Bölüm 3

503 28 1
                                    

Gulf odasına yerleşmiş tüm gün boş odada Mewin nereye gitmiş olabileceğini merak edip durmuştu. Çizimlerine odaklanamıyordu. Asistanın onun çıktığını söylediğinden beri uzun zaman geçmişti.

 Karşısındaki boş masaya bakmıştı uzun uzun. Kendini nasıl kabul ettirecekti. Kafasını eğip saçlarını çekti . Ona anlatmalımıydı onun da çok üzgün olduğunu, bir tek kendisinin yara almadığını sevgisinin karşılıksız olmadığını... Ama o kadar çok zaman geçmişti aradan dinlemezdi dinlese bile benden daha çok nefret ederse geç kaldığım için... 

Tüm gece uyumamıştı Gulf. Uyku akan gözler uyumamayı seçmişti. Aklı kalbi düşünceleri kurmuş olduğu bütün her şey Mewle ilgiliydi.

Sabah işe geldiğinde Mewin odasında çoktan işe koyulduğunu görmüştü.

Gulf- Günaydın 

Mew her ne kadar Gulfu görmezden gelmeye çalışsa da varlığı her daim oda da olacaktı. Gulfa hiç bakmadan konuşmasına cevap vermeyi seçti. 

-Günaydın

Gulf aldığı yumuşak cevapla içinde az da olsa aralarındaki buzun erimesine dair bir sinyal olarak gördü ve mutluluğunu gizleyemeyip yüzünde bir tebessüm oluştu. Projeye döndüğünde Mewin sesiyle göz göze geldiler. İçindeki fırtınanın yükselmesi Mewin tek bir bakışına bağlıydı. 

Mew- Sana bir şey sormak istiyorum gulf .

Gulf - Evet ?

Mew- Neden geri döndün cidden bunu merak ediyorum bunca yıl sonra neden buraya döndün?

Gulf aldığı soruyla soğuk terler dökmeye başlamıştı. Mew ona bakışlarını dikmiş ondan soruyu cevaplamasını isterken ona çok pişman olduğunu onsuz yapamadığını her bir zerresini çok özlediğini nasıl söyleyecekti ?

- Şey buraları özledim, gittiğim ülke çok farklı bir kültüre sahip ve oraya alışamadım. Ailem arkadaşlarım sevdiklerim burada. 

Mew- Tamam..

Gulf tek kaşını kaldırıp sadece bu kadar mı diye içinden geçirdi.

Mew bilgisayarını açmış çalışma eşyalarını çıkartıp masasına koymuştu. Mew kafasını kaldırmadan Gulfun onu izlediğini biliyordu. Neden eski hatıralar hücum ediyordu kendisine. 

Mew ne zaman kendini derse verse Gulf yatakta uzanıp hep onu izlerdi...Kafasını salladı anıları yok etmek için. 

Mew- Beni izlediğinin farkındayım beni izleme !!!

Gulf - Affedersin dalmışım. Seni rahatsız etmek istemedim. 

Mew- Rahatsız etmek istemiyorsan buradan git başka yerde çalışmaya başla. Eminim sırada seninle çalışmak isteyen çok fazla şirket vardır. 

Gulf - Hiçbir yere gitmeyeceğim!!

Mew- İyi !!!

Gulf -İyi !!

Zifiri karanlıktı her taraf. Yıldızlar iyice belirginleşmişti. Gulf sıcaktan yatamayıp bahçeye çıkmış çocukluğunun gençliğinin geçtiği evi izliyordu. Yolun diğer tarafındaki eve baktı usulca. Mewin odasının ışığının açık olduğunu fark etmesi uzun sürmedi.  

Mewe nasıl yaklaşıp ona nasıl tekrar kendini kabul ettirecekti.. Bir inat uğruna sevdiğinin terk etmenin acısı yüreğindeydi her gün her saat her saniye...

Gul ışıklı odaya bakarak kalbinin sızısını tüm bedeninde hissediyordu. 

"Ben onu tekrar hayatımda istiyorum."

Love Me AgainWhere stories live. Discover now