Nu pot sa cred

312 18 8
                                    

In centrul N.Y-ului,  intr-un pub inecat in fum se afla unul dintre cei trei membri a unei tinere trupe. Cu capul inabusit in aburii alcolului, Damian-caci despre el este vorba- sta si priveste fara tinta, in directia paharului gol din fata lui. Ia sticla de vodca din imediata apropiere si reumple paharul, cand  felia de lime ajunge la buza paharului, il ia si ii da tot continutul pe gat. Nu este primul si cu siguranta nici  ultimul pahar din aceea seara.

Pov. Damian

Au trecut aproape 3 luni de cand a plecat, vara este pe sfarsite. Am muncit mult cu baietii pentru trupa dar de ceva timp se tot uita ciudat la mine atunci cand vine vorba de fete in special de Anelisse. 

Nu pot uita aceea privire a ei in momentul in care ne-a prins pe mine si pe Stephie in timpul actiunii, sa zicem asa. Prima data parea uimita apoi se putea citi dezgustul in ochii ei ca mai apoi ochii ei verzi sa devina goi, neutri ca si cum ar fi murit....  Nu imi pot scoate din minte imaginea acelor doua safire verzi lipsite de orice expresie sau sentiment.

A plecat, a fugit, nu stiu unde dar a fugit, am cautat-o, jur ca am incercat dar nu am gasit-o nicaieri, singurul lucru care mi-a dat speranta a fost un articol despre ea, in care declara ca va pleca intr-o vacanta nelimitata, nu se stie unde.  

Ma doare, ma durut si ma doare faptul ca ea nu mai vrea sa auda de mine. Poate are dreptate, am gresit, dar de ce nu mi-a cerut o explicatie? de ce nu a avut curajul sa ma infrunte? Este o lasa, a fugit de problemele ei in loc sa le infrunte!  

Toate aceste gandurii inecate in alcol imi trec prin cap de ceva timp. In fata mea se afla un pahar de vodca pe jumatate gol.

Cand nu sunt la repetiti sau la concert, ma gasesti aici. Eu si o sticla de vodca cu gandul la ea, ma gandesc la cum ar arata viata mea daca acum Ane ar fi aici. Daca in aceea dimineata nu raspundeam la usa, usa dupa care se afla tarfa aia. Un singur lucru nu inteleg cum de am putut si am vrut sa o sarut si sa ajung cu ea in pat, este un mister, nu stiu ce a fost in capul meu atunci dar cert este ca am pierdut-o pe singura femeie care mi-a aratat ce este iubirea. Dar pana la urma si la coada este si vina ei ca nu a ramas sa clarifice situatia si ca a fugit ca o lasa la primul obstacol.  

It's my life

It's now or never

I ain't gonna live forever

I just want to live while I'm alive

Sunt smuls cu brutalitate din gandurile mele de telefon, privesc ecranul si vad un numar, nu imi pare cunoscut, raspund si aud un "Alo" firav de la celalalt capat, puteam recunoaste vocea asta dintr-o mie, este vocea printesei mele- Anelisse.

Pov Ane

Cincisprezece saptamani de sarcina, atat timp a trecut..... Stau cu telefonul in mana si imi este frica sa apas, sau mai bine zis ating, functia "Call" pentru numarul lui Damian.  

In aceasta dimineata am avut o discutiecu Amelia si mai apoi o mica cearta cu Dimitri;

In  aceea dimineata

-Neata, Amelie ce mai faci? intru in bucatarie zambitoare. 

- Neata Ann, uite bine ce sa fac imi iau micul dejun apoi trebuie sa plec la fratele meu pentru ca a sta cu baietelul lui de 1 anisor, bona are liber astazi. spune ridicandu-se si punand ceai de fructe in doua cani.

-Aha, deci astazi nu ai sa visa-l vezi pe bebe, nu?intreb dupa ce am luat o gura din ceaiul meu, tocmai bun de baut.

-Imi parerau scumpa mea dar chiar nu pot, zice Amelia.

Un nou inceput(vol 2 din Printesa de Gheata)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant