AngelosBurton

55 9 4
                                    


Αγαπητοί αναγνώστες γειά σας, σήμερα είμαστε εδώ με μια πολύ ωραία συνέντευξη και με μία πολύ όμορφη παρέα. Μαζί μας είναι ο AngelosBurton. Ας πάμε να μάθουμε  μερικά πράγματα γι' αυτόν

💬Πώς σε λένε και ποιά είναι η ηλικία σου; Φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό να μου πεις αν δεν θες.

Με λένε Άγγελο και είμαι 20

Πολύ ωραία!

Πριν από δύο εβδομάδες έγινα:)

Ωωω τέλεια! Να τα εκατοστίσεις λοιπόν, αν και λίγο αργοπορημένα:)

💬Από ποιά ηλικία ασχολείσαι με την συγγραφή Άγγελε;

Ευχαριστώ ❤️❤️
Ουυυ από πολύ παλιά θυμάμαι όταν ήμουν στο δημοτικό (τώρα ποιά τάξη θα σε γελάσω) είχα γράψει μια ιστορία και την έδειξα στην δασκάλα μου ( ήταν πολύ μικρή κι απαίσια δομημένη)
Το wattpad όμως το έχω από το 2016 και είναι ότι καλύτερο αποφάσισα να κατεβάσω ❤️

Μάλιστα. Νομίζω πως το wattpad σε βοήθησε να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου.

Με βοήθησε ως ένα βαθμό ναι, αλλά κυρίως με βοήθησε στο να γνωστοποιώ τις ιδέες μου στον κόσμο γιατί παλιά ντρεπόμουν να δείξω τι γράφω ( εκτός από την δασκάλα)

Αααα ωραία, κατάλαβα

💬Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που σε εμπνέει και γράφεις;

Εεεεε δεν ξέρω. Ίσως τα βιβλία που διαβάζω να μου δίνουν όρεξη να γράψω και εγώ αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Τέλεια!

💬Τι είδους βιβλία γράφεις;

Χαχαχα εδώ θα προσπαθήσω να σου απαντήσω όσο πιο περιεκτικά μπορώ. Αρχικά να σου ξεκαθαρίσω ότι τα drafts μου είναι άπειρα γιατί έχω πολλές ιδέες, ειδικά τώρα που δεν πολυβγαίνω έξω.
Στην αρχή είχα γράψει μια καθαρά ρομαντική ιστορία ( η οποία επειδή είχε πολλά εκφραστικά λάθη την διέγραψα  κι την έχω αποθηκεύσει στα drafts μου) μετά έγραψα μια σειρά από τρία βιβλία μυστηρίου (που είναι και το βασικό μου έργο) μιας και αγαπώ τις ιστορίες με δολοφόνους.
Τέλος αποφάσισα (έτσι επειδή μεγαλώνουμε) να γράψω μια κοινωνική ιστορία, όχι επειδή έπαψε να μου αρέσει το μυστήριο αλλά επειδή έχω αλλάξει άποψη για πολλά πράγματα σε σχέση με παλιά οπότε ήθελα να αποτυπώσω τις ιδέες μου εδώ.
Αυτααα

Interviews! ✔️Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz