Cherry Red

5.2K 187 525
                                    

İyi okumalar✨

Medya; I See Red 🎼

"Evet kızlar kaldığımız yerden devam ediyor muyuz?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Evet kızlar kaldığımız yerden devam ediyor muyuz?"

Jimin, dudağından taşan kırmızı rujunu düzeltirken umursamazca konuştu.

"Tabii ki tatlım bu benim pijama partim, ben bitti demeden bitmez kkk⁓"

Jimin son kez elindeki aynaya bakarak sarı dalgalı saçlarını düzeltti, aynayı kapatıp yatağının üstüne attıktan sonra sahte bir gülümseme ile diğerlerinin arasına oturdu.

"Hadi çevirin şişeyi ne bekliyorsunuz?" diye söylendi Tae.

"Neyi bekleyeceğiz canım? Elbette ki Jiminnie'nin süsünü(!) bitirmesini bekliyoruz." Lisa yapmacık bir sesle cevabını vermişti.

Jimin'in davet ettiği kişiler arasında en nefret ettiği aynı zamanda mecburen davet ettiği kişi işte konuşmuştu. İçinden 'kaltak' diye geçirmişti.

(Yazar notu; Evet bahsi geçen Lisa Blackpink'teki Lisa. Kendisi bu hikayenin kötü karakteri. Sonuçta bu bir hikaye alt tarafı, bir gerçekliliği yok. O yüzden saçma sapan yorum istemiyorum. Sizi seviyorummm)

"Ah canım, değerli şeylere iyi bakmalıyız değil mi? Sonuçta imitasyonlar pek bir çaba gerektirmiyor ne de olsa." ardından da kıkırdamıştı.

Diğerleri ise Jimin'e hak verircesine kıkırdamıştı. Sonuçta kimse onun gibi güçlü ve ağzı iyi laf yapan birisiyle laf dalaşına girmek istemezdi.

Babasının minik meleği, Kore'nin pardon düzeltiyorum; dünyanın en zengin ailelerinden birinin oğluydu Jimin. Annesi, o çok küçük bir yaştayken ölmüştü ve sonra kimsesi olmadığı için yetimhaneye gidecek iken biricik babası onu bulmuştu. Ancak babası eskinden yalnız bir adam değildi.

Üvey annesi vardı ama maalesef o Jimin'i hiç sevmemişti gerçi Jimin'nin de onu sevdiği pek de söylenemezdi. Küçük yaştayken öğrenmişti bu hayatta nasıl ayakta duracağını ve kendini kimseye ezdirmeyeceğini.

Zamanı geldiğinde de yoluna çıkan engelleri kaldırmasını iyi bilirdi. Aynı üvey annesi gibi. Şimdi ise sıra Lisa'da gibi görünüyordu ama şu an sırası daha gelmemişti. Her şeyin bir zamanı vardı.

Taehyung, kimse şişeyi çevirmeye yeltenmediği için, şarap şişesini kendi çevirdi.

Şişe döndü, döndü ve Lisa ile Vanessa arasında durmuştu.

Vanessa hiç vakit kaybetmeden Lisa'ya sordu.

"Doğruluk mu? Cesaret mi?"

"Doğruluk."

"Magazinde tam bir yıldır evli olduğun dedikodusu dönüyor. Bu doğru mu?"

"Evet, doğru."

Herkes Lisa'ya şaşkınlıkla bakmaya başlamıştı, Bir kişi hariç. Jimin konuşulanları dikkate almıyordu, eli yanındaki masada duran kadehine gitmişti. Kırmızı şarabını içerken bir yandan da zaten bildiklerini birinci ağızdan dinlemeye başladı.

Cherry Red Oneshot [M]Where stories live. Discover now