Un nou inceput(vol 2 din Printesa de Gheata)

621 19 8
                                    

Pov Ane

Cand a vazut cele 2 liniute roz pe aceea mica suprafata de plastic am alunecat pur si simplu pe langa chiuveta sprijinindu-ma de perete rece al baii.

Imi duc instinctiv mana spre burta. Acum in pantecele mele creste o fiinta, un copil, copilul meu si al lui....nu, nu-i voi pronunta sau gandi numele- nu merita. Gandul la acest lucru imi da o senzatie de bucurie si implinire pe o parte dar pe alta ma sperie. Nu am nici 19 ani dar voi fi mama dar voi fi ceea mai buna.

Soneria telefonului ma rupe din mediatia mea asupra vietii, era tata.

-Da tati,raspund la telefon vesela.

-Buna draga mea, s-a intamplat ceva de esti asa de feicita? intreaba el pe un ton sugubat.

Pentru un moment voiam sa ii spun de copil, apoi m-am razgandit.

-Nimic m-am treit cu un chef nebun de viata, dar tu?raspund repede.

-Totul este bine, numai ca Damian parca este un zombii de cand ai pleca, se intrsiteaza el.

-Daca m-ai sunat sa imi spui de acel tradator sa stii ca pot inchide foarte usor telefonul, spun pe un ton glacial.

-Bine am inteles si stiu ca te doare asa ca nu am sa iti mai spun nimic despre el, dar sa stii ca vrea sa plece maine dimineata catre Moscova.

-Iti multumesc ca mi-ai spus,te iubesc tati,si ii inchid repede inainte sa mai poata spune ceva.

Daca Damian are sa vina in Moscova nu ma va gasi, o s-o sun pe o prietena foarte buna a mamei ce locuieste in Canada acolo vom sta eu si micutul meu pana ce Damian va inceta sa ne caute, apoi ne vom reintoarce in acest vechii apartament langa dulcele Kremlin.

********

Sunt in aeroport ceasul de la mana imi indica ora 7 fara un sfert seara, apusul.....Mi-am facut bagajul in graba, punand ce mi-a intrat in mana ne uitand de testul de sarcina am vorbit cu prietena mamei, Amalia apoi mi-am cumparat un bilet de avion catre Vancouver, Canada. Ma simt ca o fugara dar nu mai vreau sa-l intalnesc niciodata pe Damian, el este doar un tradator ce a fugit la prima tarfa pe la spatele meu.

In difuzoare se aude vocea acelei femei ce spune ca trebuie sa ma imbarc.Urc in avion si ma asez pe locul meu ce este la fereastra, imi pun castile in urechii imediat dupa ce am decolat si imi las gandurile sa umble in voie prin cap. Dar la un momentdat o senzatie de greata ma cuprinde si ma face sa o zbughesc la toaleta pentru a-mi varsa pranzul.

Cand ma asez inapoi pe scaun un gand ma izbeste. Sunt gravida, acum trebuie sa fiu mai atenta la ce mananc si sa mananc la ore fixe, fara tocuri, fara suparari sau enervari si cel mai greu fara patinaj. Dar ma voi schimba, voi face tot ce imi sta in putinta pentru ca copilului meu sa nu-i lipseasca nimic

Buna, primul capitol din volumul doi-nu ma asteptam sa vad asta-, sper sa va placa insa am niste anunturi:

-nu cred ca o sa public pana pe 28 deoarece am teze si teste si medii.......stii povestea

-nu o sa mai fie replici in rusa-cred- sau cel putin nu o sa mai fie asa frecvente.

A si va multumesc tuturor ca m-ati sprijint sa mai fac inca un volum :*:*:*

Un nou inceput(vol 2 din Printesa de Gheata)Where stories live. Discover now