𝑝𝑎𝑟𝑡5

32 1 2
                                    

23 Μαϊου 2017

"Τάε"

"Τάε;"

"ΤΑΕ"

Ο νεαρός υπάλληλος τινάχτηκε με το ξαφνικό δυνατό κάλεσμα του συναδέλφου του. Είχε ξεχαστεί από ότι φαίνεται και το διάλειμμα του είχε ήδη τελειώσει και δεν ήταν η πρώτη φόρα. Ήξερα καλύτερα από τον καθένα πως ο συνάδελφος του ήταν έτοιμος να του κάνει ακόμα ένα κήρυγμα για την αργοπορία του να επιστρέψει πίσω στην δουλειά.

Γύρισε αργά αργά με σκυφτό κεφάλι και κοίταξε προς το μέρος του συνομήλικου συναδέλφου τού. Ο δεύτερος υπάλληλος του καφέ ,Jimin και φίλος του νεαρού Taehyung που εν ώρα εργασίας γινόταν και νταντά του, τον κοιτούσε με ένα νευριασμένο ύφος. Πριν καν προλάβει ο αργοπορημενος Τάε να απολογηθεί ο jimin άρχισε να επαναλαμβάνει το συνηθισμένο του λόγο για το πώς ένας σωστός υπάλληλος πρέπει να είναι υπεύθυνος και κάτι αλλά κουλά όπως τα χαρακτήριζε ο Taehyung .

Ο Jimin πήρε μια βαθιά ανάσα μετά από τον αδιάκοπο λόγο του και έσπρωξε τον ψηλότερο νέο να τον ακολουθήσει για να επιστρέψουν πίσω στα καθήκοντά τους.

"Πριν γυρίσεις πίσω στις παραγγελίες μπορείς να δεις λίγο πάλι τον υπολογιστή γιατί χάλασε" είπε ο Jimin.

"Βεβαίως" απάντησε ο Taehyung και σήκωσε το κεφάλι του ψηλά προσπαθώντας να αναδείξει το μπόι του, μιας και οι υπολογιστές ήταν η κλίση του, και συνάμα άρχισε να λέει τις γνωστές του ατάκες για το πόσο ευγνώμων θα πρέπει να είναι όλοι τους που έχουν κάποιον σαν κι αυτόν για τις επισκευές του παλιού υπολογιστή του καφε.

Η πόρτα άνοιξε και ένας νέος πελάτης εισήλθε στο καφέ. Πρέπει να ήταν λίγο νεότερος από τους δύο υπαλλήλους, καστανά μαλλιά όπως επίσης και μάτια. Ήταν συχνός πελάτης, συνήθως προτιμούσε να κάθεται με τις ώρες στο τραπέζι δίπλα στην τζαμαρία και να πληκτρολογεί στον υπολογιστή του.

Με τον ερχομό του οι δύο υπάλληλοι πήραν τον βλέμμα τους από τον υπολογιστή τον οποίο ο Taehyung προσπαθούσε εδώ και μερικά λεπτά να φτιαξει. Και οι δύο αντίκρισαν τον νεαρό που είχε επιλέξει την συνηθισμένη του θέση για να κάτσει.

Τον συγκεκριμένο πελάτη ο Jimin δεν τον είχε πάρει με καλό μάτι, τον έβρισκε αντιπαθητικό, δεν ήταν λίγες οι φορές που αυτός ο πελάτης του μιλούσε με ένα ειρωνικό ύφος ή δεν έδειχνε ίχνος σεβασμού απέναντι του. Βέβαια όλα αυτά γινόντουσαν διακριτικά χωρίς να το παρατηρούν πολλοί. Αντιθέτως με αυτόν όμως ο νεαρός πελάτης έδειχνε μια υπερβολική οικειότητα και έτρεφε μια μεγάλη συμπάθεια για τον συνάδελφό του, το οποίο ήταν κάτι που ο Jimin αντιπαθούσε φοβερά.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 06, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

𝐏𝐀𝐑𝐀𝐍𝐎𝐈𝐀 /𝑡𝑎𝑒𝑘𝑜𝑜𝑘 𝑓𝑓/Where stories live. Discover now