*14*

4.5K 217 39
                                    

Yorumlarınız beni benden alıyor, bölüm yazmak yayınlamak için can atıyorum. Çok teşekkür ederim hepinize öptüüüeeem!

Eve girince limonu mutfağa bırakıp salona geçtim. Annem hala yatıyordu. Sessizce odama gittim ve kapıyı kapatıp kilitledim. Aldığım o güzel bol kalorili atıştırmalıklarımı ortaya döküp bilgisayarı da yanıma getirdim. Hemen facebook, instagram, twitter hepsini ayrı ayrı sekmelerde açıp arama kısmına Batu Gülen yazdım. Ama ayıklaması baya zor şimdi bide neyle karşılaşırım bilmiyorum. Boşuna uğraşırım çirkin falansa.

Küçük çocuğu tekrar düşündüm. Burnu güzeldi böyle düz falan hoştu. Gözleri klasik kahverengi. Ama koyusu yani klasik değildi ama klasik gibiydi. Pek ayrıcalıklı durmuyordu. Dediğine göre abisi saçını da uzatıyormuş babası kestiriyormuş. Şimdi Uzun saçta yani ne biliyim. Omuzlarını geçiyorsa olmaz yani o ne öyle. Benden uzun saçlı erkek arkadaş mı olur? Hayır direk erkek arkadaş diyorum da yani bu ne hayal gücü. Belki sevgilisi vardır hemde.

Neyse deyip sonuçlara bakmaya başladım. Çocuğun abisini bulamasam bile başka bi tatlışa denk gelebilirdim sonuçta.
Sarışın kahverengi gözlü yuvarlak yüzlü bir çocuk buldum. Seni seçtim pikaçu diyerek facebook hesabındaki diğer fotoğraflarına da baktım ama diğer fotoğrafların hiçbirinde kendisi yoktu. Köpeğini kız kardeşini falan koymuş. Bende bu ne yav diyerek tüm sekmeleri kapattım ve içimde film izleme isteği coştu. Ve sonra yine aranmayı diledim. Yani beni yine özelden arasalar da film önerisi verseler keşke. Normalde filmlerde falan kız bunu içinden geçirirken özel numara arar amaa işte hayat acıdır tatlım. Bende şansıma küsüp yatağıma girdim ve telefonumu alıp interneti açtım.

Keremden 3 snap var oha! Bana snap atmış! Özelden bana! Hemde 3 tane!

Acaba sövdüğü snapleri hikayeye atmaya çekinip bana mı attı sonuçta kızmıştı bana.
Ona en son bakacağım bu yüzden whatsapp a girdim.

5 sohbetten 16 mesaj.
4 ü annemden yine. Okuldayken atmış görmemişim.
3 ü kızlarla olan gruptan Deniz sevgilisinden ayrıldığını çok üzgün olduğunu söylemiş. Bende hemen aman boşver kızım ona mı kaldın niye üzülüyosun yazıp kgggi (kız grubu gaza getirme işlemi) uyguladım.
3 ü babamdan eve gelirken bir şey alayım mı yazmış ama taksit taksit yazdığı için 3 mesaj. Zaten yazalı olmuş baya.
5 i de kızların o yeni açtığı tanımadığım insanların olduğu grup. Yine isimlerini söylemişler.
Son 1 mesaj da Buse'den. "Meliiiiiis" yazmış. Acaba bir şey mi oldu diye korkup hemen efendim tatlım yazdım. Anında çevrimiçi oldu.
-Napıyosun yaa
+İyiyim bi şeyler yiyordum sen
-Ya biliyor musun bende makarna yiyordum da kurtlu çıktı
+Ayy oha
-Midem bulandı zaten yediğimi de çıkardım..
+Geçmiş olsun şeker :)
-Sağol canııım. Sen napıyorsun nasılsın en son konuştuğumuzdan sonra biraz daha iyi misin?
+Ay ben sana söylemeyi unuttuuuum. Kerem mesaj attı bana. Haklısın diye. Sonra ben uyuyordum aradı beni. Bende uyuyordum deyince kapattık.
-Ya inanmıyoruuuum ne için aramış
+Bilmiyorum ki ya zaten uzun konuşmadık hemde ben kapatırken yanlışlıkla öptüm dedim ooff :'(
-AHAHAHAJDJKSKSJDLDLCNSJCKD
+Ya yapma dkdjsbcjcnskv
-Ee o ne dedi 'Bende seni öpüyorum can tanesi, nur tanesi, bitanesi <3' ahahahdjdkkdkckcjdkkv
+Ya Buseeeee ahahaha çok kötüsün kızım ya yapma diyorum aaa fkgklfkvkv
-Tamam be tamam hahah. Şimdi neden aradığını bilmiyor musun yani
+Üf ya ne yazık ki bilmiyorum hiçte aklıma gelmedi niye aradın demek
-Sesini duyunca kaybettin kendini unuttun tabi her şeyi demi ahaha
+Buseeee *-*
-Meliiiis *-*
+Aaaayyy söylemeyi unuttum bana 3 snap atmış yaa
-Gerçekten mi oha
+Evetttt
-Git bak hemen ve cevap atmadan bana yazma öptüüüm
+Tamam tamam bende öptüm

Hemen snapchat'e girdim. Ve isminin üstüne bastım. İlk snapi açıldı. Kendini çekmiş ve dudağını üzgünmüş gibi büzmüş, üzerine de 'Aradığımda uyuyordun konuşamadık' yazmış. Ayayayya. Yüzünü falan inceleyip arka plana baktım nerde çekmiş diye. Bi oda da büyük ihtimalle kendi odası mı aacaba falan diye düşünürken snapin süresi bitti ve diğer snape geçti. Bu snapte de bir elini yumruk yapıp çenesini eline dayamış ve gülümseyerek sağ üst köşeye bakmış, üstüne de 'Uyandırdığım için üzgünüm inş affedilirim' yazmış. Şebek seni yaaa. Ve son snapinde eliyle yüzünü kapatıp 'Görünce cevap atmazsan küserim' yazmış. Ay yiycem ya tipe bak ahaha. Bende elimi çenemin altına koyup gülümsedim ve onun gibi sağ üst köşeye bakıp 'Affedildin' yazdım gönderdim. Sonra da dudak büzüp gözlerimi kısıp 'Küsmezsin artık di mi' yazdım ve hemen Buse'yi arayıp anlattım falan o da sevindi baya. Bende bu sevinçle cevap beklemeye başladım. 2 dakika sonra snaplerimi açtı ve cevap attı. 32 diş gülmüş ve gülerken gözleri kısılmış çizgi yerleşmiş resmen gözlerinin yerine 'Nasıl küsebilirim ben sana heyt' yazmış ahah valla yiycem yanaklarını falan ısırcam şebbek ya. Bende yüzümü gülüşümü aynı onun gibi yapıp gözlerimi de kısıp 'Küsme zaten heyt' yazdım gönderdim. Anında açtı ve sonra ss(ekran fotoğrafı çekti) aldı. Ben de hemen kaşlarımı çatıp üstüne de 'Napıyosun sen bakıyım şşşt' yazdım gönderdim. Onu da hemen açtı ve 10 saniye sonra falan cevap attı. Elini avcu yukarı bakıcak şekilde tutup kafasını yaslamış ve çapkınımsı gibi gülmüş. Dişlerini yine gözüküyor ama gözleri kısılmamış bu kez, üstüne de 'Hiiiç' yazmış. Ayy tipe bak ya. O ss aldıysa bende alabilirim dedim ve hemen o tatlı tipini ss aldım. Sonra o bana tekrar snap attı. Beni taklit ederek 'Napıyosun sen bakıyım şşşt' yazmış ahahha. Tipe bak ya nasıl sevimli kaşlarını çattığında bile mi bi insan sevimli görünür, görünüyormuş demek ki. Bende aynı onun gibi poz verip 'Hiiiç' yazdım. Sonra o da aynada kendini çekip üstüne 'Çıkmam lazım internet paketim bitti' yazmış ve ardından bi tane snap daha atmış. Bu kez de aynada yine kendini çekmiş ama dil çıkarmış elini de beline koymuş ahahah. Üstüne de 'Çok üzgünüm gelince snapleşeceğiz. Beni görmemek eminim seni çok üzecektir.' Pis ya ego yapıyor bir de. Bende kendimi çekip yine yukarıya bakıp üstüne 'Beni görmemeye nasıl dayanacaksın bilemiyorum' yazıp gönderdim. O da gülümseyip kendini çekmiş ve üstüne 'Bilmiyorum baya zor olcak. Hadi ben kaçar ;)' yazmış. Bende gülümsedim elimi sallar gibi kaldırıp çektim ve üstüne 'Baay' yazdım. O da açtı ama cevap yazmadı. Yoksa baya uzayıp gidecek ve çocuk evden çıkamıycak. Ben acayip mutluyum tabi. Telefondan Jennifer Lopez-Ain't Your Mama açıp hem söylemeye hem de kendi kendime oynamaya dönmeye başladım. Tam şarkı biterken annem odaya girdi. Hala uykulu gözlerini ovuşturuyor.

-Napıyorsun Melis?
+Anneeem günaydın!

dedim ve yanına gidip şapur şupur yanaklarından öptüm. Annemde gülüp o da beni öptü. Sonra da gülerek odadan çıktı.

Bende telefonumu alıp müziği başa sardım ve mutfağa gidip kek yapmaya karar verdim.
Yumurtayı unu sütü falan koyup karıştırdım diğerlerini de ekleyip karıştırdıktan sonra kek kalıbına yarısını döküp ortasına bir sürü çikolata parçaları ve kuru üzümler koyup kekin diğer yarısını da döktüm ve fırına koyup annemi fırının ayarını yapması için çağırdım. Çünkü tek ayarlayamadığım şey fırın ayarı. Annem onu ayarlayıp odasına geçti ve bende bulaşıkları yıkayıp odamdan kitabımı-Cerrah-getirdim ve okurken de kekimi beklemeye başladım. Burnuma miss gibi gelen kekimin kokusuyla kitabı bırakıp keki kontrol ettim. Sonra kekimi çıkarıp üstüne çikolata sosu yapma kararı verdim ve sosu hazırlamaya başladım. Sonra da kekimin üstüne döküp kekin üzerine şeffaf folyo sardım ve mutfak masasının üstüne koydum. Kendimi yorgun ve uykulu hissederek odama geçtim. Zaten saat 12 olmuş. Telefonuma snap gelmiş mi diye baktım ama yoktu. Kerem hala eve gitmemiş mi ya. Merak içinde yatağa girdim. Yastığıma sarılıp gözlerimi kapadım.

Yeni OkulHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin