Last_Wanted_Angel

53 11 3
                                    


Άλλη μια συνέντευξη είναι εδώ σήμερα. Με μια πολύ καλή παρέα την Last_Wanted_Angel

Πάμε να την γνωρίσουμε λοιπόν

💬Πώς σε λένε και ποιά είναι η ηλικία σου; Φυσικά δεν χρειάζεται να μου πεις αν δεν θες.

Στεργιάνα λέγομαι αν και με ξέρουν περισσότερο σαν Last Angel και για να είμαι ειλικρινής χρησιμοποιώ το ψευδώνυμό μου περισσότερο. Είμαι 19 αλλά νιώθω 17 ακόμα στην ψυχή XD.

Αρχικά να πω πως έχεις υπέροχο όνομα, όσο για την ηλικία είσαι όσο νιώθεις :)

Αωωω σε ευχαριστώ πολύ^^

Να 'σαι καλά

💬Λοιπόν Στεργιάνα από ποιά ηλικία ασχολείσαι με την συγγραφή;

Αχ καλή ερώτηση. Γενικά στον κόσμο των βιβλίων είμαι από πολύ μικρή και γύρω στα 10 μου άρχισα να σκέφτομαι όταν διάβαζα η έβλεπα μια ταινία: γιατί να είναι έτσι και να μην ήταν αλλιώς; Τι θα γινόταν αν άλλαζαν κάποια πράγματα; Θα ήταν το ίδιο; Και έτσι άρχισα να γράφω στα 12^^

Πολύ ωραία

💬Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που σε εμπνέει και γράφεις;

Πολλά πράγματα. Τα πάντα γύρω μου με εμπνέουν, πρόσφατα μάλιστα είδα μια γάτα να πηγαίνει τροφή στα μικρά της και ξέφυγα από το writer's block. Ειδικότερα όμως με εμπνέει το να κάνω κούνια, η φύση και τα όνειρα που βλέπω!

Μάλιστα, καταλαβαίνω

💬Τι είδους βιβλία γράφεις;

Τα αποκαλώ multi genre, γιατί ένα βιβλίο μου μπορεί να περιέχει ή να συνδιάζει στοιχεία από κάθε είδος. Κυρίως όμως γράφω έναν συνδιασμό φαντασίας/υπερφυσικού με ρομάντζο/ερωτικό.

Άρα δεν περιορίζεσαι σε ένα είδος, πολύ ωραία!

💬Γράφεις κάποιο βιβλίο αυτό τον καιρό; Αν ναι πες μας μερικά πράγματα για αυτό.

Αυτόν τον καιρό γράφω δύο βιβλία, ένα αγγλικό και ένα ελληνικό. Το αγγλικό λέγεται Sora of the Moon ή Σόρα της Σελήνης στα ελληνικά και έχει να κάνει με τον υπερφυσικό/ παράνομο έρωτα μιας κοπέλας και το πως η ζωή της συνδέεται με αυτές τις υπερφυσικές φυλές από τις οποίες προέρχεται το αγόρι που αγαπά.
Στα ελληνικά τώρα, ασχολούμαι με την σειρά μου Κόκκινα Μυστικά η οποία είναι ένα υπερφυσικό ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ που έχει να κάνει με επικίνδυνα πλάσματα της νύχτας με τραυματικό παρελθόν κρυμμένο στην ομίχλη της λήθης και μια θνητή που φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές τους. Οι βρικόλακές μου δεν είναι όπως τους ξέρετε. Εδώ το κόκκινο σημαίνει κίνδυνος και το μυστικό απαγορευμένο.
Θα μου επιτρέψεις να αναφέρω πως αυτό ήταν μία περιγραφή των Κόκκινων Μυστικών από μία αναγνώστριά μου την οποία και την  ευχαριστώ πολύ γιατί εγώ δεν θα μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα^^

Interviews! ✔️Where stories live. Discover now