Her Şey Bittikten Sonra-FİNAL

29 3 4
                                    

4 Yıl Sonra

Felix heyecanla hazırlanıyordu. Bugün özel bir gündü. Sevgilisiyle yıl dönümleriydi ve ona bir sürpriz hazırladığını biliyordu. Gülümsemesine engel olamıyordu. Tamamen hazır olduğunda koltuğa oturup beklemeye başladı. Çok beklemesine gerek kalmadan sevgilisi aradı onu.

-Aşağıdayım.

-Geliyorum.

Yol boyunca gülüştüler. Sevgilisi söylememişti ona ne olduğunu. Bir restoranda durdu. Burası gelmek için anlaştıkları ama bir türlü gelemedikleri lüks mekandı. İkisi de o kadar meşguldü ki böyle bir yere gelmek yerine sürekli eve sipariş veriyordu. İçeri girip masalarına geçtiler. Yemeklerin ardından sevgilisi bir anda diz çöktü ve evlenme teklifi etti Felix'e. Felix gözyaşlarıyla kabul etti teklifi. Restorandaki herkes alkışlıyordu. Bir kişi dışında ve Felix onu fark etmedi. Düşen suratıyla lavaboya gittiğinde derin nefesler alıyordu. O sırada Felix de akan makyajı için lavaboya gitti. Hem ağlıyor hem gülüyordu. Şapşal şapşal yüzüğüne bakarak içeri girdi. Tuvaletteki diğeri kişi ona döndü gözleri kızarmaya başlamıştı.

-Tebrik ederim.

-Teşekkür ederim.

Felix hala kim olduğunu fark etmemişti. Sonra akıl etti bakmayı ve gördüğü kişi Changbin'di.

-MerhabaLix.

-Selam.

-Tekrardan tebrik ederim, mutlu olmana sevindim.

-Teşekkür ederim. Sen nasılsın?

-İdare ediyorum.

-Annen için başın sağ olsun.

-Haberin var mıydı?

-Cenazede bile vardım. Sık sık konuşuyorduk.

-Anladım.

-Benim dönmem gerek. Kendine iyi bak.

-Sen de Lix. Benim seni edemediğim kadar mutlu ol her zaman.

-Sen de.

Felix lavabodan çıktığında derin bir nefes aldı. Changbin ise ağlıyordu. Yıllar geçmişti Felix'ten sonra hayatına kimse girmemişti. Genç olanın ne yaptığını öğrenmek için araştırma yapmayı çok istemişti ama eli gitmemişti. Öğrendiğinde mutsuz olacağı bir şeyler olursa acı çekerdi. Şu an olduğu gibi.


Evetttt, Taylor'ın en sevdiğim şarkılarından birini en sevdiğim shiplerden birine uyarladım. Umarım iyi olmuştur. Görüşürüzzz

ALL TO WELL*CHANGLIXWhere stories live. Discover now