🏳️‍🌈 6. fejezet 🏳️‍🌈

313 24 2
                                    

Eddie szemszögéből:

Végre.Vége a sulinak.Néhány perc választ el attól,hogy kimehessek az osztályból és három hónapig ne kelljen visszajönnöm.És az egész nyaramat eltölthetem Richievel.Úgy ver a szívem mint valami állatnak per pill de legalább kívülről nem látszik.Vagyis remélem.

Richie szemszögéből:

Alig egy kis idő és megkezdődhet a három hónapig tartó tanulás mentes pihenőm.Eddievel.Amit tervezek betölteni a legeslegjobb élményekkel. Eddievel.Persze csinálok mást is de...Kit próbálok átbaszni az egész cseszett nyár minden napján Eddievel akarok lenni.Eddie azt mondta az anyja nincs otthon ma ezért menjek át.Hülye lennék nem átmenni pf.

Eddie szemszögéből:

Richie igent mondott a meghívásomra. Nem kellett sokat rendeznem a szobámon de azért tettem óvintézkedéseket.Például elrejtettem a naplómat aminek Richie a főszereplője khm.Nem sokkal később Richie megérkezett és megöleltem.Egy darabig filmet akartunk nézni de nem nagyon találtunk jókat szóval csak beraktunk egyet amit feldobott az ajánló.

-Nem értem ezeket.Ha szeretik egymást miért nem jönnek össze,aranyosak lennének ha valamelyikük végre kezdeményezne.-mondtam Richienek a film főszereplőit vizsgálva.

-Pf de tényleg.Tökre látszik hogy bejönnek egymásnak.

Richie szemszögéből:

Ahogy ezt kimondtam akaratlanul is elgondolkodtam azon amit Eddie mondott,majd a saját válaszomon.Lehet,hogy mi is ebben a helyzetben vagyunk?A gondolatot megszakította Eddie,aki épp a vállamra döntötte a fejét.Ha megérezte hogy milyen gyorsan kezdett emiatt verni a szívem,elásom magam.Talán kezdeményezni akart?Várni a reakciómat rá?Vagy csak simán rámdőlt,mint egy legjobb barát.Most ,hogy ezt kimondtam (magamban persze) ez nagyon idiótan hangzik.Ki a fasz dől rá fiúként a legjobb barátja vállára ha nem érez iránta semmit és meleg?Csak kell éreznie valamit.Megkérdezem őt.Egyszer úgyis muszáj lesz.Most vagy soha.

-Figyelj,Eds.

-Hm?

-Tudod az előbb épp azt ecseteltük,hogy a filmben idióták mert senki se kezdeményez.

-Igen,és?

-Én is ezt csinálom egy jó ideje...Szerinted megmondjam neki?

-Nem tudom ki az viszont szerintem mindenképp megérné.Vagyis,ha nem szeret,egy kis ideig szomorú leszel,de legalább tudod,hogy nem és tovább léphetsz.Ha meg szeret,akkor nyilván jó,hogy elmondtad.Szerintem mondd el neki.

Egy kicsit könnyes lett a szeme.Szerintem nem számított arra amit mondani fogok.

-Hát akkor Eddie,szeretlek téged.-mosolyogtam rá.

-H-hogy mi?-nézett a szemembe mosolyogva.

-Szerintem tökéletesen hallottad.

-É-én is téged,nagyon és sok ideje és...Szeretlek.

Át karoltam Eddie derekát.

Eddie szemszögéből:

Richie a kezét a derekamra tette és lassan megcsókolt.Vissza csókoltam és egy helyen kiszívta a nyakamat.Hirtelen meghallottam ,ahogy egy kulcs elfordul a bejárati ajtó zárjában,tehát az anyám hamarabb jött haza.

-Baszki Richie menjünk át hozzátok,hazajött az anyám.

-Oké az én szüleim 2napig még nincsenek itthon szóval maradhatnál is.-ritka pillanatok egyike ahol Richie kiskutya szemekkel néz rám.Egy mosollyal válaszoltam neki.

-Eddie szívem itthon vagy?-hallottuk meg az anyám hangját.

-Gyorsan,másszunk ki az ablakon!-suttogtam át Richienek,és egészen Richékig rohantunk,miközben nevettünk a kis kiosonó akciónkon.

Beléptünk Richiék házába.

-Érezd magad otthon.-mondta ahogy épp félredobta a cipőjét amit levett.

-Írok SMS-t anyámnak,hogy Billnél alszunk a többiekkel.

-Haha oké-válaszolta nevetve.-Akkor folytatjuk amit elkezdtünk?-Válasz helyett megcsókoltam.

A dolgok még folytatódtak egy darabig,Richie még két helyen kiszívta a nyakamat.Már későre járt és már mindketten fáradtak voltunk.Mindketten befeküdtünk Richie ágyába.

-Jó éjt,Eds.-mondta majd még egyszer megcsókolt.-Szeretlek.

-Én is téged-mondtam.Hozzá bújtam ,a karjai közé vett majd lekapcsolta az utolsó égve maradt kis lámpát,elaludtunk.

I think i'm in love with you //Reddie-magyarTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang