Første Kapitel

3.3K 82 10
                                    


"3...2..1!" Råbte jeg inde i dansesalen så

Jeg følte at alle sagtens kunne følge rytmen og danse koregrafien. Musikken fløj ud af de store højtalere, og lugten af sved, flød i mine næsebor. 

Nå jo, måske ville det være en ubeskrivelig fantastisk idé at præsentere mig selv!

Mit navn er dybest set Elena, jeg har levet i 20 år obviously, i min daglige hverdag er jeg danser, faktisk professionel danser.  Måske man ville kalde mig kendt i hele "Verden", eller dybere sagt, den sociale del af verdenen. Da faktisk har været med i ret så mange forskellige musikvideoer, såeeeh.. Forresten så er Niall, Niall Horan min barndomsven, så genkendt bliver jeg vel? Jeg bliver genkendt som 'Nialls Bedsteveninde, Barndomsveninde' hvilket jeg har det helt fint med det, men noget af det dårlige ved at blive genkendt som Niall Horan's barndomsveninde, er som sagt hate. Nogle gange når man bliver genkendt er det både uhyrlig dejligt da det nogle gange sagtens kan blive fantastisk at møde en masse nye mennesker osv. Men nogle kan bare ikke acceptere vores venskab, og vælger som sagt at gøre en ende på vores venskab, men næ nej.

Dog er der en ting mere! Jeg har en kæreste!

Jeg er kærester med min dansepartner Nash. Hm.. Hvordan mon jeg skal kunne forklare dette, vores forhold er måske lidt så kompliceret, men jeg elsker ham simpelhent for meget til at kunne tro der er noget galt imellem os. Dog stoler jeg på ham,  men ikke det er nu ikke alting jeg vælger at fortælle til lige præcis Nash, da jeg er tættere knyttet til Niall, og sådan vil det dybest set altid være.

Dog skal man jo heller ikke fortælle sin barndomsven at han ser yderst godt ud hver evig eneste gang at man ser ham, mums by the way! Så måskeeeee fortæller jeg heller ikke alt!

Måske har jeg en kæreste, men lækker er Niall jo, piger ikk' lyv! Spyt ud med jeres kærlighed til Niall og hans guddommelighed!

Hvad tænker du på ELENA, du har din kæreste Nash! 

Nå, tilbage til NASH!

Men ja! På Lørdag har Nash og jeg som sagt årsdag. Hvor han så har valgt at invitere mig hjem til ham, hvor han laver mad til toooo!

Nå såeeeeh... 

Igen, tilbage til Niall!

Siden i nu sikkert også har forstået at Niall betyder en del for mig, hvilket han også har gjort siden dag 1. så betyder det højst sandsynlig at jeg også betyder meget for ham, ikk misforstå mig ret!

Vi har bare gjort ting sammen der betyder en del for os, som altid vil sidde fast i hjernen på os.

Niall gav mig mit første kys til Prom, Niall gav mig en halskæde til min 18-års fødselsdag, Niall græder når jeg græder, og selvfølgelig det samme omvendt, Niall er der for mig når jeg har mest brug for ham, og jeg er så sikker på at vi har en hel samling af minder sammen som vi har oplevet.

Og nu hvor vi er omkring Niall, så kommer han hjem på Søndag eftersom de afslutter deres verdens túrne om ikke så længe! Så han opholder sig hjemme hos mig, i en HEL uge, seriøst vi laver de sjoveste ting sammen, tager på Nandos nærmest grov æder maden, ser film (Aka Niall der vælger de sygeste splatter film klokken lort om natten), spiser mad sammen (altid!), går ture i skoven, aftenture, og alle de ting jeg aldrig laver  sammen med Nash da han jo på en måde har ufattelig travlt...

Men jeg glæder mig egentlig ret meget til Niall kommer igen, jeg savner ham, jeg har slet ikke set ham i snart et år, hvilket er så lang tid for mig, for jeg kan nogen gange virkelig ikke håndtere at han rejser rundt i verdenen og vi har denne afstand fra hinanden. Men dog har vi heldigvis snakket sammen på Skype, hver evig eneste aften trods tidszonerne så får vi det stadig til at virke, men dog savner jeg ham stadigvæk og det samme modsat!

 Han er bare så skøøøøøn! Virkelig alt jeg drømmer om, nå jo det jo ikk en drøm! Flot Elena.

Tilbage til virkeligheden.

Vi dansede trinene som vi skulle danse til EM her i London om 2 måneder, jeg ved det tidligt men vi skal seriøst vinde, igen! Jaer vi har vundet 2 år i træk,

"5...6...7 og 8!"

Også stoppede sangen..

"Flot piger, vi vinder seriøst stort igen!" Hvinede jeg

"Gruppekram!" Sagde Sophie min aller bedste danser på holdet

Vi hvinede alle sammen og trak os ind i et STORT gruppe kram på 12 piger plus mig

"Nå så husk træning på onsdag og husk det!" Grinte jeg og trak mig ud af det store kram

Og med det var alle ude af dansesalen..
Sikke nogle dejlige tøser!

Og med det var jeg også gået!

•••

"Så jeg hjemme!" Råbte jeg da jeg gik ind af vores hoveddør ind til mig og Anna's hus.

"Jeg er ude i poolen!" Råbte Anna tilbage

Jeg smed tasken og smed mit overtøj, da det nu også er sommer så sveder jeg måske ret meget! Så min jakke er egentlig bare en hætte trøje!

Jeg gik ud i haven til Anna for at lige slå mig ned og slappe af i solen!

"Heeeey Anskiii!" Råbte jeg til Anna som lå nede i vandet med ryggen til mig, hun vendte sig om

"Heeeey Eliiiiiii!" Hvinede hun og stod op fra vandet og gik hen til mig

"Hvordan var din dag så?!"

Jeg nikkede "Den var fin nok"

Hun skubbede mig blidt på armen

"Hvad?"

"Du ved!"

"Nåååå!" Svarede jeg

"Har du snakket med ham idag?" Spurgte Anna

Jeg rystede på hovedet "Han var heller ikke på danseskolen?, altså han er virkelig ved at være mystisk!" Svarede jeg

Hun nikkede "Jeg syntes det er underligt han ikke engang har ringet eller skrevet til dig i 4 dage nu!" Halv råbte hun

"Ikk så højt!" Grinte jeg

Hun begyndte at fnise

"Men, husk nu i har en date! Hjemme ved han, det kan da ikke blive bedre!" Smilte hun

Jeg nikkede

Måske, og måske ikke?


_______


Jeg håber i kan lide det her kapitel, hvilket er det første til den her. Som også er min første her på Wattpad, eller faktisk så er det min aller første bog jeg har valgt at skrive. 

Det varede lidt længe for dette kapitel udkom, men her er den endelig! 

xoxo Forfatter!

Im Not The Only One ≠ N.H - C.HWhere stories live. Discover now