~LÁSKA V PRACHU HVĚZD~

11 3 0
                                    

Všem přeju krásné prožití vánočních svátků. Hodně zdraví, štěstí a lásky. Buďte s rodinou, dodržujte opatření a dávejte na sebe pozor❤️! Chápu, že pro většinu je to složitá situace, ale musíme to nějak zvládnout.. A btw na mém profilu jsem zveřejnila novou knihu, jako menší dáreček k Vánocům.. ☺️

• Krystal Sutherlandová
• Our Chemical Hearts
• 304 stran

~~~
👉🏼 Henry Page ještě nikdy nebyl zamilovaný. Je beznadějným romantikem, který stále čeká, že se jeho první velká láska objeví na scéně ve zpomaleném pohybu, srdce vynechá úder, vše bude podkreslovat instrumentální hudba. Proto když se z ničeho nic objeví ve škole Grace Townová, neupravená holka chodící o holi a v klučičím oblečení, Henry jen stěží může tušit, že se má jeho život obrátit naruby. Grace, polámaná dívka s tajemnou minulostí, zbortí Henryho dosavadní představy o lásce a ukáže mu, že mezilidské vztahy jsou složité, krásné i pomíjivé stejně jako výbuchy hvězd ve vzdálených galaxiích.

* Tohle byl pro mě porod, fakt jo.!
Henryho jsem si oblíbila hned na začátku a stejně i jeho kamarády. Problém u mě byla Grace. Ze začátku byla v pohodě, plná tajemství, ale v pohodě. Jenže pak se začala bavit s Henrym a začal ten jejich "vztah". Ano, Grace to měla v životě opravdu těžký a vím jak se cítí, ale to její chování k Henrymu mě fakt vytáčelo😞. I když Henry se taky nechoval úplně zdvořile, kdyby se jí snažil nějak pomoct, třeba by to všechno dopadlo jinak, ale přesto mi Grace nesedla.
Rozhodně tahle kniha stojí za přečtení, je to skvělý příběh, ale mně to opravdu dalo zabrat.
Fakt mi trvalo, než jsem se pořádně začetla a hlavně, než jsem to dočetla😁.
Btw už je na knihu natočený i film, který jsem už viděla a ehhh.

! Více o filmu v knize Movies and Series..☺️ !

2/5⭐️

blue 🦋

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।


blue 🦋

ALL ABOUT MY BOOKS* [POZASTAVENO]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें