9-Beklenmedik An

217K 6.6K 1.7K
                                    

~Bölüm Ali'nin anlatımından yazılmıştır. ~

Kollarımın arasında uyuyan güzelliğe baktım. Gece yaşananlar geldi aklıma kafayı sıyırıcaktım neredeyse düşündükçe...

Beni arayışı geldi aklıma ağlayışı, konuşamayışı o an hissettiğim endişeyi otuz yıllık hayatım boyunca hissetmemiştim. Yataktan nasıl kalktım, ne ara giyindim oraya gittim hiç biri yoktu aklımda tek odak noktam Asya ve ona bir an önce ulaşmak olmuştu.

  Mekana varıp onu gördüğümde derin bir nefes verip hızlı adımlarla yanına ilerlemiştim. Kollarıma hızla bırakmıştı kendini sımsıkı sarılıp kollarımda ağlamaya devam etmişti. Sorduğum sorulara ne arkadaşları ne kendi cevap vermemişti. Öğrenemedikçe daha da deliricek gibi hissediyordum.

  Kucağıma alıp arabaya kadar taşımıştım. "Yürüyebilirim." diyerek itiraz etmişti ama dinlememiştim.

Arabaya yerleştirdiğimde "Ağlama beni daha fazla çaresiz hissettirme" demiştim. Susmustu. Ağladığında hiç birşey yapamamış olmak hiç hissetmediğim kadar çaresiz hissettirmişti.

 
Eve girdiğimizde salona geçip olduğu yerde durmaya başlayınca arkasından ilerleyip elimi ince beline sarıp kendime yaslamıştım. Ona dokunmaktan delicesine zevk aldığımı inkar edemezdim.

"Yavrum" dedim. "Ben kafayı yemeden bana ne olduğunu anlatırmısın ? Yoksa gidip kamera kayıtlarına baktırıp öğreniyim mi?" demiştim yapacağımıda biliyor olmalıydı.

Aniden bana döndü burunlarımız birbirine temas etti geri çekilmeye çalıştı. Elimi biraz daha sıkılaştırarak uzaklaşmasına engel oldum. "Ali abi." dedi "Abini sikiyim" diyerekten küfrettim başlıcaktım abisine yakında...

"Anlatıyormusun yoksa? " dedim geri çekilmek için hala yaptım t-shırtümün etek uçlarını sımsıkı kavradı. Yarın anlatacağına dair söz verdi. Üstelemedim öğrenmeden de rahat edemeyeceğini biliyordum.

"Birlikte uyuyalım." dedi bu kızda ki cesarete hayrandım. Cevap vermedim odama doğru adımladım. Peşimden geldi üzerimi çıkarıp koltuğun üzerine attım. Banyoya girdiğimi söyleyip duşa girdim.

  Odaya girdiğimde yattığını gördüm ama uyumamıştı nefes seslerinden çok net anlaşılıyordu. Giyinip yanına sırtüstü uzandım kolumu başımın altına alıp. "Uyumadığını biliyorum." dedim yalanlamadı açtı gözünü bana bakmaya başladı.

"Anlatmanı istiyorum" dedim. " Yarın demiştik Ali Abi" dedi. Aniden ona döndüm yüzyüze geldik.

"Kim abisiyle aynı yatakta yatar. " dedim. Sonra devam ettim. "Bırak şu kelimeyi herşeyi farkındayım güzelim, zorlanarak söylediğin bir kelimeyi artık söylemeni istemiyorum." demiştim. O zorlandığı için değilde daha çok duymaktan hoşlanmadığım için böyle söylemiştim, şuanlık bunu bilmesine gerek yoktu. "Anladığını umuyorum." diyerek konuşmayı sonlandırmıştım.

Anlatmasını tekrar söylediğimde Furkan diye pezevenkin birinden bahsetti. Siktiğimin şerefsizi onu daha öncesinde de rahatsız etmiş fakat Asya hanım bana söylememişti. Bu akşam yaptığını anlattığında ise o şerefsizin leşini yere seresim gelmişti. O kimdi bir kadına izni olmadan dokunabiliyordu. O kimdi ki benim Asya'mın kokusunu içine çekebiliyordu izni dahi olmadan. Gebertecektim iti elime geçtiği gibi...

  Konuşması bitince hızla yataktan kalktım gidip bulup gerekeni yapacaktım. Çıkardığım üstümü aradım attığım yerde yoktu dolabıma yöneldim. Asya hızla kalkarak yanıma geldi dolapla arama girdi.

Çekilmesini söyledim çekilmedi. "Çekil sikicem o itin ecdanını." dedim üzerine doğru hamle yaptım hızlıca kollarını bana doladı. "Lütfen" dedi tekrar ağlamaya başladı. "Lütfen tokat attım hakaret ettim yaptığıyla kalmadı Ali" demişti benim güzel kızım, genede içim soğumamıştı...

Büyük Adamın Küçük Kadını Where stories live. Discover now