Bölüm 17

464 17 8
                                    

Gulf- Benimsin Mew benim tamam. 

Mew- Seninim Gulf her zaman senindim. 

Nefes nefese kalmışlardı tekrar mewle ateşli bir öpücük paylaştılar. Gulf Mewin dudaklarından kendini ayırmadan ellerini dolaştırdı üstünde ve Mewin üstünü çıkarmasına yardım etti. Gulfun eli kıyafetini altına geçti ve göğsünde dolaşıp Mewin kasıklarına doğru ilerledi. Gulf öpücüklerini Mewin vücudundan aşağı doğru ilerletti. Dudakları Mewin tenine sevgi dolu öpücükler bırakıyordu. Mewin nefesi kesildi ve gözlerini kapadı. Gulf onun pantolonunu açmaya başladı ve aşağıya doğru çekti ve Mewin erkekliğinin özgürlüğüne kavuşmasını sağladı. Şimdiden sert ve ucu kızarıktı . Gulf Mewin al al olmuş yüzüne gülümseyerek baktı ve bacaklarından pantolonunu çekip soydu. Ellerini baldırlarına koyarak bacaklarını açtı. Mewin nefesi kesildi ve dudaklarını ısırırken Gulf onu izleyip büyülendiğini hissetti. Mew ile göz göze geldiler. Gulf gözlerini kaçırıp Mewin erkekliğine ağzıyla etrafını sararak sertçe emmeye başladı. 

- Ahh!! Mew inleyip ve kasıklarını kaldırıp Gulfun ağzına daha çok ittirdi kendini. Gulf Mewin bacaklarının titrediğini hissedene kadar tüm hassas yerlerini yalayıp emdi. 

- Ahh Gulf ahh ahh

Mew yüksek bir inleme çıkarıp başını geriye doğru attı. Gulfun dilinin erkekliğinde gezdiğini hissediyor ve onun çok iyi olduğunu düşünüp Gulfun saçlarını çekmeye başlamıştı. Gulf Mewin ne kadar yaklaştığını fark edince ağzını çekmiş ve bacaklarını açmıştı. Mewin bacaklarının içine ufak öpücükler bırakıyordu . Gulf sert bir ısırık bıraktı bacağın iç kısmına.

- Yaaa Gulf çok sert ısırma!

Gulf umursamadan diğer bacağını emip yalıyor ve ısırmaya devam etmişti. Mewin inlemeleri kulağına doluyordu. Mewin baldırları kıpkırmızı olmuştu. Gulf Mewin şehvet dolu gözleriyle kendisine baktığını hissedebiliyordu. 

-Arkanı dön Mew, Gulf yumuşak ses tonuyla seslenmiş Mewin kalçasına dokunmuştu. 

Mew yüzüstü döndü ve Gulf kalçasına şaplak attığında Mew Gulfun ne yapmak istediğini biliyordu. Kalçasını kaldırıp kendini Gulfa sundu. Ardından birden bire girişine doğru bir dil hissetti. Gulf dilini tenine sürtüyordu. Gulf , Mewe rahatlamanı istiyorum diyebildi mırıldanarak. Mew iç çekip yüzünü yatağa gömüp utanç içinde kendini sakladı. Gulf girişin genişlediğini hissettiğinde dilini içeriye gönderdi. 

-Ahh Gulff ahh yapma lütfenn!! 

Mew vücudunun yandığını hissetti ve vücudu titremeye başladı. Gulf dilini geri çekip parmağını girişe girdirip yavaşça hareket ettirmeye başladı. Mew neredeyse aklını kaybediyordu. 

- Lütfen daha fazla olmaz !!!

Gulf Mewin kalçasına vurup pozisyonda kalmasını sağladı. 

-Ahh Ahh Gulf lütfen yap şunu lütfen ihtiyacım var. 

-Kayganlaştırıcı almam gerek. 

Mew- Hayır istemiyorum zaman kaybetmek istemiyorum hemen  şimdi yapmanı istiyorum. 

Gulf Mewin sabırsızlığına sırıtarak erkekliğini mewin girişine dayamıştı. 

- Kendini rahatlat.

Gulf içine girdiğinde mew yüksek bir inilti çıkardı. 

Mew- Hareket et hadi!

Gulf- Ahh siktir çok fazla darsın Mew. 

Gulf inlemeyle mırıldandı ve hızlanarak birlikte inlemeye başladılar. Gulf her girdiğinde Mewin vücudu titriyor ve kasılıyordu. 

- Seni seviyorum Mew seni seviyorumm

Love Me AgainWhere stories live. Discover now