.

* Pane bože!! Na tuhle knihu jsem se fakt těšila, jelikož si jí většina vychvalovala😍.
A jsem z ní mile překvapena☺️. Rozhodně jsem nečekala ten konec, který mě opravdu zaskočil😂. Hodně jsem si oblíbila Maxona (kdo by ne?), to je prostě zlato. Bere ohledy na všechny a ne jen na sebe. Jen mě trošku naštval, jak bránil Celestu.. ughh, to bylo na mě moc. A samozřejmě obdivuju jak se chová k Americe, což je opravdu rozkošné. Také se mi líbí Americi osobnost. Je svérázná, ale zároveň byla i z některých věcí nesvá a nervózní. A občas byla i tvrdohlavá, což může většinu pěkně otravovat, ale dá se to přežít☺️.
Taky zbožňuju May, která je prostě srandovní a rozhodně by měla být o ní větší zmínka😁😍.
Co se týče Aspena, no, nevadí mi, ale nějak extra nadšená z něho nejsem. Hlavně mě trochu odradil, když dal košem Americe. Sice spolu být nemohli, ale i tak.
Celkově mě kniha hodně překvapila☺️.
Za mě fakt skvělý.

4/5⭐️

blue 🦋

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


blue 🦋

ALL ABOUT MY BOOKS* [POZASTAVENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat