Mezuniyet

1.4K 36 4
                                    

Merhaba arkadaşlar .Mezuniyet yaklaşıyor.Aslında ben 7 'ye gidiyorum ama araştırdıklarımı paylaşıyorum.Sizler için bayağı araştırdım.Başlayalım:




-http://www.defacto.com.tr/dantel-kemerli-elbise-346379


Çok güzel bir kıyafet olduğunu düşünüyorum.Bunun altına kombindeki gibi kahverengi bir ayakkabı giyerseniz.Uygun bir kombin olur.Fakat siyah babet giyerseniz güzel durmaz.Bunun üzerine saçınızı ince salaş bir maşa veya örgülü bir topuz çok güzel durabilir.Saçınıza papatya takarsanızda müthiş olabilir.



-http://www.defacto.com.tr/cizgili-kisa-elbise-346887



Bunu da çok beğendim .Bunun altına da platform lacivert çapraz bağlamalı bir ayakkabı giyebilirsiniz.Kombinin ayakkabısı.Güzel bir kolye ve takılarla müthiş duracaktır.Saça ise düzleştirebilirsiniz.



-http://www.tozlu.com/tul-detayli-straplez-elbise_336129_u



Çok şirin bir elbise .Ayakkabı somon renginde stiletto olabilir.Çantayıda küçük ve aynı renkte alabilirsin.Saçların maşa olabilir .


-http://www.lcwaikiki.com/trTR/urun/LCWAIKIKI/kadin/Elbise/2307426/458561


Bu da şirin ve çok açık mavi tonunda bir elbise.Dantelli bir ayakkabı olabilir.Saç biraz abartılı olmalı aşşağıdan bir örgülü topuzu ve içinde papatyalar.



-http://www.colins.com.tr/urun/colins-siyah-bayan-elbise-7604


Bu da çok güzel bir elbise.Bunun altına kombindeki gibi bir babet giyebilirsin.Çünkü elbise zaten dantelli ama tarzınız daha abartılı olmak istiyorsa benim önerim siyah platform.Saçını maşa yapabilirsin.



Bugünlük bu kadar fakat defterimde hala kombin var onları da paylaşcam.

Hoşçakal.

Kızlar İçin TavsiyelerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin