Kiki Kekaki

72 15 3
                                    

Και να 'μαστε εδώ μετά από πολύ καιρό με συνέντευξη και με μια ωραία παρέα την KikiKekaki

Πάνε να ξεκινήσουμε όμως...

💬 Πώς σε λένε και ποιά είναι η ηλικία σου; Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να μου πεις αν δεν θες

Ονομάζομαι Κυριακή Μαστροκώστα και είμαι 33 χρονών

Πολύ ωραία

💬Από ποιά ηλικία ασχολείσαι με την συγγραφή Κυριακή;

Άρχισα να γράφω από τότε που ήμουν οχτώ χρονών. Θυμάμαι τα είχα γραμμένα σε τετράδια και τα δάνειζα στους συμμαθητές μου να τα διαβάσουν. Ωραίες αναμνήσεις μου θύμησες :)

Τέλεια...ναι καταλαβαίνω

💬Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που σε εμπνέει και γράφεις;

Αν αγαπάς την συγγραφή και έχεις αυτό το "μικρόβιο", μπορείς να βρεις έμπνευση οπουδήποτε. Ας πούμε, λίγοι άνθρωποι ξέρουν ότι το βιβλίο μου "ένας χαμένος άγγελος"  το εμπνεύστηκα από τις ειδήσεις, όταν ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία. Έχει τύχει πολλές φορές να δω στο όνειρο μου κάποια σκηνή και έκανα ολόκληρο βιβλίο από αυτό. Γενικά αν αγαπάς πραγματικά να γράφεις, θα βρεις τον τρόπο και την έμπνευση.

Μάλιστα... πολύ ωραία

💬Τι είδους βιβλία γράφεις;

Δεν μ' αρεσει καθόλου να περιορίζομαι. Γράφω από όλα τα είδη. Φαντασίας, ρομαντικά, δράμα, εφηβικά. Έχω γράψει μέχρι και αληθινή ιστορία. Το τρεις γενναίες γυναίκες που μπορώ να πω  ότι είναι κάποιο από τα "καμάρια μου". Εξελίσεται μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και κατά την δική μου γνώμη είναι αρκετά "δυνατό" βιβλίο. Θα το ανεβάσω σίγουρα μελλοντικά :)

Πολύ καλό αυτό, το να δοκιμάζεσαι σε όλα τα  είδη.

Ναι :) πάω όπου με πάει η έμπνευση. Πιστεύω ότι ένας καλός συγγραφέας ( δεν ξέρω αν είμαι, το εύχομαι) πρέπει να μπορεί να γράψει τα πάντα. Άσχετο αν τον τραβάει ένα συγκεκριμένο είδος επειδή είναι του γούστου του.

Σωστό

💬Γράφεις κάποιο βιβλίο αυτό τον καιρό; Αν ναι πες μας μερικά πράγματα για αυτό.

Ναι. Γράφω και ταυτόχρονα ανεβάζω το "γυναίκα με τα χίλια πρόσωπα". Είναι ερωτικό μυθιστόρημα μυστήριο.
Πρωταγωνιστής εκτός από την γυναίκα του τίτλου, είναι και ο Απόλλωνας. Ένας δικηγόρος που έχει μάθει να "ταΐζει" μόνο το εγώ του. Ώσπου έρχεται στη ζωή του η γυναίκα με τα χίλια πρόσωπα. Το βιβλίο δεν έχει προβλέψιμη πλοκή (θέλω να πιστεύω) και θέλω να ενημερώσω ότι είναι αυστηρά για ενήλικες...

Interviews! ✔️Where stories live. Discover now