🏳️‍🌈 13. fejezet 🏳️‍🌈

143 11 0
                                    

Richie szemszögéből:

Jelenleg hajnali négy óra van és Eddie mellett fekszem.Költenem kéne,de olyan aranyos ahogy alszik.Végül elhatároztam,hogy felkeltem.

-Eddie,ébredj.Mennünk kell.-ráztam meg enyhén s vállát.
-Még nem akarok-temette arcát a párnába amin egészen idáig aludta az igazak álmát.
-Pedig muszáj lesz,mert vonatot is kell találnunk,és a szüleim hatkor kelnek ,hogy elmenjenek munkába.Amire felkelnek,el kell tűnnünk Derryből.

Eddie valahogy felkelt és elkezdett készülődni.Még tegnap a szobámba hoztunk kaját,hogy a szüleim nehogy arra keljenek,hogy a konyhában csörtetünk.Mindkettőnk zsebpénzét egy tárcába raktuk,innentől kezdve közös és nagyon jól be kell osztanunk.Nem költöttünk nagyobb összegű pénzt már egy jó ideje,szóval még van pénzünk bőven,meglátjuk meddig lesz elég.Csendben kimásztunk az ablakomon és gyalog elmentünk a vonat állomásig, mivel alig tíz percre lakom tőle.
Hajnali öt óra van ,az állomáson vagyunk.Ilyenkor hajnalban kevésbé figyelnek az őrök,de még várunk a biztos időpontra,mert ha meglátnak,a szökésnek annyi.
-Most!Gyere!-ragadtam meg Eddie csuklóját,és átfutottunk egy vonat leghátsó vagonjához.Beszálltunk ,majd a vonat 10percen belül elindult.

Eddie szemszögéből:

-Szóval ilyen érzés szökni.-sóhalytotam boldogan.
-Szerinted helyes amit csinálunk?-kérdezte Richie.
-Helyes.Viszont fázom.
-Vedd a pulcsim.
-Ooh ide adja a pulcsiját,milyen kis aranyos-viccelődtem miközben átvettem tőle a pulóverét.
-Fogd be Kaspbrak,úgyis ez volt a célod.-mosolygott és összeborzolta a gesztenyebarna amúgy is borzos hajamat.

Mindjárt hat óra van.Nem tudjuk hova megy a vonat,nem tudjuk mikor szállunk le.Csak sodródunk az árral.Idő közben elkezdett felkelni a nap.

-Richie,nézd!-mutattam a felkelő nap fele ámultam.Nem tudtam felfogni ,mi történik.A jegy nélküli hátsó vagonos szökés és a napfelkelte RICHIEVEL egyesül.Felejthetetlen.
Richie vállára hajtottam fejemet,elképzeltem,mi vár ránk a jövőben.Végülis ahoz képest fiatalok vagyunk,és elszöktünk fogalmam sincs hova,ketten.Talán mások nem ezt gondolnák,de én épp életem legszebb perceit élem.És még csak most kezdődik.

Heló emberek,szóval megint nem hétvégén került ki az új rész,az online suli kb kikészít :( De a lényeg,hogy itt az új rész,még ha nem is olyan hosszú.Ha minden igaz ,jövő héten újra jelentkezem :3

I think i'm in love with you //Reddie-magyarWhere stories live. Discover now