I think I'm in love with you

240 14 4
                                    

*Taehyun*

Este deja 4am asa ca ar trebui sa mergem acasa doar ca nu o gasesc pe Lee Ah, este prea multa lume aici. I-am gasit pe Min Soo si Mino si i-am intrebat pe ei daca au vazut-o si mi-au spus ca ultima data era cu Bobby pe ringul de dans dar acum oricat i-as cauta nu ii gasesc. Oare o fi plecat acasa? Dar nu cred, nu ar fi plecat fara sa imi spuna. Singurul lucru care ma linisteste este ca nu il gasesc nici pe Bobby, deci sigur sunt impreuna asa ca nu e in pericol. Am iesit afara sa o sun in speranta ca va raspunde, in club nu e sigur asa ca trebuie sa auda telefonul, dar nu, nu raspunde. M-am tot uitat prin jur in speranta ca ii voi gasi si asa a fost. Ce? Lee Ah si Bobby? I-am gasit in spatele clubului, Lee Ah fiind urcata efectiv pe un perete de Bobby, se sarutau. Nu pot sa cred, mi-am pus increderea in Bobby sa aiba grija de ea sa nu se atinga niciunul de ea si el este cel care face asta?

-Kim Lee Ah!!!

*Lee Ah*

Am plecat din club cu Jiwon, nu voiam sa ne vada Taehyun pentru ca va face rau si adevarul este ca nici nu vreau sa ma opresc din asta. Am nevoie de atingerile lui Bobby si de saruturile lui. Imi este teama ca asta ne va strica prietenia dar nu imi pasa de altceva in momentul asta, vreau doar sa il simt pe Jiwon aproape de mine. M-a adus in spatele clubului unde nu se afla nimeni si am simtit cum ma tranteste cu putere de un perete, incepand sa ma sarute pe gat. Ma face sa ma simt prea bine, de ce nu am facut asta pana acum? Eram cu totul intr-o alta lume, cand sunt trezita de un strigat puternic in care se putea sesiza tensiunea si furia . Asta este vocea lui Taehyun. Ce? Cum ne-a gasit aici? Aishh, ce ma fac?

~~~~~~~

M-a luat de acolo fara sa spuna nimic, probabil ca o voi incurca rau acasa, imi este frica de reactia lui. Stiu ca l-am dezamagit. Drumul spre casa a fost linistit, nu a scos niciun cuvant..asta pana am ajuns.

-Cum ai putut? Asta faci tu cand nu sunt eu in preajma? Asa am eu incredere in tine si Bobby? Asta faceti de fiecare data cand va intalniti? A cata oara este asta? Sunteti impreuna pe bune? De ce nu mi-ai spus? Cat de departe ati ajuns? imi adresa intrebare dupa intrebare fara sa ma lase sa raspund, tipa la mine cum nu a facut-o niciodata.

-Ce ai? Esti tampit? Nu suntem impreuna, este prima oara cand se intampla si ce e asa grav? Ne-am sarutat, wow. M-am culcat cumva cu el sau ceva? Cat de departe am mers? Nu ma cunosti? Cum poti sa crezi asta? Ma tratezi ca si cand as fi un copil de 10 ani, ei bine nu sunt si trebuie sa iti intre asta in cap. ma enervase la maxim, nu am tipat niciodata la el si nici nu l-am contrazis cu nimic dar acum ca are impresia ca am facut cine stie ce cu Bobby doar din cauza ca ne-am sarutat plus alcoolul care inca avea influenta asupra mea...nu m-am putut abtine.

-Tipi? Tot tu? Te tratez ca pe un copil? Asta pentru ca te porti ca unul!

Nu am mai spus nimic, nu cred ca mai are rost. Vreau doar sa dorm si sa uit de nenorocita asta de cearta. Nu ne-am certat niciodata si o facem acum din prostia asta. Taehyun tampit si idiot. M-am indreptat spre camera mea fara a mai spune nimic. Am ajuns in camera trantind toate usile ce imi erau in cale si imediat cum am ajuns in pat am inceput sa plang strangand cu putere perna in brate. Nu pot sa cred ca reactioneaza asa. La scurt timp dupa, aud telefonul ca suna..era Jiwon.

-Oppa....

-Lee Ah, esti bine? Ce a zis Taehyun hyung? puteam sa sesizez cat de ingrijorat este pentru mine din vocea lui.

- Este foarte nervos si suparat, mi-a spus atatea porcarii pe care nici macar el nu cred ca le crede. Ca daca suntem impreuna, ca a cata oara e cand facem asta, cat de departe am ajuns. Stiu ca l-a socat dar de ce face asa?

Imi este frica, sigur nu o sa ma mai lase sa ma vad cu Bobby, ce ma fac? Este cel mai bun prieten al meu, cum sa nu mai vorbesc cu el?

-Poftim? Ce dracu crede ca am facut?

My WINNERWhere stories live. Discover now