*2*

11.6K 469 21
                                    

Kimdi bu ?? Ben hemen önüme baktım ve yoluma devam etmeye çalıştım.Korkudan bayılabilirdim.Adımlarımı hızlandırdım.Bir kez daha Hişşt !! diye bağırdı.Ben koşmaya başladım.Okulum zaten ara sokaktaydı.Ana yola çıkmayı planlıyordum.Arkamdan bağıran kişide koşmaya başladı.Anayola çıkınca kalabalığın arasına karıştım.Kurtuldum derken kurtulmadığımı anladım.Yanımda yürümeye başladı.

-Ben Buse'nin sevgilisiyim.Ama bugün sana başka bir çocuk anlattı sanırım.Bu arada adın Melis mi ? Buse anlatmıştı.

+Evet adım Melis ve Buse sevgilisinin sarışın olduğunu söylemişti.Ama senin onun sevgilisi olduğundan emin olmalıyım.Nasıl bir kız ?

-Aahh,Buse ... Sen şuan bilmiyorsun fakat o..Of ! Melis bak dikkatli ol o kız bir şizofren.Benim kalbimi çalan kız..Okulda çevresi olursa kafası dağılır diye ailesi okula tekrar gönderdi.Ama ben işe yarayacağını düşünmüyorum.Bence sıkı bir tedavi olması gerekiyor.Ama çoğu kişi bunu bilmiyor.Buse bugün bana seni anlattı.Bende resmini görmek istedim.Gerçek olup olmadığını anlamak için.Seni çok sevmiş.Çok güvenilir biri gibi görünüyor falan dedi.Güvenini lütfen sarsma.Zaten çok arkadaşı yok.Çok üzülür.

Buse çok süslüdür.Sana da söylemiştir anne ve babam ayrı diye.Aslında değiller ama babası eve çok sık gelmediğinden kendi kendine öyle düşünüyor.Aynı zamanda eski okulu "......" Koleji.Ve .....

Buse'nin bana anlattıklarının hepsini anlattı.Gerçekten sevgilisi olmalıydı.Buse adına çok üzüldüm zor bir durum.Hayatının yarısı hayallerle geçiyor.Onunla ilgilenmemi istedi.Söylediklerine karşı nasıl tepkiler vermem gerektiğini falan.Zaten annesi ve babası bu çocuğu tanıyorlarmış.Adı Yiğit.

Sonunda eve geldim.Anneme bugün olanları anlattım.Annem ve babam zaten aşırı derecede üzerime düşüyorlar.Mesela bu sene bile beni okula annem götürmek istedi fakat dedem bana destek oldu ve sonunda iptal ettik.Annemle biraz konuştuktan sonra duş aldım ve biraz uyumaya karar verdim.

Sabah alarm ikinci kez çalmadan kalktım.Annem yanıma geldi ve

-Akşam babanla çok konuştuk bu konuyu.Biz düşündükte, sen o okula gitmemelisin.

+Nasıl ama ya ??!!

Yeni OkulHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin