*6*

7K 342 58
                                    

Kafedeki herkes bizim masaya bakmaya başladı garip garip.Buse de "Burdalar,burdalar!Gelmişler,peşimizden gelmişler.!!" diye bağırıyor hala.Alp ona "Tamam canım dur bi bekle.Belki onlar değildir.Belki benziyordur canım hadi bir sakin ol.Tamam mı canım hadi dur bak bağırma." Ama ne soylediyse ise yaramadi.Buse hala aynı şeyleri söyleyerek bagiriyordu.Son ve kötü bir çare olarak aklıma onu korkutmak geldi.Buse'yi kolundan tuttum ve "Buse beni dinle.Sen bağırıyorsun ve dikkatlerini çekiyorsun.Böyle bağırmaya devam edersen daha kötü şeyler olacak!" dedim.Bana baktı ve sustu.10 dk boyunca bana baktı hep.Zaten ben ona dikkat cektigini soyleyince bana ani bir dönüş yapmıştı. Şizofreni hastalarında bu da olağan bir şeydir. Ani hareketler yapar ve öyle kalırlar. Alp Buse'ye sarıldı. Bir kahve istedi. Buse en sonunda kendine gelebilmiş,kahvesini içiyordu.Arasıra bana bakıp göz kırpıyordu.Saate baktım.Biz okuldan çıkalı bir buçuk saat olmuştu.Yani daha vaktim var demektir.Bende kendime sıcak çikolata istedim.Sonra yanımdaki çocuğun telefonu çaldı. Konuşması şöyleydi:

-Alo napıyosun kardeşim?

-Sağol abi bizde Doğuş Kafedeyiz.Gelsene.

-Tamam bro bekliyoruz.Bay!

Sonra da dönüp Alp'e:

-Kardo Kerem de geliyor.

dedi.Alp sadece başını aşağıya eğerek cevap verdi.Sıcak çikolatam da geldi.Tesekkur ederek aldim ve icmeye başladım. Herkes suspus olmuş oturuyordu.Tabi herkes telefonda.Bende telefonumu çıkardım. Whatsapptan yine bir sürü mesaj.14 tane.Kayra:

-Melis bana neden böyle yapıyorsun?

-Melis seni cok seviyorum .

-Ozur dilerim bir eseklik yaptim.

-Beni affet.

-Söv istersen ama bir cevap ver.

-Melis ben sensiz yasayamam.

-Nolur geri dön bana.

Annem:

-Kaçta geleceksin?

-Nerdesiniz?

-Uzak mı gittiğiniz yer?

-Seni almaya gelecegim bana mesaj at.

-Bir daha da yuzume telefonu kapatma.

-Melis !!!

-Meliiiiiiissss bak su telefonunaaaaa !!

Ayyh bıktırıyonuz adamı be.Gelemezsin anne almaya falan.Iyice huy edindi bu kadın da whatsapptan bir suru mesaj gondermeyi.Neyse ya her dakika aramasından iyidir en azından.

Sonra arkadan kalın sesli biri "Selam gençler!" diye bağırdı. Heralde o Kerem denen çocuk diye düşünüp dönüp baktım.Yuh!Hayvan!Siktir.Benim okulda didiştiğim ve kendisine aşık olduğumu falan sanan mal oğlandı bu.En başta beni görmedi.Geldi yanımdaki çocukla yumruğunu tokuşturdu.Sonra da herkese gülümsedi. Tabi ben önüme döndüğüm icin beni görmedi şimdilik. Buse'ye de "Meraba yenge :D" dedi.Buse de ona gülümseyerek selam verdi.Sonra geçti Alp'in yanına oturdu.Yani tam karşıma '-'
Kerem:Oo sende mi bizle takılacaksın artık :D

+Evet.Çok mu komik?
Kerem:Zaten okulda sürekli yanımdasın şimdi böyle daha sık görebileceksin beni.

dedi ve piç smile yaptı.Beyinsiz yaratık.

+Evet evet çok meraklıyım ya ben sana (!) Seni görmeden yaşayamıyom ben.
Kerem:Biliyorum tatlım :)

+Siktir ya. Buse ben gidiyorum canım güle güleeee !

Buse'yi öptüm ve kafeden çıktım. Mal ya.Ben sürekli bunla mı uğraşçam ya of.Bi Kayra bi bu.Sırayla gönderiyolar ya.Durakta beklemeye başladım.Yalnız ben kaç numaralıya binicem? Uf kafeyede dönmeyim şimdi.Annemi arıyım.

-Alo!

+Anne şu telefonu bağırarak açmaaaaa !

-Ne var Melis?

+Gel beni al.

-Nerdesin sen?

+Doğuş kafe.Kime sorsan gösterir. Arabayla gel.Hadi öpüyom bay!

-Tamam.Bay!

25 dk beklemeden sonra annem geldi.

+Anne nerdesin sen ya ?!

-Bağırma be!Geldik işte. Zor buldum burayı.Trafik tıklım tıklım. Hem senin taa buralarda ne işin var?

+Fantazi.

-Üff senle de bir şey konuşulmuyor ha.

+Anne hadi gidelim eve ne bekliyoruz ya.

Eve geldim.Yorgunluktan ölecem galiba.Of! Dizüstünü aldım.Jetti taktım. Facebooktan arkadaşlık isteği.5 tane.Buse'den,Kayra'dan -zaten o hep gönderiyo mal- , Alp'ten , Kiraz mevsimi fan sayfasından -ne alakası var amk- , Kerem'den. Neeeyyy?! O mal bana arkadaşlık isteği mi yollamiş?! Gerizekalı. Mal. Salak. Embesil. Dingil. Özürlü. Beyinsiz. Sıçmık. Göt. Iyk !

Sadece Buse ve Alp'in isteğini kabul ettikten sonra biraz anasayfada gezinip çıkış yaptım. Bilgisayarı kapatıp yatağıma uzandım.O sırada telefonuma mesaj geldi.Kayıtlı olmayan bir numaradan.

0505.........
Nasılsın güzelim?
+Tanımıyorum seni.Kimsin?
Aa,cok ayıp ..
+Cevap versene amk
Şşt.Küfretme.
+Ettirme !
Tanıyosun aslında beni.
+Lan manyak mısın?!
Hı hı evet. Senin manyağın oldum.
+Kerem amk sensin demi?!

Yeni OkulHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin