_wichfairy_

40 11 2
                                    

Αγαπητοί αναγνώστες γειά σας, ξέρω ότι έχω παααρα πολύ καιρό να ανεβάσω κάποιο κεφάλαιο, όμως σήμερα είμαι εδώ με μια πολύ όμορφη παρέα την _witchfairy_. Για να δούμε τι έχει να μας πει...

💬Πώς σε λένε και ποιά είναι η ηλιακή σου; Βέβαια δεν είναι υποχρεωτικό να μου πεις αν δεν θες

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την συνέντευξη, με λένε Ραφαηλία και είμαι 16 χρονών.

Εγώ ευχαριστώ που δέχτηκες. Έχεις πολύ ωραίο όνομα μπορώ να πω.

Σε ευχαριστώ πολύ

Παρακαλώ

💬Από ποιά ηλικία ασχολείσαι με την συγγραφή;

Απ' όσο θυμάμαι με την συγγραφή ασχολούμαι από μικρή, ως παιδάκι κι εγώ έγραφα τις δικές μου ιστορίες πιστεύοντας ότι μεγαλώνοντας θα γίνω μια αναγνωρισμένη συγγραφέας με πολλά βιβλία και αναγνώστες.

Πολύ ωραία, μπορεί κάποια στιγμή να γίνεις.

💬Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που σε εμπνέει και γράφεις;

Θα έλεγα πως είμαι περισσότερο λάτρης της υπαίθρου οπότε μέσω αυτής, μπορώ να φανταστώ και να σκεφτώ, να δημιουργήσω και να εμπνευστώ πολλές ιστορίες, η γαλήνη που σου προσφέρει σε συνδυασμό με τον καθαρό αέρα σε παρασέρνουν να δημιουργήσεις από μόνος σου ιστορίες που δεν θα μπορούσες να σκεφτείς ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα.

Ναι καταλαβαίνω απόλυτα

💬Τι είδους βιβλία γράφεις;

Ο ρομαντισμός σε συνδυασμό με την περιπέτεια θα έλεγα πως είναι το στυλ που γράφω, όπως οι περισσότερες από εμάς είμαστε σε μια ηλικία όπου το ρομάντζο δίνει και παίρνει, οπότε δεν θα μπορούσα να γράψω κάτι άλλο πέρα από αυτό.

Ωραία

💬Πες μας μερικά πράγματα για το βιβλίο σου

Το βιβλίο που γράφω αυτό τον καιρό είναι κάτι το σημαντικό για εμένα, η ιστορία από μόνη της νομίζω ότι το λέει,  προσπαθώ να την κάνω όσο πιο ρεαλιστική γίνεται καθώς πιστεύω πως το χρήμα που είναι το κύριο θέμα της ιστορίας, δεν φέρνει την ευτυχία και αυτό θα το καταλάβετε όσοι το διαβάζετε ή το έχετε διαβάσει ήδη. Μια κοπέλα που βρίσκεται ακόμη στην εφηβεία από μικρή αντιμετώπισε την απώλεια και μεγαλώνει μέσα σε ένα κόσμο όπου δεν υπάρχουν συναισθήματα καθώς υπερτερεί η λογική και το χρήμα. Κάπως οδυνηρό θα έλεγα όμως είναι μια πραγματική αλήθεια που αντιμετωπίζουμε όλοι μας!

Μάλιστα, ακούγεται πολύ καλή και σου εύχομαι κάθε επιτυχία.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δεν κάνει τίποτα

💬Λοιπόν πώς άρχισες να ασχολείσαι με την συγγραφή;

Να μια ερώτηση που δεν περίμενα να μου έκαναν ποτέ...! Με την συγγραφή δεν είχα ιδιαίτερη σχέση τα τελευταία χρόνια, θα έλεγα πως την είχα παρατήσει. Η κολλητή μου λοιπόν μου πρότεινε το wattpad και στην αρχή δεν ήθελα να κατεβάσω την εφαρμογή, επειδή όμως είμαι λάτρης των βιβλίων την εγκατέστησα και άρχισα να διαβάζω ιστορίες, στην συνέχεια όμως υπήρξαν ιστορίες που δεν μου άρεσε το θέμα τους ή ο τρόπος συγγραφής τους οπότε αποφάσισα πως έπρεπε να κάνω κι εγώ την διαφορά οπότε σκέφτηκα ενδιαφέρον θέματα και ξεκίνησα να γράφω!  Να τονίσω πως γράφω ερασιτεχνικά και τα βιβλία μου δεν είναι καλά διατυπωμένα όμως δεν είμαστε και όλοι τέλειοι!!!

Πολύ ωραία, θα μπορούσαμε να πούμε ότι άρχισες να ασχολείσαι πιο σοβαρά με την συγγραφή όταν κατέβασες την εφαρμογή.

Πολύ σωστά, ακριβώς!

Τέλεια

💬Τι είναι αυτό που θέλεις να μείνει στους αναγνώστες μετά την ανάγνωση των βιβλίων σου;

Πιστεύω πως ο καθένας περνάει τις δικές του δυσκολίες στην ζωή του, οπότε αυτό που θα ήθελα να τους μείνει στο νου είναι πως δεν θα πρέπει να τα παρατάνε ποτέ  γιατί όπως η Κλοέ  ( η πρωταγωνίστρια του βιβλίου μου) που όπως θα δείτε και στην συνέχεια  θα φταίξει επιτέλους την ζωή της μετά από πολύ κόπο και δουλειά, έτσι θα πρέπει όλοι μας να παλέψουμε για τα ιδανικά μας, τα πιστεύω μας και πάνω απ' όλα γι' αυτά που θέλουμε οι ίδιοι...

Κατάλαβα ωραία σκέψη

💬Τι πιστεύεις ότι πρέπει να διαθέτει κάποιος για να γράψει ένα βιβλίο;

Πάνω από όλα είναι η διάθεση που πρέπει να έχει κανείς, να αγαπάει και να σέβεται αυτό που γράφει, σημαντικό ρόλο βέβαια θα παίξει  και η δομή την οποία θα συνδέσει ώστε να το επιθυμητό αποτέλεσμα, όλα τα άλλα έρχονται δευτερεύοντα...το κάθε θέμα από μόνο του είναι μοναδικό οπότε στο χέρι του συγγραφέα είναι να το διαπλάσει και να δημιουργήσει το δικό του έργο.

Τέλεια!

Και τώρα η τελευταία ερώτηση....

💬Ποιό είναι το αγαπημένο σου βιβλίο εκτός wattpad;

Δεν θα έλεγα πως είναι μόνο ένα, η πενταλογία με όνομα η Εκλεκτή της Κίρα Κας είναι μια διαφορετική αλλά ταυτοχρόνως και κλασική ιστορία αγάπης, κατάλληλο για έφηβες/ εφήβους που θέλουν ρομάντζο όπως εγώ, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!❤️

Πολύ ωραία

Κι εδώ φτάσαμε στο τέλος αυτής της συνέντευξης. Σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, ελπίζω να σου άρεσε και να μην σε κούρασα.

Εγώ σε ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη, σου εύχομαι καλή επιτυχία στην συνέχεια σου και καλή συγγραφή για το μέλλον!❤️

Interviews! ✔️Where stories live. Discover now