60. Kapitel

853 52 7
                                    

Please..

//Elenas synsvinkel//

"Niall."

"Elena."

....

Her stod Niall James Horan lige for næsen af mig, i den tid jeg har været væk, har jeg savnet ham som en gal..

Og nu står han lige her..

"Elena," Siger han, "Jeg kan ikke lade dig være."

"Nia-"

"Nej, lad mig snakke ud." Afbryder han

"Niall, sket er sket." Siger jeg

"Lad mig nu bare snakke!" Siger han, "Det jeg skal til at sige nu, er virkelig rørende for mig, og jeg håber virkelig du lytter." 

Jeg lukker min mund i og kigger på ham..

"I den her tid, har jeg kun kæmpet for dig, jeg vil have dig.. Men du var Calum's, og ja det jeg gjorde var dumt.. Men hør på mig. Det kys med hende, var en fejl. Festen var en fejl, at tage afsted var en stort fejl.. Hvis vi ikke var taget til den fest, havde vi to været sammen nu.. Men nej, du forlod mig.. Du havde en god grund til at forlade mig, jeg var en idiot.. Det eneste tidspunkt jeg er lykkelig, er når jeg er sammen med dig. Når jeg er sammen med dig, føler jeg mig lykkelig. Jeg føler mig som den lykkeligste dreng på hele jorden! Du er seriøst den jeg vil være sammen med foraltid! Men jeg lavede en fejl, som jeg fortryder utrolig meget. Alina kom pludselig ind i billedet, en stoooor utrolig stor fejl, den største nogensinde, jeg havde overhovedet ikke troet at hun kunne være sådan mod dig.. Jeg skulle aldrig have taget hende med hen til Tourbussen, hun var noget af en bitch.. Hun bragte dig i farezonen, hospitalet... Vi hader begge to hospitaler, jeg var der for dig i alt den tid ud var indlagt, jeg sad vedsiden af dig på en stol og holdte dig i hånden i håb om at du vågnede, jeg troede på det. DU er stærk, den stærkeste person jeg kender!.... Til min fødselsdag, vil jeg bare fortælle dig at det var den absolut bedste dag i mit liv, men også den værste.. Jeg fra at spise fødselsdags kage og åbne gaver, til at sidde med dig på jorden i mine arme, smurt ind i blod, med ambulance folk der trak dig fra mig.. Jeg vil altid være der for dig, kan du huske det? Græder du, græder jeg. Os to, sammen for altid.. Og det løfte holdte vi, vi er voksne og vi holder stadig kontakten. Det kan jeg kalde for goals, you know. Jeg har altid ønsket mig et forhold som dem på Facebook, og de gik i opfyldelse, jeg ville have det forhold med dig, og det fik jeg! Det var det bedste forhold i mit liv.. DU er min, drømmepige. Jeg ønsker absolut ingen anden til at tage den plads, det er dig som skal have den plads i mit hjerte. Det er dig, det er dig der ejer mit hjerte. Det har altid været dig.. Det tror jeg nok også du ved. Det er dig jeg tænker på hvert minut der går, ikke andet. Du er hele tiden i mine tanker, om du har det godt eller skidt?.. Jeg kan virkelig ikke tænke på andet end dig. Du kører rundt i mine tanker, 24/7. Det har du altid gjort. Jeg beder dig kun om en ting... Jeg vil have dig, jeg vil ikke have andre jeg vil kun have dig! Det dig jeg vil vågne op til, det er dig jeg vil have ved min side foraltid, det er dig jeg vil sige ja til foran vores familier, det er dig jeg vil have en fremtid med.. En lykkelig fremtid med.." Sagde han med en kort pause, "Det er dig jeg elsker.."

Inden jeg opdager det, står vi begge to med tårer i øjnene og græder..

Jeg var mundlam, jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige.

Jeg græd bare...

Pludselig står vi bare og kigger hinanden i øjnene med tårer rendende ned af kinderne.

Og jeg kunne sagtens mærke alles blikke vendt mod os.

"Please sig noget.." Græder Niall.

Det var lige som at alt omkring mig, slet ikke var der og at kun Niall var her.

Det her mindede mig om dengang på hospitalet, da jeg lå i koma, og at Niall gjorde det fuldstændig samme, jeg hørte faktisk det hele.. Det var seriøst så smukt sagt.. Og det her, var mere smukt.. Det kom lige fra hjertet. 

"Elena, jeg kan ikke leve uden dig.." Græd han, "Jeg har brug for dig."

En tåre gled stille ned af mine våde kinder, og ramte min bluse.

En kold brise mødte min krop, og mærkede kulden.

Jeg tænkte kun på ham, ham jeg har kendt gennem 20 år.

Han står lige nu foran mig, face to face. Og tigger om at få mig tilbage..

Det eneste jeg faktisk har tænkt på i den her uge, har kun været ham. Jeg har tænkt på ham 24/7..

"Elena.." Græd han, "Please sig dog noget.."

Jeg åbnede min mund, men intet kom ud, jeg vidste virkelig ikke hvad jeg havde tænkt mig at sige.

"Niall-" Startede jeg ud med, "Det var så smukt sagt."

Hans øjne strålede op af glæde

"-Men.." Mumlede jeg..

Glæden forsvandt fra hans øjne.

"-Det kan ikke være mig, jeg er god nok for dig." Siger jeg, "Du fortjener en der har et perfekt liv, en ligesom dig Niall, du fortjener en der kan leve op til dine forventninger og ikke en der er ligesom mig. Jeg ønsker dig virkelig det bedste!" Græd jeg stille, "Der venter en fantastisk pige på dig der ude et sted, hun venter kun på at blive elsket og behandlet som en prinsesse, den måde du behandlede mig på var fantastisk ingen andre har passet så godt på mig, og det er på tide at du viser det til den perfekte pige. Elsk hende som en drøm! Få dine drømme opfyldt, få dig et perfekt liv sammen med en anden heldig pige, for det eneste jeg er, er at være uheldig. Jeg er ligesom en granat, en dag vil jeg eksplodere." Sagde jeg, "Du fortjener bedre end mig."

Niall gik et skridt tættere mod mig så jeg kunne mærke hans åndedræt mod mig, han trak vejret hurtigt, hans hjerte bankede som en gal.

"Det er dig, det er dig jeg vil ha'" Siger han, "Jeg vil ikke have nogen anden end dig, kun dig."

"DU lever virkelig op til mine forventninger du er, perfekt!" Siger han, "DU er perfekt på din egen måde!"

"Og det er det jeg elsker ved dig," Siger han, "Jeg elsker dig."

"Niall-" 

___________

Dam dam daaaaammmmm!.....

Så slutter den her bog faktisk!

Men de gode nyheder er at 2'eren bliver udgivet snart! Og i kan glæde jer!

Kan jeg lige få lov til at sige 10000 gange tak for de SNART 30K VISNINGER!!!!

De er jo mega fantastisk!!!!!!

I ER VIRKELIG DE DEJLIGESTE LÆSERE I VERDEN!!!

NU GIVER JEG JER EN OPGAVE, I SKAL NU SKRIVE I KOMMENTAREN OM HVAD I TROR AT DER SKER!

Og informationen om 2'eren, såsom titlen kommer senere.

Og ja!

Jeg glæder mig utrolig meget til at udgive den næste bog til jer, og så må i have en fantastisk dag!

/Forfatter :*/


Im Not The Only One ≠ N.H - C.HWhere stories live. Discover now