Değişim -2

2.3K 64 8
                                    

Evet 2. bolümumüze hos geldiniz.Bugunde trenimizdeki 2. günü bence hemen başlayalim.

-İlk önce rutin olmamız gerek. Şimdi sizlere bazı kurallar veriyorum. 

Asla bu kuralların dışına çıkmayın.

Ertelemeyin.

Sabah rutini:

-Sabah ilk kalktığınızda yapmanız gereken bir bardak su. Suyun içimize işlediği kadar dışımızada işlemesi lazım . O yüzden yüzümüzü güzelce yıkıyoruz ve kendinize özel bir yüz temizleme toniğiyle maske yapıyoruz.Geldik saçlara saçlarımızı yukardan bağlıyoruz.  Kahvaltı hazır olana kadar kendimizi oyalıyoruz . Bu oyalama bazı arkadaşlar için test çözme bazıları içinse televizyon izleme bilgisayara bakma veya tablet gibi olabilir bence test çözülmeli.Veya kilo vermek isteyen arkadaşlar için fitness veya spor çalışmaları.

-15 tatilde  eğer kilo vermek istiyorsanız:

Domates , biber , marul ve biraz maydonoz salatası ve tabağınıza zeytin ve peynir. Ve bunları yedikten sonra bir kase yoğurt.Tabiki çay.

-Eğer kilo probleminiz yoksa :

Menemen veya çorba. Ve bir kase yoğurt.Tabiki çay.

Öğlen Vakti:

-Kendinizi oyalamanız için bazı şeyle bulun.Bunlar;

1)Kurslar

2)Bir işe girme

3)Yeni uğraşlar edinme

1)Kurslar

On beş tatilde canımız sıkılıyorsa en iyisi yeni bir kurs . Bu kurs yüzme,fitness, mental aritmetik,basketbol ,voleybol veya futbol olabilir.

2)Bir yerde çalışmak:

Annen baban akraban veya seni alabileceğini düşündüğün herhangi bir yere çalışmaya yardıma veya para kazanmak için gidebilirsin .

3)Yeni uğraşlar edinme :

Yeni uğraşlar edinebilirsiniz. Bunlar örgü örmek veya bileklik yapmak olabilir.

Akşam :

Dişlerimizi fırçalayalım ve rosense'nin kendimize ait gülsuyumuzu sürelim.Yarım saat sonrada limon suyumuzu yine yüzümüze sürelim. İşte uyumaya hazırız.

Arkadaşlar bu günlük bu kadar şu anda ne durumda olduğumu anlatamam en büyük fobim ve korkum üstüme üstüme geliyor. İğne.Gerçekten korkuyorum.Şans dileyin.Görüşmek üzere . HOŞÇAKALIN.

Kızlar İçin TavsiyelerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin