21- Hesaplaşma

148K 6.5K 3.4K
                                    

Önce beğenelim mi? 🖤

Ali gideli iki gün olmuştu. Son konuşmamız geldi aklıma 'Aslı denen kız gelecek mi seninle?' diye sormuştum kısa bir duraksamanın ardında gelmeyeceğini söylemiş ama iş uzarsa kendisine yardıma geleceğini de söylemişti.

Umarım iş uzamazdı ve o kız gitmek durumunda da kalmazdı. Şimdiden özlemiştim Ali'yi iki gün olmuştu ama bana o kadar uzun bir süreymiş gibi gelmişti ki... Bir iki kere telefonda konuşmuştuk sadece saate baktığımda gece on ikiyi geçtiğini gördüm. Uyumuşmuydu, yazsamıydım?

Kendi kendime verdiğim iç savaşımdan sıyrılıp mesaj yazmaya karar verdim. Direk WhatsApp'a girip adını bulup mesaj attım.

"Seni özledim." çok özlemiştim şuan ona yazabilecek pek bişeyim yoktu, özlemiştim. Alt dudağımı dişlerimin arasına kıstırarak dişledim. Mesaj yazdığım ekranı kapatmadan görüldü olmasını bekledim.

Yaklaşık beş altı dakika geçmişti çevrimiçi olmamıştı. Dudaklarım büküldü, üzülmüştüm uyumadan önce bir iki kelam edelim istemiştim.

Gözlerimi kapayıp telefonumu göğsümün ortasına yasladım. Gitmeden bir gün önce beni getirdiği çiftlik evinde yaşadıklarımız üşüştü aklıma içimde ki kıpırdanmaya anlam veremedim düşününce bile içimde birşeyler harekete geçiyordu. Yaşadığımda ise hissettiklerim kesinlikle tarif edilemezdi.

Erken olduğunu düşünüyordum ama bir o kadarda doğru o bana her dokunduğunda kendimi ona çekilmekten geri alamıyordum.

Ali'nin zincirlerinin kırıldığını görebiliyordum. Eskisi kadar katı değildi bana karşı içinde bana karşı olan tutumunun değiştiğininde çokça farkındaydım. Sevilmeye ihtiyacı vardı ve ben, bende ne var ne yoksa ona verecektim.

Düşüncelerimin arasında boğulurken iki göğsümün arasına yasladığım telefonum titredi. Heyecanla yerimden doğrulup titreyen ellerimle kilit ekranını açıp gelen mesajı okudum ekranı zaten kapatmadığım için direk mesajı ekrana düşmüştü. Boşta ki elimi kalbime yasladım.

Zavallım nasılda çırpınıyor!

"Bende seni özledim yavrum." Allah'ım sana geliyorum. Beni özlediğini yazmıştı gözlerimin heyecanla parıldadığına yemin edebilirdim.!

Anında cevap yazdım. "Ne zaman geliceksin Ali Ege?" gelsin artık!

Anında o da görmüştü ekranı kapatmamış, yazacağımı bekliyordu.

"Bilmiyorum Asya bir kaç günlük daha iş var, bitince geleceğim." yazıp göndermişti. Tekrar birşey yazıyordu, merakla bekledim. "Yanımda, yanında olmayı isterdim." Bende isterdim hemde deli gibi!

"Bende çok isterdim." üzgün emoji ile birlikte yolladım.

"Saat baya geç neden uyumadın?" uyku girmiyordu ki gözüme Gamze ile telefonda konuşmuştuk yaklaşık bir saat kadar sonunda dönmüştü ve yarın olsun görüşelim diye sabırsızlanıyordum.

"Uyku tutmadı." derin bir nefes alıp verdim. "Seninle konuşmadan uyumak istedim." diyerek mesajımı tamamlayıp gönderdim.

"Hımm" yazıp yolladı. Koskoca adamsın hımm ne ya dememek için kendimi zor tuttum.

"Bir fotoğraf atta gözüm gönlüm açılsın yavrum." telefon elimden düştü okumamla birlikte ay kalbim!

Tekrar elime aldım hızla tekrar okudum. Ekrandan çıkıp kameraya girdim ön kamerayı kendime ayarladım bir kaç poz denedim ama hiç biri istediğim gibi olmuyordu.

Büyük Adamın Küçük Kadını Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora