Kış Hazırlığı (Şapka Modelleri)

4.7K 62 2
                                    

Bu kış hazırlığınızı yapın. Çünkü yeni trendler ve yeni modalarla gelecek.

Biraz Bilgi Verceğim. Bilgisayar Alıntısıdır.

Oval Yüz: Bu yüz şekli, hemen hemen her türde şapkayı en dengeli ve en uygun taşıyan en orantılı yüz şekli olabilir. Oval yüz biçimine sahipseniz bu konuda oldukça şanslısınız. Rus kalpağı şapkaları tercih edebilirsiniz. Çünkü bu tür şapkalar en iyi oval yüzde duracaktır.

Yuvarlak Yüz: Yuvarlak yüzlü bayanlar, geniş kenarlı şapka ve yüksek şapkaları asimetrik şekilleri ile tercih edebilirler. Bu yüzünüze daha dengeli olmasını sağlayacaktır. Yüzünüzün yuvarlaklığını anında ortaya çıkartacaktır.

Kalp Şekilli Yüz: Üçgen veya kalp şeklinde yüze sahip olanlar geniş kenarlı bereleri kullanmamalıdır. Geniş kenarlı bereler alnın daha geniş görünmesini sağlayacaklardır. Daha dar bere, şapka ve dar şal seçeneklerine gidin. Ancak yüzünüzün üst kısmında duracak aşırı uygurma modellerden kaçınmalısınız. Kova şapka düşünebileceğiniz ideal bir seçenektir.

Kare Yüz: Kare yüze hafifçe yuvarlak formlar vermek için  görünüşünüze yumuşaklık katacak kenarlı şapkaları tercih edin. Şapkanın asimetrik formları yüzünüzün şeklini övmek için ve ön plana çıkarmak için size yardımcı olacaktır. Sıcak tutan kulaklıklar da sizin için iyi seçeneklerdendir.

Uzun Yüz: Uzun yüzü hafifçe kısaltmak için ve elmacık kemikleri ortaya çıkarmak içinalnı kaplayacak şapkaları tercih edin. Bu şapka türleri yüzünüzün ideal orantılı görünmesini sağlayacaktır. Retro ve kloş şapkalar sizin için en iyi seçeneklerdendir. Yüksek şapkaları asla tercih etmeyin bu yüzünüzün daha uzun görünmesini sağlayacaktır.

Kızlar İçin TavsiyelerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin